+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 12. hét energiája – Az Új kapuja

teliholdMárcius 21-én, a tavaszi napéjegyenlőség teljes egyensúlyt hozó napján felragyog az égen a telihold a Mérleg jegyében, ami kaput nyit számunkra az új energiák felé. Ám olyan időszak köszönt ránk, amikor nem elég vágyakoznunk dolgok után, mert azok elúszhatnak a halogatással, hanem tennünk is kell azért, hogy megkaphassuk azt, amit szeretnénk.

A márciusi szuperhold (ami azt jelenti, hogy a Hold nagyon közel van a Földhöz) energiája emlékeztető az Univerzumtól arra vonatkozóan, hogy itt az idő kapcsolódni a Holddal, azaz női oldalunkkal, a misztikummal, a mágiával és az erővel, ami ebből a csodás égitestből árad.

Telihold idején bátran hagyatkozhatunk a megérzéseinkre, valamint megtisztíthatjuk és elengedhetjük mindazt, ami visszahúz minket. Az Égiek felkészítenek minket életünk vadonatúj fejezetére, hiszen kaput nyitnak egy másik Valóságba, beindítanak egy kezdő ciklust az életünkben – ha készek vagyunk elfogadni ezt.

Az új csak úgy jöhet el teljes szépségében, ha képesek vagyunk elengedni a régit, ha elhatározzuk, hogy életünk egy-egy területén készek vagyunk az új kezdetre, elengedve a félelmeinket, kalandvággyal tekintve a jövő felé.

Nulláról kell valamit újrakezdenünk, és a Zéró, a Nulla ereje hatalmas, ez az erő a Végtelen energiáját hordozza magában; a Minden vagy Semmi erejét. A Minden csak akkor jöhet el, ha képes vagy fejest ugrani a Semmibe.

Ahogy a Világegyetem egy ősrobbanásból született, hiszen kialakulása előtt nem volt más, mint összesűrűsödött, fekete világűr, ami már megunta, hogy Semmi legyen, megfordította hát a folyamatot, szétrobbant; s a Mindenség lett belőle.

Talán téged is úgy feszítenek a héten az energiák, hogy úgy érzed, „robbanás” előtt állsz, vagyis sürgetővé válik benned az életed megváltoztatásának vágya, még akkor is, ha van benned meggondolatlanság – ha alapvetően óvatoskodó vagy, akkor engedd most ezt meg magadnak. Mint ahogy egy rügy készen áll a kipattanásra, így tavasszal, te is készen állsz valami újra, amit a teliholdat követő időszak hoz majd el neked. A Nap a Kos jegyébe lép be, és a Kos nem gondolkodik, hanem cselekszik; s bizony, minket is belevisz a táncba.

kos (2)A tavaszindító Kos energia felráz minket, újra tölti a télen lemerült elemeinket, arra biztatva minket, hogy nyissunk az új felé.

Én már a múlt héttől kezdve tapasztalom a „felrázó” energiákat, azt, hogy az Égiek kezdenek minket kilökdösni a karosszékből, ahol eddig kényelmesen üldögéltünk, és vártuk, hogy a szánkba repüljön a sült galamb.

Valószínűleg nekünk magunknak kell megszereznünk ebben az időszakban azt a galambot, vagyis a saját erőnkkel megteremteni dolgokat, melyeket eddig magától értetődően elvártunk, avagy megkaptunk az élettől.

Mindehhez sok energia kell, és érdemes ügyelned arra, hogy az elkövetkezendő időben bölcsen bánj az energiáddal, ne pazarold el felesleges dolgokra, hanem tartogasd arra, ami igazán fontos.

Ám arra is figyelj, hogy “ne robbanjon szét az a kukta“, vagyis – főleg ha erőteljes Kos bolygóid vannak – a lényeg a nyugalom, az egyensúly, a lazítás. Ebben az esetben most uralni kell az ösztöneidet, lecsillapodni, lehűteni magad, hiszen talán úgy érzed, hogy kirohannál a világból, szélsőséges esetben konfliktusokba is bonyolódhatsz a környezeteddel. A Kosok híresek arról, hogy néha meggondolatlanul “öklelnek“, mert lételemük az őszinteség, de alapvetően jó szándékúak, és később megbánják. A mostani időszakban nagyon ügyelj arra, hogy ne ragadjanak el az indulataid, mert fennáll ennek a veszélye is.

A Mérleg telihold hoz majd sok örömet és harmóniát is, és valószínűleg boldog és békés időszakot indít be az életedben.

Mind a tavaszi napéjegyenlőség, amikor pontosan egyforma hosszú a nappal és az éjszaka, valamint a Mérleg telihold is arra biztat, hogy teremts egyensúlyt az életedben, ne menj bele túlzásokba.

Ha felnézel a Holdra, megkérheted a benne lakozó istennőt, hogy nyissa meg számodra az Új kapuját, s megkérheted  a tüzes égi Kost is, hogy segítsen elindulni, ha pont a cselekvés nehézkes számodra. 

Mint ahogy a harcias kos fejjel megy a falnak, úgy képes téged is az Égi Kos úgy előrelökni, hogy lehet, hogy egyszerűen berepülsz azon a kapun, s mire feleszmélsz, már új környezetben találod magad.

Ne várj most más segítségre, most neked kell cselekedned, belépned ezen a kapun és hátrahagyni életed egyik régi, lezáruló fejezetét, ám ehhez megkapsz minden égi támogatást.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a telihold tágra nyitja az új élmények, élethelyzetek, kalandok kapuját, és kipattintja a tavaszi rügyeket,

Áldással,

Luna

S ha szeretnél idén Avalonba jönni, akkor ezen se tépelődj túl sokat, mert gyorsan fogynak a helyek. Még 4 fő tarthat velünk. Itt olvashatsz az utazásról (klikk ide) 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás