+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 10. hét energiája – Angyali gyógyítás

rafaelA héten az isteni gyógyító, Rafael arkangyal üzent neked. Üzenete: hogy megőrizd egészségedet, vagy éppen meggyógyulj, most elsődleges fontosságú, hogy pozitív gondolataid legyenek, mert nagyon sok kusza félelem-rezgés kavarog körülöttünk.

Szürke, fátyolszerű, alacsony rendű energia lepte el a világunkat, ami testi-lelki rendellenességeket, negativitást, kilátástalanság-érzetet hoz sokaknak, és sajnos, aki érzékenyebb, képes átvenni ez a borús lelkiállapotot másoktól, és ettől még akár meg is betegedhet…

A héten nagyon fontos, hogy pozitív emberek társaságában légy, vidám tevékenységekkel foglalkozz, és ne hagyd, hogy az általános hangulat lehúzzon. Nevess azon, amin máskor bosszankodnál, ne vegyél magadra semmiféle negativitást, amit más kifejez, így tudod “kicselezni a dementorokat” és magasabb szinten tartani magadat. Tudd, hogy az angyali birodalom már úton van, hogy szétoszlassa a sötét energiát, s derűlátásoddal te is segíthetsz nekik abban, hogy könnyebb legyen a dolguk.

Rafael, a gyógyítás arkangyala a héten eljön hozzád, ha hívod, hogy megnyugvást biztosítson neked ebben a zavaros helyzetben. Rafaelnek még a  neve is csodaszép, hiszen azt jelenti; Isten meggyógyít.

Ha hívod a kedves Rafaelt, Ő eljön hozzád, vigaszt nyújt, és világos jeleit is adja annak, hogy veled van. Hogyan üzen neked ez hatalmas, gyógyító fénylény?

Mivel energiája smaragdzöld, így ha hívod őt, láthatsz zöld csillanásokat, szikrákat a levegőben. A zöld szín pedig azonnali stresszoldó hatást fejt ki rád.

rafael arkangyalRafael nem egy visszahúzódó arkangyal, így szeret biztosítani arról, hogy veled van, például megláthatod a nevét szokatlan helyeken. Az angyali birodalom ilyenkor megerősíti azt, hogy a gyógyulás már úton van feléd. Láthatod akár az “angyal” szót is feltűnni bárhol, fehér tollakat találhatsz, de ha egy óra megáll, az is angyalok erős jelenlétére utal.

Láthatod Rafaelt fizikai valójában is, ha erősen koncentrálsz rá. Készülj fel a szokatlan élményre, hiszen egy angyal jóval nagyobb, magasabb, mint egy ember. Talán érzékeled majd Őt ragyogó zöld fény-aurában állni melletted.

Érezhetsz finom vibrálásokat is a testedben, ahogy Rafael energiája átmossa a testedet, eltávolítva a méreganyagokat, feloldva a blokkokat a problémás területen.

Álmodban is megjelenhet, hiszen éber állapotban sokszor „letiltjuk” magunknak a belső látást, ám amikor alszunk, akkor megnyílnak a kapuk az isteni élményekre. Ha álmodban angyalok jelennek meg, akkor még ébredéskor is érezni fogod az elragadtatott, felemelő érzést, és még sokáig emlékezni fogsz az álomra.

Lehet, hogy Rafael könyveket, vagy gyógyító szereket küld neked, például olyan könyvet találhatsz a bevásárló kocsidban, amit nem te tettél oda, vagy olyan helyen lelsz rá egy gyógyító szerre, ahol elvileg nem is lehetne helye. Az angyalok finom humorral emlékeztetnek minket arra, hogy legyünk nyitottak az Égi leleményességre!

Még az is lehet, hogy a füledbe suttog halkan, vagy látomást küld. Légy nyitott bármilyen jelre, üzenetre, hiszen személyes gyógyulásodat szolgálja. Akár egy dallal is üzenhet neked, mely a rádióból szól…

Kívánok neked olyan hetet, amikor Rafael és angyali serege eljön hozzád, és gyógyít téged, testileg és lelkileg is, ragyogó zölddé változtatva a szürke energiát, elhozva a tavaszt,

Áldással,

Luna

Megosztások:

4 Válasz “A 10. hét energiája – Angyali gyógyítás”

Szerző: Németh Ica - 6 március 2018 Válasz

Kedves Luna, nagyon köszönöm, hogy mindig akkor érkezik Tőled a lelki segítség, amikor a legnagyobb szükség van rá. A télen jártam Nálad és azóta kicsit jobb irányba fordultak a dolgok, és ami nagyon érdekes és csodálatos, hogy mindig akkor és olyan témában érkezett Tőled levél, ami éppen aktuális probléma volt az életemben. Jelenleg orvosi vizsgálatokra járok és hamarosan műtétem lesz, ezért nagyon sok erőt ad nekem a 10 hét energiája üzeneted.
Sok sok szeretettel kívánok minden jót Neked,
üdvözlettel Ica

Szerző: Luna - 28 március 2018 Válasz

Áldást, gyógyulást és szeretetet küldök. Luna

Szerző: Morzsa - 7 március 2018 Válasz

Kedves Luna !
Nagyon szépen köszönöm .Nagyon szeretem az irásaid…hiányoztál…
Mosolygósat.
Morzsa

Szerző: Luna - 28 március 2018 Válasz

Kedves Morzsa, nagyon köszönöm. Gyönyörűséges napokat, Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás