+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 17. héten tedd meg célodért a földi lépéseket!

pachamamaA héten Földanya üzent Neked. Üzenete: tedd meg a célodért a földi lépéseket!

Ma van a Föld napja. E mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Én osztom ezt az elképzelést, mert tudom, hogy Földanya hálás minden segítségért, amivel megtisztulhat, meggyógyulhat, regenerálhatja önmagát. Ő egy élő, lélegző lény, a Zöld Bolygó; a hatalmas, sötét világűr ékköve.

Azt mondják, hogy a Föld mosolyát jelképezik a virágok. Mostanában, tavasszal a Föld nagyon sokat mosolyog! Földanya, kecsua nyelven Pachamama csodálatos lény. Ő a szerető ősanya, aki megszül, táplál minket, majd visszaveszi magához a testünket. Ő az, aki mindig meghallgat és segít Neked; csak tudni kell, hogyan veheted fel vele a kapcsolatot.

Ő lakik a barlangokban, a zöld mezőkön; a muzsikáló tücsökben és a fenséges sasban. Őt látod a legmagasabb fában és a lehullott levélben. Ő a szerelem, ő az élet, ő az elmúlás. Az Ő istennői energiáját hordozzák a tündérek, a manók és minden földközeli mágikus lény.

pachamama3Botor dolog folyton az Eget kémlelni, Földanyát figyelmen kívül hagyva, ezt már régen megtanultam; boldog csak akkor lehetsz, ha lábad a Földön áll, miközben fejed az Égben van. Hiszen hiába van meg az Isteni Küldetésed célja, ha nem teszel meg érte minden földi lépést, akkor hiú ábránd marad csupán. És Földanyával dolgozni lassú, időigényes folyamat – türelemre és kitartásra tanít és arra, hogy értékeld a földi szépségeket, örömöket.

Mindig nagyon tetszett az, hogy sok déli ember minden megrázkódtatás után az evéssel állítja helyre testi-lelki egyensúlyát, amivel azt üzenik a világnak; „történjen bármi, én az életet választom”. Az étel is női, tápláló energiával bír.

A Föld minden kultúrában nőnemű. És mint minden nő, érzelmes és szeszélyes, titokzatos és titkait nem adja át bárkinek. Tisztelettel és türelemmel kell bánni vele. Ha meg akar tisztulni, akkor drasztikus eszközökkel teszi; szökőárral, forgószéllel akár. Az emberek csak ilyenkor jönnek rá, hogy milyen hatalmas az ereje, és mi apró hangyaként létezünk csak ezen a bolygón.

Neked mi a célod? Dolgozol érte minden nap, vagy várod, hogy sült galambként a szádba repüljön?

Földanya együttműködésre szólít fel, és biztosít arról, hogy ha a részedről megteszel mindent a célodért, akkor Tőle háromszoros támogatásra számíthatsz. De csakis ekkor.

Tehát: ha új kapcsolatra vágysz, akkor tegyél érte, menj fel társkereső oldalakra, randizó eseményekre stb. Ha új munkát akarsz, akkor mutasd meg magad az álláspiacon. Ha operaénekesnő akarsz lenni, akkor menj el énektanárhoz, ne csak a zuhany alatt próbálkozz. Érted, ugye? Tégy a célodért.

Kívánok olyan hetet, amikor megteszed az első, talán bizonytalan lépéseket a vágyad irányában (vagy éppen begyorsítasz a finisben),

Áldással,

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás