+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 11. hét energiája – Üzenetek a messzeségből

neptunuszA héten a Neptunusz bolygó üzent neked, aki a tenger istenéről kapta a nevét. Üzenete: hírek, üzenetek érkeznek számodra távoli helyekről, dimenziókból. Spirituális antennáid sok olyan „adást” fognak a héten, ami – akár tudat alatt is – megértet veled igazságokat az Univerzum működéséről.

A héten talán valami tisztázásra kerül az életedben, talán kijelölik az Égiek az utat, amelyen egy ideig haladnod szükséges. Csendes, befelé forduló időszak köszönthet rád, amikor talán álmodban kapsz fontos üzeneteket.

A Halak idejében járunk, mely állatövi jegy uralkodója a Neptunusz bolygó. A Neptunusz a Naptól számítva a nyolcadik, hatalmas planéta. Színe kékes, hiszen a légköre 2%-át alkotó metán elnyeli a vörös fényt. Ám az, hogy e bolygó kék színű, utal a víz elemre is, mellyel kapcsolatban áll.

Ez a víz nem a tengerek vad hullámainak, inkább sötét mélységeinek, a mocsarak titokzatosságának, az északi feneketlen tavaknak az energiáját hordozza. Mivel a Halak az utolsó asztrológiai jegy a sorban, így egy korszak a lezárásának szimbóluma is, a Kos újat hozó energiáinak berobbanása előtt. Az időjárás is furcsa, ködös, változékony ezekben a napokban, nem is lehet eldönteni, hogy tél van-e még, avagy beköszöntött-e már a tavasz, így hangulatunk is ingadozhat.

A Neptunusz a spiritualitást, az okkultizmust uralja; a titkokat, a megismerhetetlent, a tudattalant, amit a sötét vízmély szimbolizál. A felszínen csapkodhatnak az égig érő hullámok, ám a mély mindig nyugodt, a fény csak egy bizonyos mélységig tud áthatolni a vízen, és az óceánok mélyén, a sötétben, egy másik világ köszönt ránk.

Mivel Jules Verne könyveken nőttem fel, én úgy hiszem, hogy valóban létezik egy másik világ a Föld belsejében, aminek látni vélem titokzatos tengerpartját, repülő, őshüllőkre emlékeztető, fogas madarakkal és furcsa, színes égbolttal, a csillogó kavicsokkal teli tengerpart felett. 

neptunA Neptunusz álomszerű, ködös-homályos, spirituális energiákat jelöl, csupa olyasmit, amivel ki tudunk szakadni az anyagi világ valóságából. A Neptunusz feloldja a fizikai és a lelki síkok közötti határokat, így képes betekintést nyújtani a túlvilág energiájába.

A “túloldal” energiájába betekinthetünk fantáziánk segítségével, meditáció, tisztánlátás által, ám a tudatmódosító szerek, az alkohol és a kábítószer is elvihetnek távoli dimenziókba.

Ám korántsem biztos, hogy a vágyott fény és tisztaság helyére, sokkal inkább ködös, félelmetes világokba; hiszen azok is ugyanúgy léteznek.

Éppen ezért nem szabad túlzásba vinni a spiritualitást, a harmadik szem meggondolatlan nyitogatását, valamint az okkult tudományokat sem akkor, ha nincs meg a kellő földelésed; hiszen a „túloldal” energiája, ha nem egyensúlyozzuk ki józan, földi gondolkodással, akár mentális zavart, őrületet is eredményezhet. Ebből a szempontból a Neptunusz bizony veszélyes energiákat is hordozhat, rengeteg, csodálatos adománya mellett.

A kék bolygó megértetheti velünk, hogy az Univerzum végtelen, és annyi titkot rejt, hogy emberi létünk problémái – amin állandóan a fejünket törjük – igazából sokszor roppant jelentéktelenek, hiszen az emberi világ a létezés anyagi síkját foglalja csak el. Számtalan dimenzió létezik, és soha nem látott lények élnek a végtelen Világegyetemben, de még a Földön sem ismerünk minden létformát.

Ha már a mély tengerekről beszélünk, akkor képzeld el, hogy miféle élőlények léteznek ebben a több kilométernyi mélységben; világító szemű halak, albinó, fogas herkentyűk, melyeket egyszer-egyszer a partra vet a tengerár – mi pedig csak ámulunk.

A héten, mely a 11-es, a furcsa történések számát hordozza, úgy teszel a legjobbat magaddal, ha megnyílsz a szokatlan dolgok számára – s talán pont ilyesféle módon kapod meg a tanácsot.

A héten az Égiek sok személyes üzenetet adnak majd át számodra, csak hangold spirituális adóvevődet az üzeneteikre. A héten add át magad az égi vezetésnek, és így nem várt, csodálatos élményekben lehet részed.

Nyugodtan hagyd a képzeletedet barangolni ismeretlen tájakon, dimenziókban – a héten ez a javadat szolgálja. Hagyd, hogy a művészi, ábrándozó Halak energia romantikussá, fantáziadússá, kalandossá varázsolja a napjaidat. Talán jót tenne, ha mandalát festenél, misztikus zenét hallgatnál – ez az időszak alkalmas mindenféle alkotó elmélyülésre is.

Kívánok neked olyan hetet, amikor az égi energiák megvilágosodást adnak számodra,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 11. hét energiája – Üzenetek a messzeségből”

Szerző: Jakab Monika - 15 március 2019 Válasz

Köszönöm

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás