+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 17. hét energiája – Föld

földA héten a Föld üzent neked. Üzenete: tágítsd ki a tudatodat.

A hét száma a 17-es, mely a tarot-ban a Csillag lapja, ami a múlt megtisztítását és a pozitív jövőt szimbolizálja – kozmikus szinten.

Április 22-e a Föld napja, ami azt jelenti, hogy ezen a napon érdemes tudatosan is fókuszálni arra a helyre, mely otthont ad fizikai testünknek. A legtöbb ember számára ez magától értetődő, és csak kevesen vannak azok, akik elgondolkodnak azon, hogy milyen hálásnak kell lennünk a Földnek, hogy önmagából táplál minket. És elgondolkodhatunk azon is, hogy tudunk-e egyáltalán valamit a Földről vagy az Univerzumról…

Megtanultuk az iskolában, hogy a Föld Naprendszerünk negyedik bolygója, a Naptól számított harmadik égitest. Látszólag minden bolygó, és maga a Világegyetem fizikailag, kémiailag, csillagászatilag és tudományosan elemezhető, leírható, vizsgálható. Én viszont meg vagyok róla győződve, hogy az Univerzumban minden él, és vizsgálódásaink saját naprendszerünk titkainak még csekély részét sem fedték fel (nem beszélve a végtelennek mondott Világegyetemről) hiszen egy nem emberi elméhez fogható rendszert, avagy létet hogyan is tudnának emberi elmék megérteni?

e.t.Mindig elcsodálkozom a válaszokon, mikor felteszik az embereknek a kérdést, hogy hisznek-e a földönkívüli lények létezésében. Feltűnnek repülők izékről készült videók, melyet a tudósok cáfolnak, és a “muglik” kinevetik az ufó-hívőket. Biztonságosabb azt hinni, hogy a mi létünk ezen a bolygón eleve elrendelt, és mi uralunk minden egyéb teremtményt – köztük magát a Földet is. Aztán jön egy jó kis hóesés májusban – és rögtön visszaveszünk abból, hogy tudunk-e mi egy olyan kozmikus lényt, mint a Föld, uralni. A spirituális világban mozgó emberek  jó része állandóan el akar szállni a Földről, megvetik a testüket, és gyűlölik azt, hogy anyagi dolgokat kell megtapasztalniuk. De vajon mennyi spiritualitás létezne akkor, ha nem lenne mit enni, ha elviselhetetlen lenne az időjárás? Köszönöm, Föld, hogy olyan körülményeket biztosítasz számomra, ami a legtöbbször kellemes és gyönyörű.

Olyan családban nőttem fel, ahol már az “anyatejjel együtt” szívtam magamba a tudat kitágítását. A szüleim nyitott gondolkodásúak voltak, és például szabadságot vettek ki arra a napra, amikor 1969-ben megtörtént a Holdra szállás, hogy tanúi legyenek a tévén keresztül ennek a páratlan eseménynek. Nagyon hálás vagyok azért, hogy már gyerekkoromtól kezdve tudományos-fantasztikus könyveket olvashattam. Mert a leírtak se nem tudományosak, se nem fantasztikusak – hanem maga a Valóság, más és más szinteken, dimenziókban. Számomra mindig is természetes volt az, hogy amit látok, a mögött lehetnek titkok, hogy van élet más bolygókon is, és néha más bolygókról való lények látogatást tesznek nálunk. No nem repülő izéken, hiszen ennél sokkal több eszük és tudásuk van, hanem köztünk járnak, de egyszerűen nem vesszük őket észre. Hiszen aminek a látására az agyunk nem készült fel, az, még ha a szemünkbe integet is, számunkra láthatatlan marad.

Őszintén szólva, fogalmam sincs arról, hogy a földönkívüli lények jók, avagy rosszak, van ilyen is, olyan is – annyi biztos, hogy elég viccesek és provokatívak. Egy szép nyári estén történt az meg, hogy kint álltam a családommal egy Balaton parti ház erkélyén, fent az égen ragyogtak a csillagok, és furcsa fényvillanásokat láttam. Én rögtön lelkesen elkezdtem integetni, hogy “jaj, gyertek, kedves földönkívüliek, jujj, várlak benneteket!” És elképzeltem, hogy egy helyes kis zöld E.T. majd megjelenik. De semmi nem történt, egészen másnap reggelig, amikor bementem a szobámba, és azt láttam, hogy a függönyhúzó rúd, a fizika törvényeit tökéletesen semmibe véve, magától, nagy lendülettel és meghatározott ritmusban, 180 fokos szögben, “6-tól 12 óráig” fel-alá leng. Elég dermesztő élmény volt! A lengedezés 1-2 óra múlva megszűnt, de azóta valahogy óvatos vagyok… jó kis tanítást kaptam. Soha ne invitálj meg olyan erőt az életedbe, amelyet nem tudsz kezelni! Tudod… mivel minden él.

Human Eye Earth PlanetÉs a Földet is komolyan kell venned, mert tudnod kell azt, hogy a Föld egy kozmikus lény fizikai teste. Él és érez. Nem csak a fizikai szennyeződést, hanem az érzelmi salakot is, ami az emberekből kiárad. Néha megtisztítja önmagát, amikor túl sok bűn üti fel a fejét egy-egy területen – ennek az egyik formája a szökőár, ami szó szerint “elmossa” a sötét energiát. De te is sokat tudsz segíteni neki a pozitív, fényes gondolataiddal és érzelmeiddel. Hiszen Ő  is boldogabb akar lenni. És ha Ő egyszer azt mondja, elég volt, akkor mi zsupsz, repülünk innen.

Sokan mondják azt, hogy meg kell mentenünk a Földet, én azt gondolom, hogy magunkat kell megmentenünk. A Föld tökéletesen elvan az emberek nélkül is. Ajándékba kaptunk a földi életet, és a Föld beleegyezett abba, hogy itt lakhatunk a testén, ő táplál minket, de nekünk el kell fogadnunk a törvényeit. A Föld törvénye nem a szenvedésről, hanem az életben maradásról szól. És az örömről. És az erőről. És az állandó változásról.

Kérlek, ne menekülj tovább, hanem fogadd el a földi létedet és nyílj meg az örömre. Ha örülsz, akkor a Föld is boldogabb, egészségesebb lesz. 

Az öröm érzéséhez és az örömöt és létezést korlátozó gondolatok kitisztításához csodálatos módszer az Access Bars, mely szerintem az Univerzumból, az embereknél magasabb tudatosságú lényektől érkezett, s melyről itt olvashatsz.

Kívánok olyan hetet, mikor tágíthatod a tudatodat és sok új dolgot fedezhetsz fel,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás