+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 15. hét energiája – a szerelem sötét verem

gothA héten a Szerelem üzent neked. Üzenete: merj szeretni, merj megnyílni, hiszen a fejlődést és a változást úgysem kerülheted el.

A szerelemhez minden ember másképpen áll hozzá. Van, aki az egész életét feldobná a szerelem oltárára, ez a mozgatórugója, életének értelme. Van, aki már alaposan megégette magát, és fél az újabb “égési sérülésektől”, menekül a kapcsolatoktól. Van, aki annyi fájdalmon ment keresztül, hogy a szerelem helyett inkább a nyugodt, baráti alapokon nyugvó kapcsolatot választja. Ám ezen kívül is létezik ezerféle megközelítése a szerelemnek.

A szerelem modern korunk egyik beavatási eszköze. Pár száz évvel ezelőtt nem volt ez ilyen fontos téma, hiszen a házasságok leginkább gazdasági érdekek alapján köttettek; és többé-kevésbé működtek is.  Ma viszont a legtöbb ember azt választ, akit szeretne – s ebből sok galiba származik.

Általánosan elmondható, hogy azért jövünk erre a világra, hogy változzunk, fejlődjünk, ám ezt sokszor szenvedéssel teli folyamatként éljük meg, és köszönjük szépen, nem kérünk belőle.

Ekkor lép színre a Szerelem. Ránk kacsint és úgy behúz az örvénybe, hogy ha akarunk, ha nem, változnunk és fejlődnünk kell. Mert persze a Nagy Szerelmünk valószínűleg egyáltalán nem olyan lesz, akit előre elképzeltünk magunknak.

Nem várt nehézségek lépnek fel, sötét, alvilági érzések borítanak el. A fejünket verjük a falba, hogy nem tudunk az eszünkre hallgatni. A szívünk ki akar nyílni a szeretett lény felé, de nem merjük megmutatni a sebezhető részeinket. Minden gyerekkori mellőzöttségi érzésünk felszínre jön. Félünk szeretni, félünk az elutasítástól, félünk, hogy nem vagyunk szerethetőek. Folyton a közöttünk lévő különbségekre koncentrálunk, ahelyett, hogy azt keresnénk, ami összeköt. És mikor a szívünk és az eszünk összeütközik, megdermedünk és beleesünk a Szerelem Sötét Vermébe, a sötét boszorkány barlangjába, ahol megkezdődik a beavatásunk.

gothicrMert muszáj változnunk és fejlődnünk, hogy a Lelkünk átmenjen azon a folyamaton, melyet erre a megtestesülésre írt meg magának.

A változást és a fejlődést senki nem kerülheti el, de lehet enyhíteni a szenvedést. Sok ember fordul hozzám szerelmi problémákkal, és könnyebb szívvel távoznak. Talán azért, mert engem is egy régi szerelem avatott be abba a fejlődési folyamatba, ami végül a Sorsom Útjára vezetett.

Tavasz van, csicseregnek a madarak és nyílik a szívünk, nyílik a szerelemre, az életre, a boldogságra. Ne zárd csak azért be, mert megégetted már magad – ez úgyis mindig meg fog történni, kisebb-nagyobb mértékben, mert ez Szerelem természete.

A hét száma a 15-ös, ami az Ördög tarot lapjának a száma. Az Ördög pedig szeret minket magával csalni, hogy jól beavasson. Az Ördög lapjában burkoltan benne van a Szeretők lapja is, ami azt jelenti, hogy az Ördög nagyon szeret szerelmi területen tevékenykedni… de ne félj, az Ördög sokszor egyáltalán nem olyan gonosz, mint amilyennek kikiáltották. Ő a Természet szelleme, és az életerőd származhat tőle, ha nem ijedsz meg az energiájától és a trükkjeitől.

Kívánok neked olyan hetet, amikor igent a fejlődésre, a változásra és meg mered nyitni a szíved,

Áldással,

Luna

Ha tudok segíteni neked akár sorselemzéssel, akár szerelmi mágiával, abban, hogy jobb legyen az életed, nyugodtan keress meg. Találunk megoldást.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás