+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 15. hét energiája – mennyei segítség

angyali ölelésA héten az Őrangyalod üzent neked. Üzenete: ne állj ellen a mennyei segítségnek.

Ha éreznénk és látnánk, hogy milyen hatalmas, fényes teremtmények vigyáznak és őriznek minket, bizony felhagynánk mindenféle aggodalmaskodással. A földi lét súlyos anyagi síkján “kiképzett” emberek többsége azonban hitetlen Tamásként viselkedik.

Tamás apostol csak akkor hitte el, hogy Jézus feltámadt, mikor kezeivel megtapogathatta sebhelyeit. “Mondta néki Jézus: Mivelhogy láttál engem, Tamás, hittél: boldogok, akik nem látnak és hisznek.”

A héten bizonyítanod kell azt, hogy még nem látod, de mégis elhiszed, hogy jön a segítség a téged foglalkoztató helyzetben. Hitetlenségeddel, aggodalmaskodásoddal, félelmeiddel, hibáztatásoddal bezárod azt a kaput, amin keresztül Őrangyalod a felmentő sereget, a jó híreket az életedbe hozhatná. Imáiddal segítséget kértél, hát most már állj félre az útból, hogy az meg is érkezhessen. A héten higgy, bízz és lazíts. Ezzel teszel magadnak és ügyednek a legjobbat. Tudd, hogy úton van feléd a segítség, melyet valószínűleg akkor kapsz meg, amikor a legkevésbé számítasz rá és mikor a legjobban el tudsz lazulni.

Sokan szeretik emberi szinten kontrollálni és kiszámítani a dolgokat; ha ezt teszem, ez lesz, ha azt teszem, az lesz. Az isteni szféra viszont nem így működik, hanem – ha hagyod- az égi lények beavatkoznak az életedbe, és jobb irányba terelik azt.

Az imánk által elindított folyamatot meditációval is segíthetjük. Kérjük mennyei segítőinket, hogy nagyon világos, könnyen érthető útmutatást adjanak, tudassák velünk, ha cselekvésre van szükség. Addig is örömmel tölthet el, hogy angyalaink és vezetőink szerető gondoskodással törődnek velünk és problémánkkal.

angyaliA 15. héten járunk, ez pedig az Anyag száma. Ne fókuszálj most túlzottan az “anyagi” dolgokra, mert a héten úgy leled meg a megoldást, ha az Égre tekintesz, a csillagokra. Ha kitágítod a nézőpontodat azzal kapcsolatban, hogy mi más lehetséges még azon kívül, amit emberi elméddel el tudsz képzelni.

Sok csillag a Föld keletkezése előtt is az Égen tündökölt, sok-sok fényévnyi távolságból ide ragyogó fényük elvisz téged az időtlenség dimenziójába, ahol feloldódnak az emberi szintű problémák. És abban a percben, ahogy egy problémát elengedsz, annak lehetősége van megoldódni. Amíg görcsölsz rajta, csak nagyobbra nő.

Lehet, hogy Őrangyalod egy embert küld támogatásként, ha így van, vedd igénybe vagy fogadd el a segítséget. Egy kívülálló mindig friss nézőpontból tudja megközelíteni a problémádat, amiről lehet, hogy kiderül, hogy nem is akkora probléma, és sokkal könnyebben megoldható, mint ahogy azt hiszed.

Kívánok hittel teli, lazítós hetet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás