+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 18. hét energiája – Fénnyel teli tisztulás

razielA héten Raziel arkangyal üzent neked. Üzenete: engedd megtisztulni az életedet, hogy teremtő képességed újraéledhessen.

Raziel izgalmas, titkokkal teli arkangyal. Nevének jelentése is ez: „Isten titkai”, hiszen ő a spirituális tanok megértésében és alkalmazásában segít nekünk. Mágus és alkimista, így képes kitágítani az emberi gondolkodás kereteit, és rávezetni igazi spirituális utunkra. Raziel könyve minden égi és földi tudást tartalmaz.

Ha a Raziel arkangyal által képviselt energia megakad, akkor nehézségeid támadnak a teremtés anyagi oldalával. Elnyomott harag és más érzelmi mérgek akadályozzák a lelki és testi salakanyag kiürülését szervezetedből, és ez lelkileg és testileg is megterhelő lehet számodra. Ennek következménye az Isteni Forrástól való elválasztottság érzése. Csökken természetes ragyogásod, erőtlennek érzed magadat, mivel minden energiádat túlveszített érzelmeid elfojtására fordítod.

Mivel az első csakrát nyitott állapotában blokkolod, ezért zavaró külső hatások érik, és itt érezheted leginkább energiád megrekedését. A negatív energiaminták zavartalanul áramlanak szervezetedbe, így lelki és testi állapotod tovább romlik. Az Isteni Forrástól elválasztva a Magasabb Éned információit közvetítő nyolcadik csakrától sem kaphatsz segítséget.

Az ínséges belső a külvilágban is szükségszerűen tükröződik, és szexuális, párkapcsolati és anyagi problémákat okoz. A testi problémák mindenekelőtt a nemi és a méregtelenítő szerveket érintik.

Ezeket a problémákat a gyökerüknél kell kezelni, és Raziel segítségével, sokkal könnyebben megoldhatod őket. A megfelelő gyógyító szerek, a megoldást nyújtó, tisztázó, a haragot felszínre hozó helyzetek és az angyalok, arkangyalok támogatása mind-mind felbukkan életedben. Csupán kérned kell.

Amint az érzelmi salak eltávozik, lehetséges a gyógyulás. A jövőben nagy változásokat tapasztalhatsz az életedben. A Nap-beavatás, mester-éned felébredése minden pillanatban lehetséges, mikor ráébredsz az “én vagyok” igazi természetére.

Minden, amire valaha vágytál, ettől fogva magától megvalósul. Légy ezért hálás!

A Nap-beavatással járó szellemi siker, amit képes vagy elérni, jelenti az igazi győzelmet. Az élet öröme és teljessége mindig is körülvett. Eddig talán kívül láttad magadat az életörömön, most te magad válhatsz életörömmé.

Raziel törődik velünk, ő hozza el nekünk a tudást, amikor spirituális utunkon bizonyos titkokba ütközünk. Ilyen titok lehet például a testi betegség oka, vagy az „énromboló” magatartásé, amelyet fel kell kutatnunk ahhoz, hogy feltámadjon bennünk a vágy: birtokába jutni az egyetemes igazságoknak és azokat megérteni.

raziel szimbólumIsten hatalma minden dolog megismerésére határtalan. A Szellem mindannyiunkat közelről ismer, s lévén Ő a legfőbb Tudat, ismeri a bolygók s csillagok számát is. Az emberi tudás és megértés viszonylagos, tapasztalatunktól és tanulástól függő. (Valaha azt hitték: A föld lapos és a világegyetem középpontja).

Téves hitrendszerünk korlátot állíthat a tudás áradata elé, amennyiben merev mintákat teremt, s ezek fátyolként szűrik ki vagy vonatják velünk kétségbe mindazt, ami hitünkkel nem egyezik. Ezáltal nemcsak az igazságot tagadjuk, de önmagunk egy részét is, aminek folytán eltompul belső hallásunk.

Használd fel tanulmányaidat és tapasztalataidat idejétmúlt hitrendszered leleplezésére. Légy bátor, lépj akcióba, keresd meg ezek okát, hogy ily módon felszabadulj alóluk, és magasabb érzelmi szintre juss.

Használd intuíciódat, hangolódj rá a tanítás mögött rejlő Magasabb Tudatra, amely ellenállhatatlanul vonz téged. Engedd meg gondolataidnak és érzéseidnek, hogy erős rezgésbe hozzák agyadat és testedet. Engedd, hogy a rezgés megnyissa szívedet, s te közvetlenül élhesd át azt a tudást, harmóniát, igazságot, amelyre szükséged van ahhoz, hogy eljuss a teljes magadra-ébredésig.

Kezdd azzal, hogy számba veszed azt a tudást, amelyet eddig felhalmoztál munkatapasztalat, neveltetés, tréning, hobbik és más kedvtelések alakjában. Tekintsd mindezeket előkészületnek isteni terved beteljesítéséhez. Kérd Razielt, ő ihlessen zenével, költészettel, eredeti ötletekkel, tiszta gondolatokkal, mielőtt kidolgozod a tervedet.

Raziel aurája a szivárvány minden színében pompázik, és drágaköve, a hó-tiszta hegyikristály segíti a tisztánlátást, az álombéli útmutatást.

Ha szeretnéd, hívhatod személyesen is Őt, ehhez keress egy nyugalmas helyet, gyújthatsz egy színes gyertyát, és kezedben tarthatsz egy hegyikristályt, majd szólíthatod Őt.

“Raziel Arkangyal, kérlek, oldd fel a szellemem befogadó képességét korlátozó hiedelmeimet és félelmeimet, hogy tisztán láthassak, és megértővé váljak. Kérlek, nyisd meg az elmém, hogy az Égi és Földi összefüggéseket megláthassam, és saját szellemi fejlődésem és az emberiség hasznára fordíthassam. Köszönöm.”

Kívánok neked olyan hetet, mikor Raziel arkangyal segítségével megértheted életed titkos összefüggéseit, és az érzelmi problémáid oldódhatnak,

Áldással,

Luna

S ha erőteljesebb kapcsolatra vágysz az Angyalokkal, ajánlom figyelmedbe az Angyal tanfolyamot (klikk ide), ha szeretnéd megtapasztalni, hogyan kérheted az isteni erők segítségét ahhoz, hogy csodákat tudj megtapasztalni az életedben, nézd meg a Csoda tanfolyamot (klikk ide).

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás