+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 11. hét energiája: Kívánságfa

wishing treeA héten Segítőid üzentek Neked. Uránuszi, 11-ik héten járunk, készülj a meglepetésekre!

Üzenetük az, hogy készítsd el a saját Kívánságfádat, mert nagyon sok kívánság várakozik az életedben beteljesülésre, ám a folyamatos aggódásod állandóan kilöki azokat az életedből.

A Kívánságfa egy olyan eszköz, melyre kiteheted a vágyaidat, elengedheted őket az elmédből, így megteremtheted és felgyorsíthatod beteljesülésüket.

A fák csodás teremtmények, amelyek megosztják velünk életterüket. A fák meglennének az emberek nélkül is, ám az emberek fák nélkül aligha. A fák  az emberre már ártalmas, nagy mennyiségű szén-dioxidot bontják le és tiszta oxigént bocsátanak ki a levegőbe. A fák színe zöld, ami a tér és a lélegzés színe, a szívcsakrád színe. Sokat enyhít a bánatodon, ha megölelsz egy fát; mert a fa visszaölel Téged.

A fák gyökerei Földanyát érintik, lombjuk pedig az Égi Atyával találkozik. Éppen ezért lehet a fákat isteni hírvivőknek tekinteni. Ha egy-egy águkra teszed ki a kívánságodat, azt – Földanyán át – az Égi Atyához továbbítják.

Minden kívánság, melyet kifejezel, elkezd megvalósulni. Bármi, amire gondolsz, amit kimondasz, vagy leírsz, nyomot hagy az asztrális világban és segítőid elkezdik beteljesíteni. De csak akkor tudják, ha hagyod őket dolgozni. Ha állandóan a „körmükre akarsz nézni”, erőlteted, szorongsz, negatívan beszélsz róla – az csak vágy marad.

A fák felajánlották Neked a segítségüket a héten. Válassz ki egy fát a természetben, vagy akár egy cserepes növényt otthon, és kérlek, írd le pici papírokra a kívánságaidat, majd szép szalagokon akaszd fel őket a fára vagy növényre. Készíthetsz is papírból egy szép fát, és az ágaira ragaszthatod a kívánságokat. Légy kreatív, minden megoldás működni fog!

Wishing_TreeKöszönd meg a fának, növénynek vagy alkotásnak,  hogy segít, majd kérlek, az EGÉSZET ENGEDD EL. Tudd, hogy jó kezekben, az Égi Atya és Földanya kezében van már a kívánságod – Neked már csak várnod kell. Mert az Égiek világában az Idő nem úgy folyik, mint a mi világunkban, hiszen idő náluk nincsen. Amikor jónak látják, megkapod a kérésedet. Ám érdemes hozzá tenni egy-egy kívánsághoz: „Ezt, vagy ennél jobbat légy szíves!”

Hiszen mi emberek módjára gondolkodunk, és sokszor nem látjuk egy-egy döntésünk hosszú távú következményeit. Tehát kérlek, azt is engedd meg az Égieknek, hogy csak azt hozzák, ami Neked a lehető legjobb. De lehet, hogy csak évek múltán sóhajtasz fel: „de tök jó, hogy NEM kaptam meg, amit annyira akartam!”

Most biztosan nem értesz velem egyet (pláne, ha fülig szerelmes vagy és viszonzást vársz) de higgy nekem, a dolgok már csak így működnek a mi világunkban.

Kívánok olyan hetet, amikor legalább egy kívánságod teljesül!

Áldással,
Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás