+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 14. hét energiája – pihenj és figyelj befelé

atlantisA héten Diana Cooper Atlantiszi jóskártyája üzent neked. Üzenete: pihenj és figyelj befelé – valami új vár rád, de csak akkor, ha megteszed az előkészületeket.

A spiritualitásban Atlantisz fogalom, ám a mai napig titok és rejtély övezi a témát. Platón, a zseniális filozófus írt bővebben erről a birodalomról, mely Poszeidón istenséghez tartozott.

Az atlantiszi királyság időszámításunk előtt, több tízezer évig létezett. Atlantisz Atlaszról, Poszeidón tengeristen és Klétó, a halandó, gyönyörű nő fiáról kapta a nevét, aki a vállain tartja a világot, ezért is kapta Poszeidón nevét Atlantisz fő temploma. Az atlantiszi periódus legdicsőbb korszaka, Arany Atlantisz, az emberiség és a Föld legboldogabb időszaka volt.  Lakói békében éltek egymással, a Természettel, nem öltek sem embert, sem állatot, harmónia, fény, és tisztaság uralkodott. Az embereknek nyitott volt a harmadik szemük, tudtak kommunikálni az égi lényekkel, angyalokkal, unikornisokkal, természetszellemekkel. Amire szükségük volt, a semmiből teremtették meg fizikai formába.

Atlantisz papjai és papnői különösen fejlett kozmikus lények voltak; az embereket segítették, tanították és szertartásaik során belemerítették őket a tiszta fénybe. Kozmikus lények; ami azt jelenti, hogy talán nem csak a Földön voltak otthon, hanem ki is tudtak lépni ebből a dimenzióból és máshonnan is lehozták a tudást.

Az emberek több száz évig éltek, és mivel irányítani tudták a testi folyamataikat, tudatosan léptek át a fizikaiból a tisztán szellemi létbe, hátrahagyva testüket. A félelem ismeretlen szó volt számukra. A „Minden Egy” létszemlélet uralkodott.

Sokan vitatkoznak arról, hogy hol volt a Földön Atlantisz. Véleményem szerint sehol és mindenhol, vagyis Atlantisz földrajzi elhelyezkedése soha nem volt fontos. Atlantisz talán soha nem volt fizikai szinten létező birodalom, hanem “csak” angyali életszemlélet, magas szintű tudás és tiszta szándékú cselekvés, így akár mi is újrateremthetjük Atlantiszt ott, ahol szeretnénk, ha energiánkat hasonlatossá tesszük az atlantiszi nép energiájához. Ez azért nem olyan egyszerű, hiszen energiánknak félig emberinek, félig isteninek kell ehhez lennie, hiszen Atlantisz is egy isten és egy földi halandó nászából született.

Nagyon ritkán lehetőséget kap az ember arra, hogy arany atlantiszi létébe bepillantson, nekem egyszer volt benne részem. Felkavaró és elsöprő élmény volt, mert ez a mai világunk talán csak nyomokban hasonlít arra a régi, fénytisztaságú korszakra. Hiszem, hogy mindenki, aki spirituális útra lép, ezt az eredendő, Isteni Jót és Tökéletességet próbálja visszahozni a Földre.

jégbarlangArany Atlantisz csodálatos korszakát az Intergalaktikus Tanács tervezte meg, míg a Földön kétezer éves jégkorszak uralkodott. E korszak tette lehetővé, hogy a Föld pihenjen, csendben méregtelenítse magát, tisztuljon, és így a Föld rezgésszintje emelkedni tudott.

A te életedbe is a héten köszönt be a „jégkorszak”, vagyis lehetőséged van arra, hogy egy sokkal boldogabb és termékenyebb életszakaszba lépj, ám előtte pihenned és tisztulnod kell.

Ez most az előkészületek és a “megadás” ideje. Ha eddig harcoltál, akkor most hagyj fel a harccal, hagyd magad, engedd át magad az isteni energiának, hadd dolgozzon rajtad. Visszatér erre a hétre a téli időjárás, ami lehetővé teszi számodra, hogy újra befelé figyelj, hogy lelassulj, hogy aludj és pihenj, testileg-lelkileg. A Húsvét érzelmi tisztító energiája szintén működésbe lép, és felkészít téged az új kezdetekre.

Az előző hetek érzelmi viharai után most nyugalomra és kikapcsolódásra van szükséged. Itt az alkalom, hogy átnézhess mindent, alapos tisztázás alá vesd gondolataidat és meggyőződéseidet. Ez a csendes szemlélődés ideje és az életed értelme fölötti meditációé, de az előkészület ideje is egyben, hogy az eddiginél magasabb rezgésszintre kerülhess, amivel az új életedbe léphetsz.

Kívánok neked a hétre tisztulást és sok relaxálást,

Áldással,

Luna

Április Atlantisz hónapja a Hold Templomban. Minden atlantiszi mágikus egyéni szertartás és az atlantiszi életút gyógyítás is 20%-os kedvezménnyel vehető igénybe.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás