+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 14. hét energiája – Félelem

szehmetA héten az egyiptomi Szehmet istennő üzent neked. Üzenete: szabadulj meg a félelemtől, ami jelen helyzetedet uralja. Csak így teheted teljessé az életed.

Minden emberbe be van programozva egy sok millió éves kód, ami az egyén túlélését szolgálja. Ez a kód a mély tudattalanban működik, benned is. Az ősi időkben ez biztosította az emberi faj fennmaradását azzal, hogy figyelmeztet a veszélyre.  Ősemberként, természeti emberként (és a világ bizonyos tájain még mindig így történik) mindenben a veszély forrását kellett keresned. Nem tudhattad, hogy amit látsz, ártalmatlan fadarab, avagy mérges kígyó. A bokor talán azért zörög, mert fújja a szél, de lehet, hogy medve csemegézik a bogyókból.  Mielőtt tűzifát kerestél volna vagy terméseket gyűjtöttél volna, a félelem szűrőjén át kellett megvizsgálnod a látszólag kívánatos lehetőséget. Erre azért volt szükség, hogy az életedet megóvd.

Azóta nagyon sok idő telt el, de a mély tudattalanba vésett kódod még aktív, tehát, ha bármilyen új dolog jelenik meg az életedben, ez bekapcsol benned, és eláraszt a félelem zsibbasztó érzete. Ez a kód képes börtönbe zárni; mert képes vagy nem változtatni semmin emiatt, hanem maradsz életed szűk börtönében. Ez biztonságos ugyan, de a fejlődésre nincs esélyed. És ez a program roppant erős; minden akaratodat össze kell ahhoz szedned, hogy szembeszállj vele.

Ebben segít a héten az egyiptomi Szehmet, a perzselő nap oroszlánfejű istennője, az anyák és az orvosok oltalmazója, a háború úrnője, aki gyógyító és pusztító egyben. Neve annyit jelent: erő és hatalom. Szehmet segítségével át tudod törni a börtönöd falait, és új kezdet várhat rád. Hogy lehet egy isteni erő teremtő és pusztító egyben? Úgy, ahogy a tűz, ami lehet melengető, de lehet fékezhetetlen is.

szehmet2A tűz a hasi erőközpontodban lakik, pont ott, ahol a bátorság. Ha kinézel az ablakon, láthatod, hogy perzselő erővel süt a nap, csütörtökön a Kos nap és a Kos újhold együtt áll majd, fékezhetetlen erővel tör be életünkbe a tűz, és sok változást, új minőséget hoz – ha nem állsz neki ellen, hanem vele haladsz.

A héten kérheted Szehmet istennő segítségét azzal, hogy gyújtasz neki egy narancssárga gyertyát, és mondhatsz Neki egy fohászt, hogy égesse el a félelmeidet, tüzelje fel az akaratodat, hogy kitörhess a megszokás, az unalom, a megrekedés, a boldogtalanság börtönéből és mehess a vágyaiddal előre, a fejlődésed útjára léphess.

Ez a nagy hatalmú istennő úgy előre tol, hogy csak kapkodni fogod a fejed. Ne félj mindettől, hiszen vár az Élet!

Kívánok neked bátorsággal teli hetet,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás