+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 42. hét energiája – sorsszerű hét elé nézel

szerencseA héten a X. számú tarot kártyalap, a Sorskerék üzent neked. Üzenete: a héten valamilyen sorsszerű dolog történik veled.

Mindenki imádja pörgetni a Szerencsekereket, ami hol itt, hol ott áll meg, s te vagy nyersz, vagy éppen vesztesz rajta. Vagy éppen kimaradsz egy fordulóból…

A görög mitológiában a Moirák, a Sorsistennők alakítják az Élet fonalát, és ők forgatják a Sors kerekét is. Hatalmuk olyan erős, hogy még az istenek végzetét is ők tartják a kezükben. A Sorskerék kártyája nem a sors váratlan eseményeire figyelmeztet, hiszen véletlenek nincsenek, hanem azt jelenti, hogy mi mind egy magasabb rendű, egyetemes törvénynek vagyunk alárendelve. Ám ha ezek az istennők felbukkannak, olyan érzésünk támad, mintha kívülről maga a Sors avatkozott volna bele életünkbe.

Ha életünk váratlan fordulatot vesz, hajlamosak vagyunk az okot másban, a külvilágban keresni. Ám a Sorskerék állandó forgása arra figyelmeztet, hogy életünk minden fordulata, változása, sikereink és kudarcaink maga a Sorsunk, amelyet mindannyian magunkban hordozunk.

Maga a Sorskerék életünk nagyon erős szimbóluma, hiszen a kerék formája, forgásának módja nagyon hasonlít a valóságos élethez. A kerék közepe mozdulatlan, állandó. Ez az emberi ego, mellyel az életünk döntéseit meghozzuk. Itt dől el az, hogy milyen utat választunk, milyen helyzetekbe kerülünk. Ha valaki „önsorsrontó”, az bizony képes az élete kerekét még visszafelé is forgatni. Lehet, hogy elért már valamit, de visszacsúszik olyan élethelyzetekbe, ahol mindent újra kell kezdenie.

Néha, elbizakodottságunkban azt hisszük, hogy egónk irányítja az életünket, és mi mindent megterveztünk, nem érhet meglepetés, no akkor szeretnek felbukkanni a Moirák, és megmutatni erejüket, hogy “érezd a törődést”, no meg azt, hogy az isteni erők mindig feletted fognak állni.

Honnan érzed, hogy a Sors nyúlt bele az életedbe? Hogy érzed a borzongást, libabőrt, lelki megrázkódtatást, ahogy a Moirák felfedik magukat előtted. Mert olyan erőteljes dolgot hoznak majd neked.

A Moirák felbukkannak az istennő kultuszban is, és a boszorkány iskolában külön napot szentelünk a Leánynak, a Szeretőnek és a Banyának is, ők a Nagy Istennő három arcát jelképezik.

tripleA Sors hoz sokszor hatalmas ajándékokat is, nem csak kihívásokat. De néha az ajándékod lesz a legnagyobb kihívás.

Tegyük fel, a héten megnyered a lottó ötöst. Hatalmas szerencse. De tudjuk, hogy a sok pénz nagyon sok kihívást is tartogat. Persze én erre mindig felsóhajtok: „tégy próbára, Istenem!”, de lehet, hogy pár év múlva azt kívánod, bárcsak ne változott volna meg így az életed, mert nem tudtad hosszú távon kezelni a helyzetet.

No és mi történik, ha a héten találkozol a Nagy Szerelemmel? Csodálatos dolog! De a Nagy Szerelem soha nem egyszerű, az istennők mindig belepöttyentenek a nagy boldogságba valamilyen keserű nehézséget, mert a nagy szerelemért meg kell küzdened, be kell bizonyítanod, hogy méltó vagy rá. Gondolj csak Rómeó és Júliára… A Nagy Szerelem hajlamos furcsa körülmények között bekopogtatni az ember ajtaján, pont, mikor nem akarod, pont úgy, ahogy soha nem akartad volna. És általában a párod is olyan ember lesz, ha sorszerű szerelemről beszélünk, akit lehet, hogy először “bottal se piszkáltál volna meg”.

Lehet, hogy új szomszéd költözik melléd, akit mintha ezer éve ismernél, és rögtön megtalálod vele a közös hangot, vagy rád talál egy új munka, ahol a kollégák vagy a főnök lesznek valahogyan „ismerősök.”

A Sorskerék váratlan változásokat jelez. A kártya mindenképpen egy új életszakasz kezdetét, és ezzel együtt lelki fejlődésünk további szakaszát jelenti. De hogy mi történik, azt a Moirák fogják eldönteni…

Kívánok neked olyan hetet, amikor a szerencséd kereke valamilyen csodás dolgot hoz neked,

Áldással,
Luna

Megosztások:

4 Válasz “A 42. hét energiája – sorsszerű hét elé nézel”

Szerző: Gyöngyi - 13 október 2015 Válasz

Köszönöm a levelét kedves Luna.

Szerző: Vajda Veronika - 14 október 2015 Válasz

Vow, legyen így!

Szerző: V Éva - 14 október 2015 Válasz

Köszönöm. Jöjjön;-)

Szerző: Mayer Bernadett - 31 július 2018 Válasz

<3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás