+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 17. hét energiája – A Wyrd nővérei

nornák1A héten a Wyrd, vagyis a Sors üzent neked. Üzenete: vannak olyan események az életedben, melyek kimenetelét te választod meg.

Vannak viszont olyanok, melyeket a Sors hoz az életedbe, s melyek alól nincs kibúvó, megtörténnek, akár elfogadod, akár nem. A Wyrd nővérei, a Sors istennői működnek jelenleg az életedben, hoznak történéseket, melyek – előbb vagy utóbb – talán új útirányt adnak az életednek. Nem érdemes harcolnod ezek ellen, inkább érdemes kivárnod, hogyan fordulnak az események, hiszen végső soron a számodra megírt útra tesznek rá…

Viking mágikus tanulmányaim nem mindig felhőtlenek; mi több, erős testi-lelki nehézségekkel kell megküzdenem. A vikingek nem voltak törékeny virágszálak, és lelkierejük is páratlan lehetett. Az ősi istenek sem hordozzák a jézusi szeretet erejét; mi több, néha kimondottan alvilági vonásokat mutatnak. Így, ha az ember lánya elkezd egy ilyen képzést, akkor készülnie kell rá, hogy élete eseményei is rögösek lesznek, míg a megfelelő erőt meg nem szerzi ahhoz, hogy alkalmas legyen a viking varázslóasszonyi címre. Így, kívülről nézve, nagyon egyszerűnek és logikusnak tűnik az egész, ám benne lenni izgalmasabb dolog, hiszen testközelből tapasztalod meg a Wyrd nővéreinek működését.

A Wyrd nővérei a sors és a végzet ősi szellemei. Ők gondoskodnak arról, hogy megtörténjen az, aminek meg kell történnie. A legtöbb esetben segít életünkön a pozitív gondolkodás, akár a mágia, ám a Végzet ellen emberi szinten semmit nem lehet tenni. Ahol a legerőteljesebb működnek, az a születés, a halál és a szerelem területe. Ők döntik el, hogy egy lélek megfogan-e, döntenek a szüleiről, arról, hol fog megszületni, döntenek élete nagy szerelmeiről, és a haláláról is. Talán tapasztaltad már ezeknek az ősi istennőknek a működését a saját életedben.

Mindig felforgatják a dolgokat, változást hoznak, s működésük után az életed már nem marad ugyanolyan. De ez kell ahhoz, hogy határaid táguljanak, akár szabadabb legyél, rátalálj az életfeladatodra, akár életed társára. A Wyrd nővéreit nem érdekli az, hogyan érzel egy-egy esemény hatására – ők csak meghúzzák életed szövetének egy-egy szálát, s hopp, a változás beindul.

Az ősi „wyrd” angol szó különöset, furcsát jelent, és ezek az istennők is szokatlan történéseket hoznak. Jó pár hete érzem Wyrd nővéreinek fokozott működését a világ eseményeiben, s az emberek furcsa hangulata is ezt tükrözi.

Sokan küzdenek mostanában nehézségekkel, melyek megoldása felemészti az erőtartalékaikat. Sokakat kiröpítenek egy helyzetből, s egy másikban találják magukat. Ám az is lehet, hogy most találkozik valaki élete szerelmével, s boldog időszak köszönt rá.

Mindenkire másként hat ez az erő, de csak akkor tudod meg, hogy a te életedben milyen szálat húztak meg, ha működésük eléri a te életedet.

nornák2A Wyrd nővérei a viking Világfa, az Yggrasil gyökerénél élnek, és onnan végzik emberi és kozmikus sorsokat irányító munkájukat.

A viking rúnasor huszonnégy rúnából áll, ám van egy titkos rúna, a huszonötödik, amin nincs írás; ez a rúna üres. Ez a Wyrd nővéreinek a rúnája, a Sors terve, amit ember nem láthat, nem jelezhet előre.

Jöhet elsőre jutalomnak, avagy büntetésnek tűnő dolog, de vajon hosszú távon is igaz ez? Hiszen sokszor érezzük úgy, hogy büntetést kaptunk az istenektől, s csak később derül ki, hogy jutalom volt, védelem, vagy egy nagyobb jó előkészítése. Sokszor kapunk jutalmat, amiről kiderül, hogy mézesmadzag, és hosszú távon nemkívánatos dolgokhoz vezet.

Egyre számíthatnak sokan az elkövetkezendő hetekben, ez pedig változás. Lehet, hogy nem is körülményeid változnak majd meg, hanem a gondolkodásod. Lehet, hogy ennek hatására változik a baráti köröd, a szerelmi életed, a munkahelyed, a világnézeted.

Ha ez történik, ha például azt veszed észre, hogy valakivel már nem találod meg a közös hangot, ha már nem elégít ki az a munka, amit végzel, vagy legyen bármi más, ne pánikolj; ez a Wyrd nővéreinek a működése. Kinőttél már helyzeteket, itt az idő tovább állni, magasabb körbe kezdeni egy-egy életterületen.

Hiszen ezért jöttünk a Földre – tanulni, tapasztalni, új és új élményeket gyűjteni; ez a lélekfeladatunk emberként. S ha mi csak heverünk a kanapén, kicsit ellustulva, ezek a hölgyek jönnek, és igen gyorsan kiröpítenek belőle. Őket nem érdekli, hogy még pizsamában vagyunk, északi keménységgel ráparancsolnak életünk igazi útjára.

Ha a Wyrd nővérei jutalmaznak most, az tökéletes, fogadd el tőlük alázattal. Ha pedig nehézségekkel küzdesz, akkor itt az idő számodra egy kis egó-tiprást gyakorolni, szembenézni magaddal, azzal, mivel szolgáltál erre rá. Persze nem biztos, hogy rájössz, mert lehet, hogy karmikus a történés. A Sors istennői általában előző életed eseményeit is összevetik a mostanival.

Mindenesetre érdemes most jót cselekedni, segíteni azokon, akik nálad rosszabb sorssal küszködnek. Dolgozni a természetért, az állatokért, az emberekért. És megtenni a kellő lépéseket a saját életed jobbá tételéért. Ezt a Wyrd nővérei mindig értékelik, s hatására előbb-utóbb képesek könnyíteni a sorsodon.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Wyrd nővérei olyan történést hoznak az életedbe, ami nagyon, de nagyon boldoggá tesz majd,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás