+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 16. hét energiája – isteni látásmód

angel of loveA héten az Első Rendbe tartozó Szívangyalok közül Paszkar üzent neked.

A szívangyalok a lágy, meleg fény szülöttei. Különös ismertetőjelük mindig ölelésre táruló szerető karjuk. A szívangyalok társulásban születtek, minek folytán akkor sem szakad meg összeköttetésük társaikkal, ha egyénileg cselekszenek. Ők befogadják és másokhoz továbbítják az Örökkévaló látomását.

Paszkar heti üzenete számodra: ” Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” (Saint-Exupéry)

Paszkar az őre a fátyolnak, amely világunkat a mennytől, a tudatot a tudattalantól, a tisztánlátást az illúziótól elválasztja. Úgy mondják: “Isten szeme mindent lát”. Az igaz látomás felfedi előttünk az isteni tervet és a dolgok lényegét. A látomás által teremt kapcsolatot a szűkös én az Örök Énnel, és isteni eszmék bölcsességét fogadja be.

A látomás kétféle alakban jelentkezhet. Az első fajta az, amelyet magunk teremtünk, amikor vágyainkat öntjük látható formába. A másik az, amikor igyekszünk életünk minden dolgában a tökéletesség látomását felidézni. Ahányszor másokra nézel, igyekezz őket Isten szemével látni. Ha új eszmével találkozol, másokra nézel, igyekezz őket Isten szemével látni. Ha új eszmével találkozol, igyekezz kideríteni, hogyan kapcsolódik Istenhez. Ha olvasol, vagy valami szépben gyönyörködsz, igyekezz alkotója szívébe látni, s így fogadni be az Istentől való látomást.

Érzelmi poggyászod fátyolt vonhat tudatod és az igaz látomás közé. Előítéletek és hamis fogalmak arról, “milyen az élet” és “hogy mennek a dolgok”, vakká tehetnek az igazsággal szemben. Régi sebek fakadhatnak föl, semmivé téve arra irányuló erőfeszítéseidet, hogy életed jobbá tegyed. Csak te végezheted el a leszámolást illúzióiddal, hogy eljuss az igaz látomásig.

Engedd át magad a látomásnak, tudva, hogy azt Isten vágya alkotta, hogy Isten bölcsessége irányítja tetteidet. Isten szeretete nyilatkozik meg mindenben. Röpítsd vágyaidat Istenhez, és hagyd kibontakozni látomásodat a maga idejében. Mihelyst megpróbálsz manipulatív módon közbeavatkozni, negatív gondolatokat, kétségeket és félelmeket melengetni, kiveszed a látomást Isten hatalmából, és leállítod a folyamatot.

PaszkarA kétségek olykor csodálatosan korán jövő intelmek, arra figyelmeztetnek, hogy valami nincs rendben. Ha így áll a dolog, lendülj akcióba, igazítsd ki teremtő folyamatodat úgy, hogy jó irányban haladjon tovább.

Más esetekben azonban a kétségek és a félelem régi rossz beidegződések maradványai, amelyek felszínre törnek, igyekezve meghiúsítani erőfeszítéseidet. Ha így áll a dolog, áss mélyre és gyökeréig irtsd ki a régi rosszat Ilyenkor esetleg mély érzelmi felszabadítást kell előidézned; máskor elég visszanyerned tisztánlátásodat ahhoz, hogy visszatalálj a helyes útra.

Fokozhatod vizuális képességeidet, és egyben képességedet arra, hogy látomásodat a fizikai valóságban megjelenítsd. Mielőtt bármiféle munkába belefognál, akár a legmindennapibba is, keresd meg tökéletes látomását. Ez még nagyon világias cselekedetek, naponta ismétlődő munkák esetén is elérhető. A tisztaságtól ragyogó, szép otthon, a jól végzett munka tisztán érzékelhető erőforrás.

Hogy együtt teremts Istennel, hangolódjál rá az akarat, az energia, a látomás elképzelhető legmagasabb fokára. Ez a folyamat egész életeden át tart, s naponta erősebbé teheted. Ha olyan látomás ejt foglyul, amely kedved ellenére van, kérd Paszkart, segítsen hozzá, hogy Isten szemével láss.

 Kívánok neked olyan hetet, amikor a saját szívangyalod vezet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás