+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 12. hét energiája – Bizalom

jump1A héten az Osho Zen tarot üzent neked. Üzenete:  Ne vesztegesd az életed olyan dolgokra, amiket nem tarthatsz meg. Bízz az Életben…

A Víz istennő lépett be az életünkbe a tavaszi napéjegyenlőség energiájában, és ebben az időszakban fokozott figyelmet kell fordítanunk az érzelmeinkre. Hagynunk kell, hogy olvadjon lelkünkről a jég, és a víz messzire vigyen, túl az ismert határokon. Talán egy olyan helyzetben vagy, amikor választanod kell az új és a régi között. Ez a helyzet bizalmat kér tőled.

Itt a pillanat, hogy biztonsági kötelek, fenntartások és rejtett mentőhálók nélkül vesd magad a mélybe – és az újat válaszd.

Itt van annak is az ideje, hogy elengedd, ami többé nem szolgál téged vagy a célodat. Felsőbb éned tökéletesen tisztában van isteni küldetéseddel, és hajlandó előrelépni a kijelölt úton. Emellett az univerzális segítség áramából is merít, amely elérhető számodra, és amely célod teljesítéséhez szükséges.

Óriási életöröm fog megjelenni benned, ha képes vagy az ismeretlenbe ugrani, még akkor is, ha az ugrás gondolatától halálra rémülsz. És ha egyszer bizalmat szavazol az ugrásnak, akkor nem dolgozod ki tervszerűen a részleteket, nem teszel előkészületeket. Nem mondod, hogy “Jó, bízom abban, hogy tudom mit kell tennem. Elintézem a dolgaimat, összecsomagolok, és máris jövök a bőröndömmel.” Nem, egyszerűen csak ugrasz, és nem törődsz azzal, hogy mi lesz a következő pillanatban.

Az ugrás és a velejáró borzongás a lényeg, ahogy szabadon zuhansz a végtelen ég alatt. És ekkor ajándék vár; az Élet Nektárját kínálják fel neked. Rajta, ugorj!

jumpOsho így ír erről: “Ne vesztegesd az életed olyan dolgokra, amiket nem tarthatsz meg. Bízz az Életben. Csak akkor leszel képes elhagyni a “tudást”, csak akkor tudod félretenni az elmédet, ha bízol. A bizalommal pedig valami óriási dolog tárul fel előtted. Akkor az életed többé nem közönséges élet: isten teljesen feltölt és eláraszt. Amikor a szív ártatlan, a falak pedig eltűntek, összekapcsolódsz a végtelenséggel.

Nem érzed magad becsapottnak; nincs semmi, amit el lehetne tőled venni. Amit el lehet tőled venni, az meg sem érdemli, hogy megtartsd. Amit pedig nem lehet tőled elvenni, azért miért aggódnál? – azt senki nem veheti el tőled, az lehetetlen. A valódi kincset nem veszítheted el.”

Kívánok neked olyan hetet, amikor a csodálatos telihold energiában ugrasz egy jó nagyot az életcélod irányába,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás