+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 18. hét energiája: Boszorkányok éjjele

BeltaneMa éjjel nyílnak a kapuk az emberek és a tündérek világa között, és nyitva maradnak május 1-én éjfélig. Az ősi Beltane szerelem ünnep, és ezen az éjjelen, az ősi időkben, nők és férfiak szerelmeskedték át, kint a szabadban, a máglyák fényénél az éjszakát (Skóciában még mindig él ez a hagyomány).

Az évnek ez az időszaka a kedvencem, amikor a bársonyos sötét és langyos éjszakában úszik a mágikus virágok illata. Érzékeink felpezsdülnek, éled a Szerelem, a Természet megmutatja számomra a legszebb arcát. A romokat benövik a virágok, pillangók és méhek szállnak, pezseg minden a Lét örömétől.

A héten Rhiannon szerelem istennő üzent Neked. Üzenete: „Mágikus személy vagy, aki képes megnyilvánítani tiszta szándékait a valóságban.”

Mit is jelent ez? Azt, hogy bármit meg tudsz teremteni, amire vágysz. Ez a walesi holdistennő szintén az egyik kedvencem, neve nagy királynőt jelent. Az Ő képe van jelenleg a személyes oltáromon, mert csodálatos az energiája. Fehér lovon jelenik meg, daloló énekes madarak kíséretében. Ő maga a szerelem, boldogságot és tündöklést szór maga körül, bárhol is jár. Büszke királynő, és a nőknek is azt tanácsolja, hogy őrizzék meg önmaguk tiszteletét, és csak annak engedjenek, aki méltó a szerelmükre. Hiszen a párkapcsolat az egész életünk alapja; ha olyat választunk, aki nem adja meg nekünk azt, amire vágyunk, az egész életünk szomorú és szürke lesz. Először magunkat kell tisztelnünk ahhoz, hogy be tudjuk vonzani a méltó párt.

love goddessRhiannon üzenete az, hogy mozdulj ki a lakásod négy fala közül, hiszen úgy nyered vissza ősi boszorkány erődet, ha újra kapcsolódsz a természettel és az állatokkal. Már azzal is visszaszerezheted személyes erődet, ha csak kilépsz a szabadba. Ez az egyszerű dolog rengeteg jót tehet alvó, mágikus, spirituális természeted felébresztésével kapcsolatban. Nagy szükség van mostanában az ébredésedre, hogy a világ szebb és jobb hely legyen.

Engedd meg a Nap, a hold és a csillagok fényének, hogy megmozgassa ősi emlékeidet, amelyek talán alszanak. Idézd föl mágikus képességeid idejét, s használd ezeket az egész bolygó érdekében.

Folytasd az ősi küldetésedet, amely a régi idők vezetőinek hibájából szakadt félbe. Rohanj ki az éjszakába, hogy egytől egyik mindent felébressz a mágia, azaz maga az élet számára.

Ma éjjel vagy holnap áldozz a szerelem oltárán, hadd maradjon Veled egy évig Rhiannon csodálatos, szerelmes energiája.

Vagy ma éjjel, vagy holnap kérlek, látogass el a szabadba, és kérd meg Rhiannont, hogy ébresszen fel, hadd legyen életed és ez a Föld egyre élettelibb, boldogabb!

Áldással,

Berkana

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás