+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 18. hét energiája – A Sors örvénye

swirlA héten a  Szerencsekerék tarot lap üzent neked. Üzenete: ne hadakozz az örvény ellen.

Amikor egy úszó a folyóban örvénybe kerül, két dolgot tehet; vagy elkezd kapálózni, ám semmit sem tud tenni a víz ereje ellen, és a fulladást kockáztatja, vagy elengedi magát, és az örvény először lehúzza a mélybe, majd biztonságban kidobja a felszínre.

Az örvényt nevezhetjük az ember Sorsának is. Küzdhetünk a sors ellen, ám ennek nincs túl sok értelme. Néha, amikor csak erőlködünk, erőlködünk, és nem mennek mégsem úgy a dolgok, ahogy szeretnénk, akkor el kell engednünk magunkat, és valamilyen értelmet találni a dolgokban, megnyugodni és engedni magunkat lesüllyedni a mélybe.

Amikor itt van az ideje, a víz a felszínre dob majd, és fellélegezhetünk, de addig nyugodtnak kell lennünk, bízva abban, hogy mindennek megvan a maga értelme, tanítása és jelentősége ebben az életszakaszban, amit mi emberi szemmel nem láthatunk. Ha ezt meg tudjuk tenni, közelebb kerülhetünk az istenekhez, hiszen rájuk bízzuk magunkat, és ezzel a lehető legjobb megoldást érhetjük el. Ők jobban tudják, mi a jó nekünk, mint mi magunk.

A Szerencsekerék a Sorsot jelképezi. Sok olyan dolog van az életünkben, amin tudunk változtatni, de olyan is akad jó pár, amin nem. Néha a Sors vaktában forgatja meg a szerencsénk kerekét, és ez teszi emberi létünket némileg kiszámíthatatlanná.       

Az Álmodó Naplója tarot ábrázolása szerint, egy hideg tekintetű kőszfinx őrzi a Szerencsekereket. A kerék oldalára vésett titokzatos szimbólumok közt megtalálható a tizenkét csillagjegy is. Ezek a csillagoknak az ember sorsában játszott szerepét jelképezik.

SorsA képen szereplő három női alak sors istennő, ők a Párkák:  Klóthó, Lakhészisz és Atroposz, akik fonják, kimérik és elvágják életünk fonalát. A kerék közepén a Nap és a Hold egyes fázisait követhetjük végig, és ezek a fázisok a természet, az élet és a sors állandóan ismétlődő ciklusait jelképezik. Ez az előre nem látható és hatáskörünkön kívül álló, nagy  változások jele.

A héten készülj a sors közbeavatkozására az életedbe. Nem feltétlenül lesz ez rossz, és nem minden esetben azonnal észlelhető. Bármi legyen is ez, a lényeg, hogy nem tudod majd irányítani, tehát bele kell engedned magad a helyzetbe. Ne ragaszkodj görcsösen elképzeléseidhez, hanem csak sodródj az eseményekkel. Ez az átmeneti káosz ugyanis hosszú távon szerencsés változásokat eredményezhet. Készülj fel az események sorsszerű alakulására, és próbálj meg a lehető legtöbbet kihozni az adott helyzetből.

Hallgass a megérzéseidre és próbálj válaszolni az alábbi kérdésekre:

Ha ránézel a kártyára, azt láthatod, hogy a Szfinx tekintetét mereven előre szegezi: vajon rád vagy valahova máshova néz? Miért? Egyik sorsistennő sem néz rád. Vajon miért nem? A vörös ruhás sorsistennő, Atroposz, aki életünk fonalát vágja el, háttal, egy boltívvel szemben áll. Mi ennek a jelentése?

Kívánok neked olyan hetet, amikor a Sors igazán elkényeztet, és váratlan örömöt, szerencsét hoz az életedbe,

Áldással,

Luna

S ha többet szeretnél megtudni a tarot kártyák jelentéséről, úgy, hogy a tudásod segíthessen könnyebben venni az élet buktatóit, egyszerűbbé váljanak választásaid, gyere el a tarot tanfolyamra, amiről bővebben itt olvashatsz: http://holdtemplom.hu/tarot-tanfolyam-indul-majus-5-en-18-orakor/

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 18. hét energiája – A Sors örvénye”

Szerző: Mayer Bernadett - 31 július 2018 Válasz

Köszönöm hála áldás <3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás