+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 17. hét energiája – Túl-Világ

varázslat1A héten a Túl-Világ üzent neked. Üzenete: hidd el, hogy sokkal, de sokkal több minden létezik, mint amit el tudsz képzelni… légy nyitott, és felfedezések, meglepetések, csodák várnak rád!

Nem véletlenül írtam így a szót, mert nem arról a túlvilágról beszélek, ahová hisszük, hogy földi testünket hátrahagyva, tovább utazunk, hanem arról a világról, ami túl van személyes megtapasztalásunkon. A csodák, a rejtélyek, a mágikus lények, a Más Valóságok világa.

A hét végén nyílnak a kapuk, melyek a fátyolon túli világot fedik fel előttünk. A hétvégén lesz az ősi Beltane szerelem ünnep. Ilyenkor lovagol be Szerelem Istennő fehér kancáján, tündérek, énekesmadarak és kutyák kíséretében, hogy jó nagy bulit csapjanak az emberek földjén.

A régi időkben ilyenkor hatalmas máglyákat gyújtottak a földeken, és szerelmeskedéssel töltötték az időt a pogányok, ünnepelve, hogy túlélték a telet, hogy újra zöld minden, hogy élnek! Ők aztán alaposan belecsaptak a lecsóba, nem óvatoskodtak, nem bizonytalankodtak, hanem buliztak a tündérvilággal. Skóciában igyekeznek is a mai időkben is feléleszteni ezt az élvezetes hagyományt.

Talán érzed már a két világ keveredésének előjeleit… ilyenkor minden kicsit furcsább lesz, mint a megszokott hétköznapok, jó pár napra. Mivel én azt az életet vállaltam be, hogy egyszerre éljek az anyagi, és a túl-világban is, így nagyon tudom élvezni az ezzel járó kavarodást, és azt, hogy a mágikus lények elvegyülnek az emberek között.

Bár mindig azt mondom, hogy a Tündérvilággal nagyon óvatosan szabad csak kapcsolódni, mert sokkal okosabb, mágikusabb Lények, mint az emberek, és nekik mást jelent a „jó lesz így neked” kifejezés, mint amit mi, emberek értünk ez alatt, de világuk oly csodálatos és szép! Ők nem aggodalmaskodnak, nem bizonytalankodnak, hanem tudják, mit akarnak, ezt el is érik, és buli buli hátán van náluk. Tudnak igazán ÉLNI.

tündér1És pont a Szerelem Birodalmának kapuja nyílik majd meg a hétvégén; ez azt jelenti, hogy sokat tehetsz a szerelmi életedért, azért, hogy ez az energia elvigyen életerőd forrásához, ha április 30-ról május 1-e virradó éjszaka gyújtasz egy piros gyertyát, megszólítva a szerelem tündéreit, és megkéred őket, hogy hozzanak szerelmet az életedbe, vagy javítsák meg a szerelmi életedet! Esetleg bele is vésheted a gyertyába: TÜNDÉR.

De figyelj: először is, igazán kell akarnod a dolgot, különben rád sem fognak hederíteni. Másrészt, ha komolyan kéred, akkor a maguk módján fogják ezt megtenni. Vagyis lehet, hogy egy kapcsolat, amelyről látják, hogy nem jó neked, egyszerűen eltűnik az életedből, vagy belép egy új szerető a meglévő kapcsolatodba, vagy egy olyan emberbe szeretsz bele, akit előtte bottal sem piszkáltál volna meg. Ezek persze extrém esetek, mert lehet, hogy „csak” egy gyönyörű szerelmet „intéznek” neked, vagy a meglévő kapcsolatod egyszerűen, varázsütésre megjavul.

A héten légy nyitott a meglepetésekre, várd a csodákat! Lásd a láthatatlan, számíts a látszólag lehetetlenre! Annyira izgalmas tud lenni a két világ keveredése!

Ha új ötleteid támadnának, amelyekről nem tudod, honnan is bukkantak elő, tudd, hogy a Túl-Világ küldte őket, és jó helyre vezetnek.

Ha furcsa álmaid lennének, ezek szintén a Túl-Világ üzenetei, amelyekre a héten nagyon, de nagyon hegyezd a füled! És ha lehet, menj ki a természetbe, próbáld meglátni a tündéreket, akik néha fának, virágnak álcázzák magukat, vagy játékosan megcsiklandozzák a füledet!

Ha jól figyelsz, ha megnyitod magad, ha átadod a vezetést nekik, akkor az életed teljesen más irányt vehet, mint ahol most vagy… Emlékszem, pár éve pont ebben az időszakban figyeltem fel egy mágia tanfolyamra… ami aztán jól a valódi életutamra pottyantott, pár hónappal később.

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Túl-Világ olyan üzeneteket ad át neked, melyek pozitív irányba viszik az életedet, kívánok csodákat, meglepetéseket, és a Szerelem lobogó tüzét!

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 17. hét energiája – Túl-Világ”

Szerző: Piroska - 27 április 2017 Válasz

Köszönöm

Szerző: Eggendorfer Yvett - 27 április 2017 Válasz

Ez igazan vicces!
Ev elejen azt irtam a hataridonaplomba erre a hetre: Kalandok hete
Legyen igy! <3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás