+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 13. hét energiája – Avaloni varázslónők

morrighanA 13-as szám mindig a boszorkányok jelképe volt, és a héten valóban az Avaloni Varázslónők üzentek neked. Üzenetük: keresd meg magadban a mágikus energiát.

Avalon ősi birodalom, ami a mai Anglia területén helyezkedik el. A régi időkben ez a táj tenger által körülölelt, szent sziget volt, hiszen a víz beáramlott egészen a szárazföld belsejéig. Csak hajón lehetett erre az elzárt vidékre eljutni, ezért is volt régen is, és ma is, a beavatás helyszíne.

Ezen a szigeten varázslónők éltek, ők őrizték e szent vidéket, szám szerint kilencen. A kilenc Morgen, Tündérasszony uralta ezt a helyet. A királynő közöttük Morgen La Fey volt, erős, sötét és furcsa boszorkány úrnő. A Morgenek ereje ma is határtalan. Nem mást uralnak, mint a születést, a halált, a lélektársi szerelmeket, őrzik az alvilág kapuját, a mágia tudói és beavatói mindannyian.

Bár a Vaskor ledöntött minden szentséget, melyek pilléreire az ősi hit épült, de a Morgenek maradtak. Már csak ritkán láthatod őket igaz valójukban, de érezheted erejüket a testedet feltöltő földben, a beszélő, ősi fákban, az illatos szélben, a szemerkélő esőben, a felcsillanó napsütésben, a különös alakú felhőkben, az áthatolhatatlan sötétségben, a mindent átitató mágiában, a téged figyelő varjakban, s főleg a szívedben.

Az ősszel volt arra lehetőségem az angliai papnőképzés során, hogy egy szertartás keretein belül, szimbolikusan „meghalhassak” régi életem számára, átjussak a túloldalra, hogy újjászülessek Avalon földjére, és a köztes dimenzióban találkoztam a kilenc fekete ruhás, csúcsos sapkás, fekete csipkekesztyűs, lefátyolozott varázslónővel. Ez az élmény új fejezetet nyitott az életemben. A Morgenek üdvözöltek engem, én pedig úgy éreztem, hogy hazaérkeztem, mert hozzájuk tartozom. Ők a nővéreim, a társaim, s én egy vagyok közülük.

Engem a vállalt életutam magyar energiába küldött, és igencsak kell itthon küszködni azért, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot mágikus, tüzes, forradalmár, rabláncokat nem tűrő, független, harcos gyökereinkkel, mert a megfélemlítő hatalom folyamatosan azon dolgozik, hogy mindenkit a rabszolgájává tegyen…

ravenEzért szoktam időről-időre kimenni Angliába, rákapcsolni magamat az avaloni energia-töltőre, felvenni a kapcsolatot a Varázslónőkkel, hogy feltöltött papnő-akkumulátorral tudjam folytatni az itthoni munkát.

Nemrégiben üzenték meg a Morgenek, hogy itt az idő mások számára is lehetővé tenni azt, hogy megtapasztalhassa ezt az eredendő erőt, így született meg az Avaloni Utazás ötlete, mely lassan testet öltött, és amelyre augusztusban kerül sor.

Itt olvashatsz erről bővebben. (Klikk IDE)

Az avaloni energiában való tartózkodás olyan erőteljes energiákat mozgósít az ember testében- lelkében-szellemében, hogy mikor hazatérsz Avalonból, csak a fizikai tested tér vissza azonnal a repülőút után; a szíved és lelked később követi őt. Ez okoz némi zavart a hétköznapi életben, hiszen egy-két napig fogalmad sincs, hogy hol vagy, ráadásul a szíved helye eléggé sajog. Mi több, mértéke „a kicsit sajog és elviselhetetlenül fáj” között ingadozik. Mert minden utazás, amelyet Avalon földi „székhelyére”, Glastonburybe teszel, nem egyszerű utazás, hanem szent zarándoklat.

Erről a szóról nekem mindig nagy szakállú bácsikák jutottak régen eszembe, akik a középkorban csuklyás köpenyben látogatták meg Rómát, de a zarándoklat ennél jóval több; egy olyan utazás, melyen egyszerűen kilépsz a hétköznapi térből is időből. Lerázod magadról a szürke mindennapok bilincseit, és megtapasztalod tested és lelked egyidejű szabadságát. Lelked pontosan tudja, hogy mikor hazatérsz a szent tájakról, már nem leszel ugyanaz, mint aki elindult oda. Több és más leszel.

Egyedül a hazatéréssel van baj; mert akkor újra az anyagi világban találod magad, ami erőteljesen különbözik az utazás során megtapasztalt, magas rezgésű mennyországtól…

A héten a Morgenek üzennek neked a távolból, megpendítik Lelked egy talán még ismeretlen részét, és arra kérnek, hogy a héten rugaszkodj el a hétköznapok szürkeségétől, és keresd meg magadban és a Természetben is a mágiát, hogy elvarázsolódjon az életed. Mindez csak látásmód kérdése… keresd a Csodát mindenben!

Kívánok neked olyan hetet, mikor a szürkeség helyett csodás színek töltik meg az életedet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás