+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 48. hét energiája – méhecske

beeA hét energiáját a háziméh hordozza.

Kevesen tudják, hogy a méh egy „nőies” állat, istennő szimbólum. A méhek együttérzésre és megbocsátásra kérnek a héten Téged és arra, hogy tápláld a lelked kedvességgel, szépséggel.

A héten igyekezz együtt érző és megbocsátó lenni, és akkor élheted át az Élet által nyújtott édes örömöket.

Az együttérzés azt jelenti, hogy teljes szívvel, empátiával viseltetsz azok iránt, akik valamiért szenvednek, nélkülöznek, de megtartod az egészséges távolságot, így az ő szomorúságuk, kilátástalanságuk nem ragad át Rád. A megbocsátás pedig azzal kezdődik, hogy tudatod a másikkal;  van véleményed, és felelősséget vállalsz érte.

Jelen pillanatban valakire dühös vagy, a jelen életedből vagy a múltból. Ítélkezel és pálcát törsz felette. Ki az, aki először az eszedbe jut? Gondolj ki két-három, lehetőleg egy szóban kifejezhető kritikai észrevételt a szóban forgó emberről (önző, hideg, undok stb.) majd egy kicsit vonulj félre, nézz mélyen magadba és keresd meg önmagadban azokat a rossz  tulajdonságokat, amelyeket a másik emberben észrevettél.  

Lehet, hogy ez az egyik fő jellemződ, de az is lehet, hogy csak kis részben igaz Rád. Úgy bukkanhatsz ezekre a tulajdonságokra, ha felidézed azt, amikor úgy viselkedtél, mint az a másik ember, akit éppen kritizálsz.

Amikor megvan, amit kerestél, annyit kell mondanod magadnak: “Szeretlek és megbocsátok neked”.

honey-and-cinnamon22Lehet, hogy néhányszor meg kell ismételned, de biztosan lesz érzelmi hatása. Vigyázz, mert a következő néhány napban olyan erős érzelmek törhetnek a felszínre Benned, amelyek ennek a mondatnak a következményeként születtek meg.

Naponta legalább egyszer ismételgesd a bűvös mondatot, és figyeld a hatást!

Kívánunk édes hetet,

Hold Templom

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás