+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 13. hét energiája – Fantázia és Valóság

chesire macska1A héten a Chesire Macska üzent neked. Üzenete: lehet, hogy tapasztalsz magad körül furcsa dolgokat, történéseket. Nem bolondultál meg, hanem finomodott a Látásod. Többet érzel meg, veszel észre az Igazi Világból, és kevésbé lehet tévútra vezetni téged.

A hét energiái különösek, tünékenyek, amit érzékelhetsz különös álmokban, akár bizarr történésekben is. Mert a Valóság, melyet átélünk, elenyészően csekély ahhoz a Valósághoz képest, mely körbevesz bennünket.

A Chesire Macskát az Alice Csodaországban történetből ismerheted. Ez a macska több foggal vigyorog, mint egy hollywoodi sztár, feltűnik és eltűnik, teázgat, bölcs mondásokkal hívja fel magára a figyelmet, mosolya pedig maga a félhold. Azt gondolhatnánk, hogy az író jól beszívott (szerintem amúgy tényleg) és így jelent meg neki ez a vízió, ám a nagy igazság az, hogy nem tudsz olyan dolgot elképzelni, ami ne létezne valahol az Univerzumban. Tehát ez a helyes cica is ott él valamelyik dimenzióban…

A világ, amiben élünk, nagyon furcsa hely. Amit szilárd anyagnak érzékelünk, annak is 99,999999999%-a rezgés, vibrálás. A stabilitás ezek szerint csak 0,0000000001%-ban van jelen. Mi ennek ellenére folyton az anyag biztonságában akarjuk érezni magunkat. Biztonság pedig csak ideig-óráig van körülöttünk, mert hiába próbálunk konzerválni egy helyzetet, ha nem változtatunk rajta semmit, a szituáció egy idő után elkezd unalmassá és megszokottá válni, ezáltal hanyatlani, majd felbomlani, esetleg egy összetákolt látszattá változni.

Az életet akkor élhetjük meg a maga teljességében, ha időről-időre változtatunk dolgokon, ha szörfölünk a történések tengerének hullámain, igazodva a széljáráshoz. A gondolatainknak is hasonlóképpen rugalmasnak kell lenniük, ha nem akarunk a fizikai valóságba beledermedni, és Hitetlen Tamássá változni. Mert a Chesire Macskához hasonlóan, nagyon, de nagyon sok minden létezik, aminek nem vagyunk a tudatában.

Léteznek szellemek, angyalok, sárkányok, zombik, dinoszauruszok, ufók is, csak nem érzékeljük őket. A szemünk a Valóságnak csak egy töredékét fogja fel. A felfogható világnak mindig csak egy aprócska szeletét tudatosítjuk magunkban. Másodpercenként kb. tizenegyezer benyomás ér el bennünket, s rögzül az agyunkban anélkül, hogy tudnánk róla. Tudatosan másodpercenként kilenc benyomást észlelünk, vagyis tízezerszer kevesebbet, mint amennyit észlelhetnénk. Látsz ezt-azt, majd az agyad – korábbi tapasztalatai alapján – eldönti, hogy melyik információ hasznos számára. A többit pedig kizárja a Valóságodból. De ettől ezek még ott vannak…

Úgy gondolom, hogy minden ember Látónak született, csak tompult ez a képességünk, és gyakorolnunk kell ahhoz, hogy újra kinyílhasson a homlokunkon lévő, az Igazi Valóságot érzékelő harmadik szemünk.

chesire macskaMiért is jó, ha megnyílik a Látásunk? Ezoterikus körökben ez elég trendi, csak azt felejtik el megemlíteni, hogy nem csak a helyes virágtündérek világába kaphatsz bepillantást, hanem sokkal csúnyább dimenziókba is. Szerintem mégis megéri, mert gazdagodik a világnézeted, az életed, és ezek a nehezen érzékelhető lények sokat tudnak segíteni neked.

Ők örülnek annak, ha elfogadod a létezésüket, ha tudnak kapcsolatot teremteni veled, s ezért megajándékoznak. Áldást, védelmet, tudást adnak át neked, segítenek neked a céljaid elérésében. Csak kérned kell őket.

A belső látásunk megnyitásában sokat segít a fantáziánk. A hét üzenete számodra az, hogy használd többet a fantáziádat. Merj álmodni, körbenézni magad körül, nézz furcsa filmeket, olvass meséket.

Az Égiek szeretnék tovább nyitni a harmadik szemedet, hogy sokkal, de sokkal többet láss a világból, s ezáltal változtathass az életed azon területein, amelyek túlzottan bebetonozottá váltak számodra, s már nem hoznak örömet. Szeretnék tágítani a Valóságodat, hogy egyre jobban felfogd az élet csodáját.

Jelölj ki egy célt, melyet el akarsz érni, s ehhez kérd láthatatlan segítőid hozzájárulását, s figyeld a célod csodás módon való megvalósulását. “Ha nincs célod, ha nem tudod, merre akarsz menni, akkor mindegy is, hogy melyik ösvényen indulsz el, tehát jobb, ha nem is mozdulsz semerre” – állítja a Chesire Macska.

A héten légy egy kicsit bolondos, kreatív, változtass valamin. Tedd át az órát a másik csuklódra, tegyél színes csatot a hajadba, menj másik útvonalon dolgozni, beszélgess a cicákkal az utcán akár. Ezzel már felrázod kicsit a Valóságodat, annyira, hogy észrevegyél olyan dolgokat is, melyet az agyad eddig kizárt volna.

Kívánok neked olyan hetet, mikor változik körülötted a Valóság, vidám és furcsa módon, hogy úgy tudj mosolyogni a történéseken, mint a Chesire Macska,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 13. hét energiája – Fantázia és Valóság”

Szerző: Mayer Bernadett - 31 július 2018 Válasz

<3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás