+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 14. hét energiája – Ashtar Sheran

ashtarA héten Ashtar Sheran, felemelkedett mester üzent neked.

Üzenete: te döntöd el, miben hiszel, mert jelenleg nem látod a teljes képet, csak a média által sugallt víziót. Ám más erők is működnek a mostani helyzetben! Ez a vakhit ideje: ne azt hidd el, amit láttatnak veled, hanem higgy abban, hogy fény-látomásod és imáid válnak valósággá. Minél többen hisznek a fényes erőkben, annál több pozitív energia tud beáramolni jelen helyzetbe, hogy felülírja a sötétséget.

Amikor a földi valóságban nehéz az élet, akkor szeretek más dimenziók felé fordulni. Segítenek ebben a tudományos-fantasztikus, vagy urban fantasy könyvek, filmek. Hiszek abban, hogy végtelen számú tér- és idő-dimenzió van körülöttünk, és azzal, ha kapcsolódunk egyikkel-másikkal, ki tudunk emelkedni ebből az igen nehéz valóságból egy időre. Miért is jó kiszállni lelkileg ebből a helyzetből egy időre? Mert, a kvantumfizika szerint, minden, amire nem figyelsz, képes megváltozni, ellenben, ha folyton rágódsz egy helyzeten, az sokszor megreked, és nem mozdul előre.

Éppen ezért, hiszek abban, hogy az Űr, az Univerzum egy olyan idő- és tér-dimenzió, ami felé fordulhatunk jelen helyzetben, így, akinek az üzenetét elhoztam erre a hétre, az a földönkívüli felemelkedett mester, Ashtar Sheran, akit úgy is neveznek, hogy Ashtar parancsnok a Galaktikus Föderációból. Ő egy új mester, aki pár éve van jelen az ezoterikus életben, és kimondottan azért felelős, hogy a Földön az Univerzum fény-programja lépjen életbe, hogy bolygónk tudatossága emelkedni tudjon.

Ahhoz, hogy az ő létezését elhiggyük, el kell hinnünk azt, hogy nem csak a Földön van élet a végtelen Univerzumban. Itt fontos a vakhitet gyakorolnunk, de érdemes, ha szeretnénk nyugodtabbak lenni és kikerülni a félelem állapotából. Ashtar parancsnok a következőket üzeni nekünk.

Azért vagyok ma itt, hogy az emberiségnek sürgős üzenetet továbbítsak. Maradjatok nyugodtak, ne teremtsetek globális káoszt és pánikot. Persze, hogy féltek most, és nem tudjátok, mire számíthattok. Mi látjuk, mi történik jelen pillanatban a bolygótokon és próbálunk segíteni.

Ne vegyétek komolyan, amit a média sugall nektek. Nem mutatják meg az egész képet, és nem mondják el a teljes igazságot, arról, hogy mi folyik a színfalak mögött. Azt akarják, hogy veszítsétek el a lelki nyugalmatokat és félelemben éljetek. Itt a félelem az igazi vírus és a félelem gyorsabban terjed bármilyen kórokozónál.

Fontos, hogy naponta meditáljatok, és kérlek, segítsétek azokat, akik még mindig alszanak, azzal, hogy megértetitek velük, hogy nem szabad pánikolni, hiszen jelenleg a káosz tudatos teremtése folyik, s az teremti a legnagyobb káoszt, hogy bezárnak minden létesítményt, pl. iskolákat, lemondják a sporteseményeket, lezárják a határokat.

ashtar sheranMár megmondtuk korábban, hogy gondoskodunk az emberiségről, ahogy mindig is tettük, és nem megyünk el a támogatásunk biztosítása nélkül. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk, de kérnetek kell ezt. Megértjük, hogy a Földön jelen helyzet ijesztővé vált, hiszen a Sötét Erők próbálnak globális pánikot kiváltani. Ez az utolsó próbálkozásuk, hogy kontrollálják az emberiséget, de elvesztették a hatalmat, és tudatában vannak ennek. Egy időre elmegy az erejük, de még mindig próbálják a pénzt, a médiát és egyéb forrásokat arra használni, hogy félelmet áramoltassanak a tudatotokba.

A bizonytalanság után mindig eljön a bizonyosság. A nap újra kisüt vihar után, a negatív dolgok is eltűnnek egyszer és javulás indul be.

Nem látod a teljes képet jelenleg, nem látod, mi történik valójában, milyen energiákat és támogatást kap a Föld a Galaktikus Szövetségtől, ami azon dolgozik, hogy elhozza bolygótokra az új Aranykort, így fontos, hogy inkább erre figyeljetek, ne pedig a vírusra. Mert ha nem ezt teszitek, akkor elködösítik a Valóságotokat, és a félelem fog eluralkodni rajtatok.

Nem bárányok vagytok, akik arra szaladnak, amerre kergetik őket. Spirituális lények vagytok, akik közül sokan más bolygókról érkeztetek ide, Csillagmagok vagytok. Emlékezzetek erre, és segítsetek azoknak, akik félnek, azzal, hogy mondtok nekik valami biztatót, azt, hogy el fog ez múlni, ez a helyzet csak időleges, és rájuk mosolyogtok.

Magadat is emlékeztetned kell arra, hogy Fénymunkás vagy, hogy azért vagy itt, hogy szeretetet és fényt hozz a Földre.

Azért vagyunk itt, hogy új Valóságot teremtsünk, hogy a harmadik dimenzióból az ötödik dimenzióba emelkedhessünk, és ez egyre gyorsabban történik, mindegy, mit tesznek a Sötét Erők.

Nem tudják megállítani a változást, elvesztették a csatát, de ezt maguknak sem akarják beismerni. Nincs már hatalmuk, már csak hisztériát tudnak teremteni. A sötétségnek vége van, a fény fog győzni, ahogy más bolygókon is ezt történt. Nem a tiétek az egyetlen bolygó, ahová elhozzuk az Új Korszakot.

Legyetek türelmesek, legyetek tudatosak, és ne vegyétek túl komolyan azt, amit a médiában láttok. Rejtegetik az igazságot előletek, mert az ő napjaik is leáldozóban vannak. Előbb-utóbb fel kell fedniük az igazságot, a teljes igazságot, arról, hogy mi történik a bolygón jelenleg.

Maradj jól, fogadd be a szeretetet és fényt,

Én Ashtar parancsnok vagyok a Galaktikus Föderációból. Visszatérek hozzád.”

Kívánok neked olyan hetet, amikor jól vagy, nyugodt vagy, veled van a Fény ereje! Kívánom, hogy képes legyél elhinni azt, hogy ami történik, az hosszú távon jó dolgokat eredményez majd a te életedben is, nem várt, isteni módon,

Áldással, Luna

Megosztások:

8 Válasz “A 14. hét energiája – Ashtar Sheran”

Szerző: Schmidt Károly - 30 március 2020 Válasz

“A nap újra kisüt vihar után”. Földi kis életünkben itt az anyag szintjén ez már bizonyosság, eddig az ilyen változás mindig bejött. ÍGY LESZ EZ AZ EMBERISÉG ESETÉBEN IS. A VIHART ISMERJÜK MÁR, S VÁRJUK A FÉNYT, HISZEN A VIHARRA MINDIG DERŰ JÖN!

Szerző: Meizer Sandorne - 31 március 2020 Válasz

Nagyon szepen koszonom!En es a csaladunk Isten hivo,legalabbis Jezus Krisztus -parti,Obenne bizunk!Szentkuton voltam,mivel a nagymamam allandoan igerte,hogy elvisz,idokozben meghalt,de odatalaltam egyedul is.Azota kapok toluk hirlevelet.A legutobbi kulonosen tetszett.”Aki Enbennem bizik,azzal semmi rossz nem tortenhet!”csok Ertsi m!

Szerző: Balázs Teréz - 1 április 2020 Válasz

Mindenféle belemagyarázás nélkül, a legnagyobb érzelem mentességgel csak őszintén szeretném a rácsodálkozásomat megosztani: Honnan, honnan nem, tudom, érzem a fent leírtakat, s a legnagyobb ráadás, hogy ezekkel a szavakkal, ezekkel a példákkal fejeztem ki gondolataimat, életérzéseimet……..

Szerző: Péntek Zsuzsanna Rózsa - 1 április 2020 Válasz

Itt a Fény!Teszi a dolgát.Hit,szeretet,bizalom az Isteni Terv tökéletességében ,csodájában.A gondolat teremt.Jóakarat.Higgadtság és nyugalom.Fejben már látni a csodálatos holnapot már MA.A holnap a mában készül .Amit MOST teszünk,gondolunk és cselekszünk ,olyan a HOLNAP.Az Emberiség nincs egyedül.Segítők garmadája dolgozik keményen a Földi világért.Áldás és köszönet mindenért.

Szerző: tünde Berlekovics - 1 április 2020 Válasz

várjuk a fényt,és kérjük a fényerőinek segitségét!Hála Istennek és ajóindulatú segitőinknek!

Szerző: Barta Ágnes - 1 április 2020 Válasz

Köszönöm szépen

Szerző: Ines - 4 április 2020 Válasz

Köszönöm Ashtat Parancsnok!
Bizom benned és a fényerőkben.
Hajóitokat szabad szemmel látom naponta az égen. menetelő aranyszínű csillaghajók csodálatos látvány.
Nagyon szeretlek Ashtar Parancsnok ❤

Szerző: Tünde Gombay - 7 augusztus 2020 Válasz

Mindég hittem és hiszek Astar Seránban.Köszönöm. A napokban kaptam egy olyan emailt egy előadásról, ami borzasztóságokat ír le, de akik ezt írták mind a sötét olalon vannak.Én hiszek Istenben, és a Teremtésben, és Astar Serában., és az üzenetet, ami csak megerősitett Benned.Szeretle, és a Csodálatos hajóhadadat..

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás