+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 15. hét energiája – a Béke angyala

béke angyalaA héten  Keilaré, az Aranyfény angyalok közül a Béke erejét képviselő fénylény üzent neked. Üzenete: a békés megoldást keresd jelen problémáidra.

Keilaré látja azt, hogy néhány dologban nem tudsz dűlőre jutni magadban, sok mélyen nyugvó harag, avagy tehetetlenség keseríti meg mindennapjaidat, és segít neked, ha kéred ezt tőle. De csak akkor, ha annyira meg tudsz nyugodni, hogy észreveszed a jelenlétét…

Keilaré a béke angyala. Kebléből hajt ki a türelem és önszeretet adománya, amely a béke lényege. Ha szívből szereted önmagadat, nem keríthet igazán hatalmába a kétségbeesés vagy a türelmetlenség. Csak olyankor talál helyet szívünkben az ingerültség vagy a zűrzavar, amikor eltűnik onnan az önbecsülés és a szeretet. Keilaré azért jön, hogy segítsen neked megoldani e világ paradoxonjait, és békét csöpögtessen felkavart lelkedbe. Világunk a dualizmusra épült; míg nem sikerül összeegyeztetned az ellentéteket, a béke csak futó felvillanásként van jelen szívedben. A legnagyobb paradoxon az, hogy a béke természetes állapota a mennyeknek, de nem az anyagi világnak.

Számos magatartás, amely a békét megzavarja, nem velünk született, hanem tanult, és szeretettel gyógyítható.

Ha békét kötsz magaddal, az megnyitja Keilaré előtt az ajtót és ő belép életedbe. Az ingerültség, a neheztelés, a balítéletek bezárják az ajtót. Addig nem kereshetnek fel az angyalok, míg nem vagy elég nyugodt ahhoz, hogy meghalld a hangjukat. A te dolgod az, hogy eltávolítsd életedből mindazt, ami csúf és békétlen, hogy a béke hullámai árasszák el világodat, megérintve mindazok szívét, akiket szeretsz.

Az a téves elképzelés, hogy a béke nyugalmas, lehiggadt, kevés érzéssel járó állapot, rokon azzal a másik tévedéssel, amely szerint az intenzív érzések nem spirituálisak. Ezek téves elképzelések.  A legtöbben közülünk félholtan járnak-kelnek az unalom ködében, alig-alig érezve. Az erős indulatok az élet szerves részét alkotják, rezgés nélkül nincs élet.

húsvétÁm az erős indulatokat uralni kell! Válassz új magatartásformákat, amelyek hozzásegítenek, hogy tudatosan ráhangolódj a békére, semhogy tudat alatti szokásaid prédájává válj! Ha ingerültség vagy türelmetlenség fog el, tégy úgy, mintha külső megfigyelő lennél! Érezd át a másik fél helyzetét, kérd meg az ő őrangyalát, hogy segítsen! Ha fegyver forgatásán gondolkodsz, válaszd inkább csak a humor fegyverét!

Kérd meg Keilarét, állítson új választások elé, nehogy beleragadj adott helyzetedbe! Ha nyitott vagy, bármely pillanatban eléd állhat az új terv látomása vagy tisztábbá válhat a meglévőé.

Ha egyetlenegyszer érezted már, hogyan burkol be az isteni szeretet, ha bölcsessége egyszer is füledbe jutott, s utána mégis belevesztél az illúziók ködébe, a szíved majd beleszakad, úgy feszíti a vágy a béke után. Akkor vagy a legközelebb az isteni erőkhöz, amikor a leginkább elhagyatottnak, elveszettnek érzed magad a sötétben. Ilyen pillanataidban átlátsz vágyad igazságának fátylán.

Vágyad a béke, szeretet, gyógyulás után nem más, mint maga Isten a lelkedben, aki sürget. Könyörögj Keilaréhez és Felsőbb Énedhez, mert ők mindig veled vannak és mindig készek neked segíteni, ha megbízol bennük. Eljönnek ajándékot hozva az angyalok, s te megint úgy érzed, ölelő karjuk mindentől megvéd. Jönnek, ha hívod őket.

Kívánok neked békével teli Húsvéti Ünnepeket, azt, hogy közel kerülj a szent napok alatt az isteni erőkhöz, és szülessen békés megoldás a téged aggasztó problémákra,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás