+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 15. hét energiája – Sárkány védelem

sárkányA héten a Sárkányok üzentek neked. Üzenetük:  itt vagyunk veled, ha hívsz minket, hogy megtisztítsuk életedet az alacsony rendű energiáktól, és az érzelmi kihívásoktól.

A 2012 és 2032 közötti felemelkedési időszakban nagyon nehéz, lehúzó energiákkal kell megküzdenünk. Pionírként kell előrehaladnunk utunkon, egy olyan világ kialakításában segédkezve, amely jobb és szebb lesz, mint amilyen ez előtt volt.

Az önző, énközpontú szemlélet helyett egy olyan világ felépítése a célunk, ahol mindenki egy magasabb jó érdekében működik. Nem könnyű út pionírnak lenni, hiszen a mi feladatunk az, hogy kitapossunk egy ösvényt, amin mások könnyebben járhatnak majd. Ráadásul egy olyan hatalmas rezgésszint emelkedés kapujában állunk, ami példa nélküli a Föld történetében, így most van talán a legnagyobb szükség a fénymunkásokra.

A fénymunkás-pioníroknak sok erőt adtak az Égiek, ám előfordulhat az, hogy elfáradsz, és kiégsz, miközben dolgozol az életfeladatodon – hiszen a feladatod nagy. Ne félj ekkor sem, mert nem csak a sötét erők, hanem a Fény erői is veled vannak. Ha olyan időszakban találod magad, mikor nem megy úgy semmi, mint ahogy tervezted, és egy-egy szikla az utadban áll, szinte lehetetlenné téve a „küldetésedet” , akkor hívd bátran a Segítőidet.

A 15. héten járunk, ez a tarot kártyában az Ördög lapja, vagyis az anyagi világ győzelme a spirituális világ felett. A Sárkányok képesek kihúzni téged az anyag mocsarából, és magasabb szintre szárnyalni veled. Lovagold hát meg szent energiájukat, ha szükségesnek érzed, hívd őket, kérd őket erre.

A Sárkányok az ősi idők óta kapcsolatban állnak az emberekkel. Míg keleten a Sárkányt szentnek tartják, és tartották ma is, addig nyugaton gonosznak kiáltották ki, és vadásztak rá. Én sokáig semleges voltam a Sárkányokkal szemben, ám pár éve ezek a csodás lények megtiszteltek a figyelmükkel, vagyis elértem azt a rezgésszintet, amivel felfoghattam az energiáik nagyszerűségét, így ők a segítségemre jöttek. És a Sárkányok ők olyan hatalmas erőt képesek átadni, amivel könnyedén veszed a nehézségeket. Szeretem a sötétvörös energiájukat, a fűszeres illatukat, az erejüket, s azt, hogy izgalmas titkokat őriznek.

fehér sárkányA Sárkányok különféle energiákat, s különböző dimenziókat képviselnek. Abban tudnak segíteni neked, hogy megtisztítanak téged az alacsony rezgésektől. Ha bármikor a félelem, aggodalom, mások sötétsége, rosszakarata, támadása körbevenne, a Sárkány közbelép.

Érdekes, ahogy ezt leírom, eszembe jut Bruce Lee egyik, hasonló című filmje. Bruce Lee a Sárkány évében és a Sárkány órájában született, és a maga nemében pionír életutat járt be, neve és tanítása fent maradt. Számomra a filmeken keresztül is átjön belőle a ragyogó, tiszta fény és lelkesedés. A gyorsaság, a mosoly, és a szinte legyőzhetetlen emberi erő, amit képviselt. Nem csoda, hogy beceneve Kis Sárkány volt…

Jelenleg a Kutya évében, és a Sárkány havában járunk. A Kutya és a Sárkány nem igazán barátok az ősi kínai asztrológia szerint, így ebben a hónapban sok energetikai kuszaságra számíthatunk, ahogy ők egymással huzakodnak. A legjobb ilyenkor csendesen meghúzódni, és megvárni, míg a vihar elvonul. Mert a Sárkánnyal jóban kell lenned, hiszen ő maga a hihetetlen őserő. Maga a vihar, a mennydörgés, ami az égbe szálló sárkány szimbóluma.

A Sárkányok gyönyörű, csodás energiájú éteri lények, melyet az Isteni Forrás küldött hozzánk ebben a zavaros időszakban. Minden őselemnek vannak sárkányai, így egy sárkány lehet tűz, föld, víz, avagy levegő sárkány, avagy ezek kombinációja is. A Sárkányok nem láthatóak az emberi szem számára, mégpedig azért, mert más rezgésszinten léteznek, mint az ember, de szívesen veszik, ha ráhangolódsz az ő létezésük hullámhosszára. A Sárkányok nagyon szeretik a Földet, és segíteni akarnak rajta; tisztítani, emelni, otthonuknak érezni. Hiszen ősidők óta itt élnek velünk…

Védelmet tudnak adni neked a mindennapokban, előtted járnak, megvilágítják és megtisztítják az utadat.  Éjszaka elkísérnek az asztrális birodalmakba, ami azt jelenti, hogy álmodban el tudják égetni az ijesztő érzelmi emlékeket, így nem kell újra és újra átélned ezeket.

A Sárkányok arra kérnek, hogy engedd át nekik tudatosan azokat az élethelyzeteket, amelyekben kihívásokkal küzdesz, ők körbeveszik, és átalakítják azokat az alacsony rendű energiákat, melyek a szituációkban lakoznak, így azok nem érnek el téged.

A héten a Sárkányok arra kérnek téged, hogy vond ki az energiádat azokból a helyzetekből, ahol te magad nem tudsz eredményt, haladást elérni, kérj egy Sárkány-segítőt ahhoz, hogy a helyzet, vagy érzelmi állapotod változzon. Azonnal érezni fogod a megkönnyebbülést.

Nem tudod te magad, egyedül megváltani a világot, de össze tudsz fogni emberi és más dimenziós segítőkkel azért, hogy haladás jöhessen el.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Sárkány közbelép az érdekedben, te pedig megpihenhetsz,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás