+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 16. hét energiája – Jaguár

Jaguar-AsszonyA héten a Jaguár, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: teremts rendet a káoszból.

Van életednek egy olyan területe, ahol nem látod tisztán az utadat, mert képletesen szólva, belegabalyodtál a dzsungel indáiba. Akárhányszor előre mennél, mindig egyre jobban összekuszálod a dolgokat, végül pedig úgy vélekedsz, hogy az előremenetel ezen a téren szinte lehetetlen. Pedig csak össze kellene szedned magad, „éles karmaiddal” szétszaggatni ezeket a hátráltató kötelékeket, és szabad vagy…

A Jaguár az egyik kedvenc sámáni állatom. Nem csak hogy gyönyörű, de mélységesen titokzatos is. A Fekete Jaguár, a Hold Jaguár például vad, női energiát hordoz, a női lét zabolátlan, ösztönös, mágikus világát fejezi ki csodálatos lénye. Az ősi világban az ilyen nők voltak a beavatók, élet és halál kapujának őrzői, a titkok tudói.

Ha tetszik a Jaguár energiája, akkor valószínűleg nem esik nehezedre az egyedüllét, a titkok felkutatása, és maga a „vadászat” energiája. Az ősi, szebb időkben a vadászat nem úgy történt, hogy kövér, ittas emberek a magaslesről lődöztek gyanútlan állatokra, akik húsára nincs is szükségük, hanem a megélhetés érdekében voltak kénytelenek életeket venni el, de még ez is szent dolog volt, mert megkérték az állat lelkét, hogy ne haragudjon rájuk, és megköszönték, hogy feláldozta magát értük.

Ám ha szembe jött velük egy jaguár, akkor bizony nem volt kecmec, a vadászból vacsora lett. Mert a Jaguár a legjobb vadász… az igazság az, hogy nincs ellensége, mert nincs olyan másik ragadozó, aki le tudná őt győzni. A perui sámánok úgy tartják, hogy sem e világban, sem pedig a túlvilágon nincs ellenfele. Mert ő a legerősebb.

A Jaguár magányos vadász, halk és végtelenül türelmes. De ha érzi, hogy itt az idő, akkor villámsebesen cselekszik. Téged is arra biztat, hogy ha egyszer döntést hoztál, hosszas mérlegelés után, akkor cselekedj! De rekordsebességgel ám! Segít legyőzni a félelmeidet azzal kapcsolatban, hogy „de mi lesz akkor, ha felrúgom a megszokott rosszat?” Majd meglátod. Az Élet nem szereti az ürességet, és egy idő után betölti majd az űrt – valami jobbal és mással.

A Jaguár segít megérteni azt, hogy miért alakult ki káosz az életedben, és ha megkéred, segítségedre lesz abban, hogy beleugorj az ismeretlenbe, hogy felfedezd magadban az erőt, ami szükséges ahhoz, hogy változtatni tudj.

A szexcsakra energiaközpontod egyik fő funkciója a változtatás képessége. Nem véletlen, hogy a munay-ki beavatás során pont a Jaguár energiáját teszem be oda, mint fénymagot, hogy ez a fenséges totemállat segíthessen beindítani életed elakadt területeit. Volt, aki azt mesélte, hogy az egyik beavatásnál a szemembe nézett, és a Jaguár szemei néztek vissza. Azóta folyton ellenőrzöm, de sajnos nem maradtak úgy…

jaguárlunaEgy sámáni beavatás során én is átadom a testemet a totemállatoknak, a szent lényeknek, az ősi sámánok szellemének, akinek én vagyok a keze, a lába és a teste is ilyenkor, hiszen ők a szellemvilágban élnek. Mélységesen hálás vagyok azért, hogy ezek a sámáni lelkek és totemállatok méltónak találnak arra, hogy tovább vigyem a tanításukat. Ez a sámán dolga, és ilyenkor hihetetlen mennyiségű energia és fény megy át rajtam, ami eléri a beavatottat. A jaguár maja neve IX, Ix-chel pedig az orvosságos asszony, sámánasszony, aki a Jaguár erejével gyógyít, transzformál.

Talán nem véletlen, hogy a Jaguárt kapcsolják össze a vulkánok erejével, az Alvilág hatalmával, és a Nap tűz energiájával is.

Ha van benned Jaguár energia, akkor vigyáznod kell, mert éles szavaiddal úgy össze tudsz roppantani másokat, mint egy ragadozó a prédát. A Jaguár-emberek túl őszinték, általában nincs energiájuk udvariassági csevejre, csak a lényegre törekednek. Lehet, hogy a héten neked is mond valaki valamit, kíméletlen őszinteséggel. Ha ez történik, vedd úgy, hogy a Jaguár próbál üzenni valamit neked.

A Jaguár szinte bárhol megél; erdőben, sivatagban, barlangokban, kanyonokban. A lényeg, hogy csak oda telepszik le, ahol friss vízhez juthat. A barlang mindig az elvonulás szimbóluma volt, ahol a saját lelkeddel tudsz kapcsolódni. A víz pedig az érzelmek jelképe.

A Jaguár a héten arra kér, engedd el a félelmeidet, hogy gyógyulhassanak az érzelmeid, és felébredjen a belső látásod, hogy képes legyél meglátni a kiutat a káoszból, és szétszaggatni egészségtelen kötelékeidet.

A Jaguár vezetni szeretne téged, vissza, a saját utadra, hogy megtaláld a boldogságot, és hogy egész lehess újra.

Áldással,
Luna

S ha szeretnéd a Jaguár erőteljes energiáját magadhoz venni, várlak a jövő szombati munay-ki beavatáson. Klikk ide a részletekért!

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 16. hét energiája – Jaguár”

Szerző: Regina - 20 április 2017 Válasz

Kedves Luna!
Mintha rólam írtál volna, nekem szól minden szavad. Köszönöm!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás