+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 10. hét energiája – Sötét erők ellenszere

kuthumiA héten az éteri, védelmező arany fénysugár felemelkedett mestere üzent neked. Üzenete: használd a magas rezgésű fényt, hogy megvédd magad a világ mostanában felbukkanó alacsony rezgésű energiáival szemben.

Hatalmas, éjsötét folyam mérgezi az életünket, mely jórészt a létbizonytalanságból, a jövőtől való aggodalomtól, a betegségtől való félelemtől, a bezárt emberek egyre növekvő feszültségéből fakad. Sokan érzik ezt, de nehéz védekezni ellene.

Az asztrológusok azt mondják, hogy háborús bolygóállások vannak mostanában. Ez a háború viszont nem olyan, mint az elmúlt évszázadok háborúi; a világháborúk, vagy akár a keresztes háborúk, melyek borzalmasak voltak a maga nemükben.

A mostani háborúban nem fegyverekkel kényszerítenek minket a harcra, hanem a gondolatainkat, az elménket veszik támadás alá. Hogy kik teszik ezt, és mit is akarnak pontosan az emberektől, arról alig akad valaki, aki pontos információval szolgálhatna, így én sem teszem.

Régóta tart a világ energetikai kettészakadása, vagyis az a folyamat, hogy a fény ösvénye, és a sötétség ösvénye kettéválik, s ez a folyamat most valóban a tetőpontjához érkezett.

A Föld lakóinak egy része, az alacsony, sűrű, materiális rezgésű emberek egyre mélyebbre süllyednek az anyagba, a magas rezgésű emberek, akik tesznek a fejlődésükért, egyre finomabbá, érzékenyebbé, fényesebbé és főként erősebbé válnak, bár ez utóbbit talán még nem veszik észre.

Az elmúlt pár ezer évben, jóval könnyebb és kényelmesebb volt a materiálisabb létformát megélni, nem törődni túl sokat azokkal a dolgokkal, melyek nem érintik közvetlenül az ember anyagi létezését. Éppen ezért a spirituális emberek néha furcsálkodás, rosszallás, nevetség tárgyai voltak, ezek az anyagi emberek nem értik, hogy több is van annál, mint napi testi szükségleteink kielégítése. 

A sok fény magunkhoz vételében az a nehéz, hogy az ember érzékennyé válik a világ szenvedésére, a finom rezgésű energiákra, és akar tenni azért, hogy ez a bolygó szebb és jobb legyen. Ahogy egyre jobban nyílik a szeme, ahogy meglátja a jobbításra váró dolgokat, de nem biztos, hogy képes hatni rájuk, akkor sokszor kívánja azt, hogy bárcsak maradt volna egyszerűbb,  anyagibb szinteken; de visszafordulni már nem lehetséges.

Átléptünk a Vízöntő korszakba, s változik a világ. Olyan sugallatokat kapok az Égeiktől, hogy mostantól kezdve – bár igen döcögős még a haladás – a spiritualitás fog előtérbe kerülni, ami nem csak elvont elméletekből és sok szenvedésből fog állni, hanem a hétköznapokban is használható lesz arra, hogy szebb és boldogabb legyen az életünk, s a világ sorsa is.

Ez azt jelenti, hogy mostantól kezdve „megéri” spirituálisnak és érzékenynek lenni, élni a fény-létedet, mert innentől kezdve ezt fogják támogatni az Égiek. A Fény útja és az Anyag útja jórészt kettéválik. 

A Felemelkedett Mesterek többsége emberként élt valaha, így pontosan ismerik az érme mindkét oldalát; a Fény és az Anyag világát is. Így bármilyen kérdésben otthon vannak, bármivel fordulhatunk hozzájuk.

A Felemelkedett Mesterek türelemmel segítik a fénymunkásokat a fejlődésben, és céljuk az, hogy minden, magasabb szintre jutott ember más embereket is emeljen. Hiszen ezek a Mesterek is azt választották, hogy ahelyett, hogy pihennének az Örökkévalóságban, inkább segítik fényükkel, tudásukkal a Földet, az emberek szellemi fejlődését. Ezek a mesterek különféle színes fénysugarakhoz tartoznak, a heti üzenet küldője, Kuthumi például a sárga/arany fénysugár mestere.

Kuthumi mester szent helye Indiában, Kasmírban található. Ő abban segít nekünk, hogy a bölcsességet magunkhoz vehessük, szóban és elmében egyaránt, hiszen a tudás fénye eloszlatja az elme sötétségét.

8819d254f822d529ec4cae237ec3461eEz a bölcs mester abban is segít, hogy megerősítsük és védelmezzük az auránkat, ami manapság létfontosságú, hiszen a sötét erők a testedet és elmédet az aurádon át támadják.

Milyen esetekben érdemes erősítened az aurádat, mely egy energiamező a fizikai tested körül?

Akkor, ha úgy érzed, hogy rossz energia támadott meg, ha negatív emberek között, vagy energetikailag sötét helyen jártál.

Ha gyengül az erőd, rossz álmaid vannak.

Ha rosszul mennek a dolgaid. Ha beteg vagy. Ha félsz, ideges vagy, ha elborít a sötét jövő víziója.

A következő mantra Kuthumi mestert szólítja meg. Érdemes hangosan mondanod háromszor, s gyújtanod egy sárga vagy arany gyertyát, vagy egyszerűen Kuthumi képére (fent) összpontosítanod, amíg mondod. Azt is érdemes elképzelned, hogy a fejed felett a Nap ragyog, és sugárzó fényét rád vetíti.

Fény vagyok, ragyogó fény, sugárzó fény, a fény ereje

Isten eloszlatja körülöttem a sötétséget, fénnyé változtatja.

Ma a Napra fókuszálok, ami kristályfolyóként ömlik át rajtam,

Ez a fény élő szökőkútja, amit emberi gondolkodás nem érthet meg.

Egyike vagyok az isteni erőnek, amit a sötétség nem tud elviselni

Fény vagyok, fényben élek, én vagyok a fény legtisztább szándéka.

Fény vagyok, fény vagyok, fény árad mindenfelé, ahol vagyok

Áldó, erőt adó, mennyei fény.

Így legyen.

Egy olyan mantra vagy ima, mint Kuthumi mesteré is, érezhető védelmet tud nekünk adni. Ha az isteni erőkhöz fohászkodsz, akkor fénylények gyűlnek köréd, árasztva az arany fényt, ahogy érezni is fogod, ahogy elmondod ezt a mantrát.

Kuthumi a héten azt üzeni neked, hogy bármivel is küszködsz, érkezik az égi támogatás, csak kérned kell. Sok  áldott lény ügyel rád más dimenziókból, semmin nem kell aggodalmaskodnod.

Ám sokuk hívás, kérés nélkül nem avatkozhat az életedbe, így kérlek hívd őket, magadban vagy hangosan, s a segítség azonnal útra kél feléd.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a sötét erők elmenekülnek az életedből, és visszakapod isteni fényedet, védelmedet, nyugalmadat,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 10. hét energiája – Sötét erők ellenszere”

Szerző: Nagy Szilvia - 10 március 2021 Válasz

Ez válasz lehet az éjjeli rossz álmaimra. Ma már támadásnak érzem őket.

Szerző: Piroska - 10 március 2021 Válasz

Köszönöm, úgy legyen!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás