+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 14. hét energiája – Túlélés

crocodile-eyeA héten a Krokodil, mint szellemvilágbéli segítő állati energia üzent neked. Üzenete: kapcsolódj az Élet erejével. A mostani helyzetedben fokozottan szükséged van erre. A nyáj-szellem most nem segít nekünk, inkább hátráltat: saját magunknak kell megtalálnunk a helyes utat, ami számunkra működik.

Amikor Egyiptomban jártam, és végiglátogattam a szent helyeket, megfigyeltem, hogy más és más spirituális energiával lehet itt és ott töltekezni. Volt, ahol szentséget éreztem, volt, ahol mélységes alázatot, volt, ahol határtalan szeretetet. Varázslatos módon, pontosan olyan napszakban érkeztünk el ezekre a helyekre, melyek energiája hasonlított az ott tapasztalható érzéseimhez. A mágikus Kom Ombo-t, Szobek, a Krokodil istenség városát kora reggel értük el a hajóval. Én pedig imádom a napfelkeltét, ami mindent arany energiába borít, és lehetővé teszi az új kezdetet, az új napot. Amit ott először megláttam, egy kígyóbűvölő volt, és emlékszem az egész hely határtalan vidámságára. Ott úgy éreztem, hogy nincs is gond sehol, minden rendben van, csak mosolyogjunk, éljünk, mozogjunk az aranysárga fényben.

A Krokodil energiája igen megosztó, a legtöbben félnek tőle, hiszen a Krokodil gondolkodás nélkül megszerzi magának azt, amit szeretne, és nem válogat az eszközökben. Az iszapban rejtőzik, és türelmesen vár, amíg a gyanútlan áldozat a közelébe kerül, és aztán egy pillanat alatt kiugrik a víz alól és megragadja azt. Bármit megeszik, ha egyben nem megy le a torkán, hát darabokra tépi, szép komótosan, nem siet és nem kényszerevő. Csak akkor eszik, amikor éhes. Ha nem éhes, még polkát is járhatsz mellette, nem fogod érdekelni.

Érdekes üzenetet hordoz ez számunkra, azt, hogy hagyjuk abban az energiáink féktelen pocsékolását. Csak annak adjunk figyelmet, amit most meg kell oldanunk, ne hagyjuk magunkat szétforgácsolódni.

Ügyeljünk arra, mit és mennyit eszünk, avagy átvitt értelemben mit “veszünk be a szervezetünkbe”, akár facebook bejegyzések, vagy hírek olvasásakor, nézésekor, hallgassunk a testünk és az elménk üzeneteire. Ritkán találkozni emésztési, avagy lelki gondokkal küszködő krokodillal, ám az emberekkel más a helyzet.

A Krokodil több millió éve jelen van a földön, megállíthatatlan és megszelídíthetetlen állat. Ő szimbolizálja az elsődleges életerőt, az alapvető életenergiát, az élet és a halál jelképe egyben. Ősi legendák szerint hatalmas tudást őriz, többek között a túlélés titkát, a beavatás misztériumát.

A héten kapcsolódnod kell olyan forrásokkal, melyek az életerődet aktivizálják, mert lehet, hogy szétestél, elfáradtál, megcsapolták az energiádat, avagy elvesztetted a kapcsolatodat Földanyával.

Krokodil istenség

Krokodil istenség

A Krokodil szemei magasan ülnek a fején, ez arra szolgál, hogy a víz alól is a magasba lásson, így a Krokodil a tisztánlátás szimbóluma is.

Felhívja a figyelmedet arra, hogy légy türelmes, megfontolt, nézd meg jól a helyzetedet, mielőtt cselekedsz.

Ha kapcsolódsz az energiájával, akkor segít tisztán látni az életedet, védelmet ad a becsapás, a csalás ellen is, melyet ellened tervezhetnek.

Ügyelj arra is, nehogy rossz tanácsadók félrevezessenek, keresd a jeleket, nehogy pórul járj, hiszen a Krokodil a veszély jelképe is lehet.

Mivel a Krokodil vízben élő állat, az érzelmeinkhez is van köze, mégpedig a mélyben lévő, rejtett érzelmeink ura. A héten figyelj a szinte a semmiből felbukkanó zsigeri megérzéseidre. Alapvető fontosságú az, amit sugallnak neked.

Lehet, hogy érzelmi tisztulásban is részed lesz, érzékenyebb lehetsz, így sok “krokodilkönnyet” is hullajthatsz, de így tisztul majd a szívcsakrád, és nő az erőd. Az ember az egyetlen lény, aki azért sír, mert szomorú. A Krokodilnak nincsenek érzelmei, csak zsigeri ösztönei. A “krokodilkönnyek” azért bukkannak fel ennek az ösztönös állatnak a szemében, amikor éppen fogyasztja a zsákmányt, mert akkor nincs a vízben, ami nedvesíthetné a szemeit. Ez azt jelenti számodra, hogy óvakodj azoktól, akik azt színlelik, hogy veled éreznek, pedig csak a saját hasznukat lesik.

Álmodban, vagy akár nap közben is, felbukkanhatnak benned tudat alatti érzések, megérzések, előjelek, mint ahogy a Krokodil felbukkan az iszapos víz alól. A héten fokozottan érdemes a megérzéseidre hallgatni.  

A hét az új kezdetek, a fejlődés és a visszavonulás ideje is egyben. Érdemes figyelned a légzésedre, bármikor feszült vagy, szívd be mélyen a levegőt, hogy tested-lelked egyensúlyba kerüljön.

Hagyj magadnak időt arra, hogy bármilyen változás, ami történik veled, szilárdan beépülhessen az életedbe. A hét kulcsszava a türelem, különösen akkor, ha kaotikus helyzetben vagy, vagy ha felfordulás van körülötted. A Krokodil nem stresszel semmin, hanem szépen, komótosan, erővel telve halad a célja felé.

A Krokodil a héten azt üzeni neked, hogy sokkal erősebb vagy, mint ahogy hiszed, ám az erőd jó része a mélyben rejtőzik.

Ne csodálkozz, ha lényed agresszív része is előkerül a héten, hiszen ő is része ősi énednek, ugyanúgy a hüllő agyadhoz tartozik, mint az ösztönvilágod. Lehetsz dühös, bonyolódhatsz szócsatákba, vagy kitörhetnek belőled régóta tárolt sérelmek. A Krokodil a bosszú jelképe is, így bizonyosan felkavarja tudatalattid iszapját.

A Krokodil ösztönös állat. A héten akkor leszel sikeres, ha gondolkodás nélkül “ugrasz” a felbukkanó lehetőségekre, avagy önmagad védelmére. Ez nem az óvatos mérlegelés időszaka, mert nagyot nyerhetsz azzal, ha agyalás helyett cselekszel.  Bármit is teszel, tedd ösztönösen, ne gondolkodj semmin, úgy lesz jó, még ha a környezeted nem is érti meg ezt. Majd az eredmények téged igazolnak.

A Krokodil a héten a mélyvörös színnel, a gyökércsakra erejével, a tisztánlátással, a túlélés és a cselekvés energiájával ajándékoz meg minket. Használjuk ki ezt a páratlan erőt.

Kívánom neked, hogy a héten a Krokodil adjon neked erőt, vidámságot, a felkelő nap aranyát és a létezés ösztönös boldogságát,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

2 Válasz “A 14. hét energiája – Túlélés”

Szerző: Annamari - 9 április 2021 Válasz

Koszonom szepen ezt az ertekes infot,most aztan tenyleg nehez helyzetbe navigaltam magam,de tartozkodom a masok velemeny nyilvanitasanak meghallgatasatol,semmi kedvem aggodalmaskodo,lehulyezo velemenyek begyujtesere,ugyanis lassan 74 leszek es most fogok uj eletet kezdeni masutt,meg jobban egyedul,de egyedul szuletunk,egyedul halunk,kozben is tobbnyire egyedul vagyok,akkor most muszaj Pesten vegetalnj egy elegans keruletben???
Csodas az univerzum,mindig jon uj es ujabb erosites!!!!
Aldassal Annamar

Szerző: Luna - 12 április 2021 Válasz

Kedves Annamar, kívánom, hogy hatalmas, erőnyerő új kezdet jöjjön az életedbe! Áldással, Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás