+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 12. hét energiája – Lelked színei

rózsaszínA héten a Lelked üzent neked. Üzenete: keresd meg a valódi színeidet.

Tegnap jöttem haza Angliából, egy kisvárosból, ami az ősi Avalon, a varázslónők, papnők szent földje volt egykoron. Még ma is az, de ez a föld „átcsúszott” egy másik dimenzióba, így főleg csak érezheted, és csak néha-néha látsz belőle egy-egy részletet, ami mindig nagyon izgalmas.

„Látó” vagyok, erős kapcsolatban állok a szellemvilággal, és Angliában, ahol sok helyen érintetlenek a régi épületek, amelyek legerősebben megőrzik a mágikus légkört, sok olyan szellemlénnyel találkozhatsz, akik itt ragadtak. A házban, ahol laktunk, néha láttam a szemem sarkából egy régimódi hölgyet, bő, hímzett, fehér hálóingben, és egy úr is feltűnt néha, akin olyan öltözék volt, amilyet az 1800-as évek derekán hordtak.  De a „való világban” is néha láthatók az utcán fura alakok, egy koboldszerű, alacsony, kockás ruhás, kockás sapkás, vörös hajú férfi, két nagy aranykarika fülbevalóval, ahogy sietősen halad az utcán, mellette egy turbános, sötét bőrű dzsinn-féleség lézeng.

És a virágok; a sárga nárciszok, a rózsaszín tulipánfa, a bódító illatú, fehér lonc, a fák zöldje, a fű illata a szélben – itt élni kell, táncolni, lélegezni, nevetni. Meg sörözni az ódon pubokban. Közben pedig Avalon nagy Istennője úgy átalakít benned valamit, hogy napokig nem térsz itthon magadhoz.

Ami a legjobb Avalon földjén, az a szabadság. Az emberek színesen és szabadon öltöznek, viselkednek. A kedvencem volt egy „pink lady”, egy olyan lány, akinek a raszta fonatos haja is pinkre volt festve, pink volt a ruhája, a cipője, és amúgy egy jósdát üzemeltetett. Az egyik iskola vezetője vörös ruhában, a fején vörös rózsakoszorúval vette a pékségben a kávét, a másik középkorú hölgy cicás sapkában vitt kezében boldogan egy hatalmas faágat. De simán találkozhatsz fekete taláros emberekkel is, fejükön kapucni, hátukon pentagramma. Vagy éppen pillangó szárnyakat visel a hátán valaki, és tündérnek festi ki az arcát.

Szerintem még az sem keltene túl nagy feltűnést, ha valaki pucéran vonulna az utcán. Ilyen napja volt, ezt volt kedve tenni. Bárcsak mindenki ilyen szabad lehetne!

Az öltözködés hatalmát sokan alábecsülik. Van, aki azért öltözik csak fel, mert hideg van, szinte mindegy is, mit vesz fel, vagy „kötelező” az adott trend vagy márka szerinti öltözködés is. És sok ember nem mer kilógni a sorból. „Hová vezetne ez?” förmedne rád Mrs. Lipton. Főleg a férfiak vesznek el sokszor a fekete-szürke-keki-sötétkék világban, hiszen az “férfias”. Közben a hölgyek a rózsaszín inges mediterrán szívtiprókat figyelik, akik hmm…. a legkevésbé sem melegek.

Avalon

Avaloni utcakép

Ne felejtsd el, hogy nem a testednek van egy lelke, hanem a Lelkednek van egy földi teste. És megdöbbentő életminőség-változást hoz az, ha úgy öltözöl, aminek a Lelked örül, hiszen a testeden át tudja kifejezni önmagát.

A változás két módon történhet az életedben; vagy belülről kifelé, amit megadhat neked egy önismereti tanfolyam is, vagy pedig kívülről befelé, hiszen az öltözködésed megváltoztatásával megváltozik az életed is. És ez nem vicc. Mikor a Lelked végre ki tudja fejezni a testeden át önmagát, akkor olyan új és boldogító körülményeket vonz magához, ami jelenlegi életfeladatod beteljesítéséhez szükséges. És mivel életfeladatod mindig olyan dolog, amiben jó vagy, amit élvezel és amiben örömödet leled, így ez csak jól sülhet el!

Ezért hívjuk el minden évben Svetla Mihailova bolgár önismereti tréner és stylist hölgyet, aki az „Öltöztesd fel a Lelked” tanfolyam keretében felöltözteti a Lelkedet, s megtanítja neked azt, hogyan tudod ezt te is megtenni a mindennapokban. Itt olvashatsz bővebben a tanfolyamról (klikk a szövegre), amit szívből ajánlok neked. A leírás végén az én átváltozásomról is láthatsz képeket, elég viccesek.

Anglia mindig azt tanítja meg nekem, hogy minden nap lehet könnyebb és szabadabb, görcsöktől mentesebb, mosolygósabb és varázslatosabb, mint az előző, és hogy érdemes a múlt árnyaival és a jövő megfoghatatlanságával és bizonytalanságával együtt is a pillanatban élni, és élvezni a MOST erejét.

Egy olyan hetet kívánok neked, mikor színes pillangóvá változhatsz a tavaszi napfényben, és szabadon, gondoktól mentesen repülhetsz a célod felé,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 12. hét energiája – Lelked színei”

Szerző: Piroska - 22 március 2017 Válasz

Köszönöm

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás