+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 13. hét energiája – Nyugalom

Beautiful-Mermaid-PicturesA héten a mágikus Sellők üzentek Neked. Üzenetük: Add meg magadnak a nyugalmat.

Március 21-én érkezett el a tavaszi napéjegyenlőség napja. Ez az a nap, amikor egyformán hosszú a nappal és az éjszaka. Ha eddig nem volt egyensúly az életedben, akkor az ezt követő napok biztosan felhívták a figyelmedet arra valamilyen módon, hogy itt az ideje befelé tekinteni és megpihenni; egyáltalán rájönni arra, mit szeretnél, hogyan tovább. Ehhez pedig nyugalom és béke kell.

A Víz istennő időszaka is most jött el; életed folyója előre haladni készül, termékenyebb vidékekre, mint ahol eddig jártál. Ám a folyót szabályozni kell, hogy ne öntsön el szabadon bármit a vizével, tehát a héten döntsd el, hogy merre menjen. Hová vezessen el ez az éved? Mit szeretnél megtapasztalni? Ne csak ábrándozz róla, hanem tégy konkrét lépéseket ahhoz, hogy az álmaid valóra váljanak.

A 13. héten járunk, és ez a szám mindig az élet változásáról, az energia körforgásáról szól.

sea-saltA héten szakíts időt a pihenésre, csendesedj el és élvezd az egyedüllétet. Add meg magadnak mindazt a törődést, amelyre szükséged van. Hagyj fel a feszített napirendeddel. Hasznos lenne például, ha sós vízben mártóznál meg, vagy ha lehetőséged engedi, ússz a tengerben, mivel a sós víz jótékony elektromos energiaáramlást kelt a testedben.  A só kivonja szervezetedből az érzelmi és fizikai mérgeket is.

Szerezz be tengeri fürdősót, és öntsd bele, akár illatos olajokkal együtt is a fürdővizedbe. Melled és szívcsakrád is merüljön a vízbe, hogy a mérgező érzelmek is távozhassanak.

Égess fehér gyertyát a kádad közelében. Ahogy a táncoló lángot nézed, kívánj valamit. A fehér gyertyafény elmélyíti gondolataidat és érzéseidet, ezért vágyaidra gondolj, és ne a félelmeidre. Engedd, hogy a sós víz elmossa a kétségeidet, félelmeidet és érzelmi mérgeidet.

Kérd meg az Égieket, hogy a gyertya lángjával világosítsák meg elmédben a hitet és a pozitív gondolkodást. Élvezd az ellazulás idejét és bízzál abban, hogy imáid meghallgatásra találnak, és választ kapsz kérdéseidre.

Áldott, nyugodt hetet kívánok,

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás