+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 10. hét energiája – Kérj angyali segítséget

archangelA héten az angyalok üzentek Neked. Azt kérik Tőled, hogy ne küszködj egyedül ezzel a látszólag megoldhatatlan problémával, hanem kérd a segítségüket! Engedd már át az irányítást!

Sok gond van a fogaiddal? Ez annak a jele, hogy imádsz rágódni dolgokon. Ám megoldás a rágódás soha nem hozott, maximum a fogorvos örülhet, hogy több lesz a bevétele. Rágódás helyett táncolj! Menj moziba! Igyál egy koktélt! Vegyél magadnak valami szépet! Vagy csinálj bármit, ami megtöri ezt a napi negatív rutint.

Megrémültél egy látszólag leküzdhetetlen helyzettől?

A félelmeid és a feszültségeid talán létrehoztak egy negatív kényszerképzetet, és folyamatosan a problémára gondolsz. Bár szüntelenül valami megoldást keresel, úgy tűnik, egy sem közeledik feléd, és bekúszik tudatodba a reménytelenség. Akár nagy, akár kis problémáról van szó, kérlek, lépj hátra és engedd át az angyaloknak az irányítást. Ahelyett, hogy folyamatosan a problémán dolgoznál, gondolatban lásd magad, amint a problémát az Ég várakozó kezeibe helyezed. Mint amikor teljesen elengedsz egy borítékot, amelyet bedobtál a postán, teljes mértékben add át a problémát. Ezután képzeld el, hogyan láthatják problémádat az angyalok.

Hogy nézne ki az ő szemszögükből? Érezd a tőlük kapott hit és remény érezését, és tudd, hogy ezek a pozitív érzelmek táplálják a probléma tökéletes megoldását.

angel boxAngyalaid segíteni akarnak neked ebben a helyzetben, azonban a Te engedélyedre van szükségük, mielőtt beavatkozhatnának szabad akarattal meghozott döntéseidbe. Ne próbáld segítség nélkül megtalálni a választ és a megoldásokat, mert azon a szinten, ahol most állsz, nem fog menni. Ám angyalaid a közelben keringnek, és arra a pillanatra várnak, amikor zöld utat mutatsz nekik, hogy segíthessenek neked.

Az angyalok most azonnal elérhetők számodra – hogy válaszoljanak a kérdéseidre, útmutatást adjanak, és felgyorsítsák a megnyilvánulások folyamatát. Igaz, hogy Isten és az angyalok már tudják, mire van szükséged. Mivel azonban Isten szabad akarattal teremtett Téged, az Ég csak akkor avatkozhat közbe, ha engedélyt adsz rá.

Nem számít, hogy hangosan kérsz-e segítséget, írásban vagy némán, még az sem számít, milyen szavakat választasz. Ami számít, hogy kérsz. Ha nem vagy benne biztos, hogy mit kérj, vagy aggódsz, hogy esetleg rossz dolgot kérsz vagy kevesebbet, mint ami Isten akarata, akkor mindig tedd hozzá a kérésedhez a következőket: „Ezt vagy ennél jobbat, drága Angyalok!”

Meg fogsz lepődni, hogy elegyengetik az utadat.

Egyenes, csodás, akadálytalan vágybeteljesülést kívánok erre a hétre,

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás