+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 13. hét energiája – isteni tervezés

redheadA héten Mika angyal üzent neked. Üzenete: Elvezetlek valódi sorsodhoz.

Mika visel gondot spirituális fejlődésedre, s megragad minden alkalmat, hogy felfedje előtted a soron következő lépést életed célja felé.

Egy teljes élet csupán kicsinyke része isteni tervünknek, amely számos életen és tapasztalaton át oda vezet bennünket, ahol azzá leszünk, amivé lenni rendeltettünk. Amikor végre megszabadulsz indulati poggyászodtól és érzed, itt a cél, ráeszmélsz: ez után vágytál mindig is.

Mindazt, amit teszel, gondolsz, mondasz, érzel, tapasztalsz és kívánsz, feljegyzik a Mennyei Nyilvántartás könyvébe. Minden egyes testet öltésed előtt találkozik veled Kindel angyal, aki felelős egész fejlődésedért, és megvitatja veled, mik a szükségleteid és vágyaid következő életedben, és melyek ennek következményei.

Ezután elkészíti a Megtestesülési Lemezedet, amely tartalmazza a sorsodra vonatkozó főbb információkat: fontos személyek, akikkel találkozni fogsz, főbb események, például olyan válságok, amelyeknek spirituális következménye van, egészségi állapotod változásai, beleértve életed tartamát is, és olyan feladatok, amelyeket a továbbiakban meg kell oldanod. Ezt a szellemi szubsztanciából készült lemezt az angyal szellemtestedbe, a szíved közelébe helyezi.

Az isteni akarathoz érzelmeid kapcsolnak. Minden tapasztalatodban Isten Szelleme szól érzelmeidből értelmedhez. Ha az értelem félreérti, vagy nem szereti a jelentkező érzéseket, gátat állít útjukba, megparancsolván akaratodnak, hogy másítsa meg ezeket az érzéseket. Akaratod a kapott parancs szerint jár el, értelmed továbbra sem veszi tudomásul az igazságot. Igazi érzelmeidet eltagadod.

mikaEgyes viselkedésmódok annyira automatikussá válnak, hogy észre sem veszed, mi történik veled. Mihelyt megengeded önmagadnak, hogy a nemkívánatos érzéseidet felidézd és teljes erővel kifejezve elfogadd, felszabadulsz a merev energiastruktúrák alól, amelyek rögzítették a hibás magatartást, és szabad utat készítesz igazi érzelmeidnek, amelyek elvezetnek isteni terved beteljesítéséhez.

Ez lassú folyamat, több a gyógyítani való, mint hinni szeretnéd. Légy türelmes, szeresd önmagadat. Amikor felszabadulnak igazi érzéseid, olyat árulhatnak el neked, amiről nem akarsz tudni. Ha nem hatsz ezekre az érzésekre, megint csak letagadod őket. Pedig ők jó felé, a boldogsághoz vezetnek.

Talán fel kell számolnod bizonyos kapcsolataidat, változtatnod kell életviteleden, el kell költöznöd és megválnod barátaidtól. Ezek a változtatások nehéznek látszódhatnak, pedig olyan személyektől, tevékenységektől, dolgoktól szabadítanak meg, amelyek a hazugságháló részei, nem a te igazi életedé. Nyisd meg szívedet és értelmedet, hogy felismerd, hol a helyed, és megteremtsd azt az életet, amelyet kívánsz.

Isteni terved esetleg új perspektívába állítja jelenlegi pályafutásodat, vagy valami egészen újat hoz. A gyógyítás mesterségét űző személy talán mély szeretetet és együttérzést tapasztal magában páciensei iránt, akik korábban érzelmileg távol álltak tőle. A tanító az előírt tananyagon túl hozzásegítheti a tanulókat ahhoz, hogy eredményesen kifejezésre juttassák érzéseiket és félelmeiket. Bolti eladók szeretetükkel ajándékozhatják meg azokat, akiket kiszolgálnak. Miközben dolgozunk, mondjuk ezt: “Vezess el engem igazi sorsomhoz!” Hogy mit csinálsz, nem fontos, az a fontos, hogyan csinálod!

Kívánok neked olyan hetet, amikor életedbe lép az isteni tervezés, ami a valódi sorsodhoz vezet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás