+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 18. hét energiája – Higgy és bízz

magdalénaA héten Mária Magdolna üzenetét tolmácsolom, mely így hangzik: higgy és bízz!

Bár lehet, hogy nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy előre eltervezted, ne aggódj, mert az Égiek olyan utat-módot találnak számodra, ami – bár még titokban van – jobb, mint amire számítottál…

Mária Magdolna egyike a kedvenc istennőimnek. Energiája nagyon messzire visz; dimenziókapukat nyit meg az ősi tudás felé. Megsimogatja és megszelídíti a szívedet, a feltétel nélküli hit és szeretet energiájával.

“Hol van Isten, amikor a legnagyobb szükségem van rá? Egyáltalán létezik?” – teszed fel a kérdést kétségbeesetten, amikor a dolgok nem úgy mennek, ahogy azt elképzelted, ahogy neked az jó lenne.

A legnagyobb szükség esetén érezzük magunkat leginkább egyedül. Ám hidd el, hogy soha nem vagy egyedül, az Égiek akkor is melletted állnak, amikor felkavaró dolgok történnek veled, amikor nem kapsz választ a kérdéseidre.

Sőt, akkor állnak melletted a legerőteljesebben.

Az emberek útja, a földi tanulóiskola nagyon nehéz, sok hit és bátorság kell hozzá. De az Égiek biztosítanak arról, hogy te nagyon bátor vagy és számíthatsz a támogatásukra.

Most képzelj el egy ragyogó fénygömböt, amibe belelépsz, és ami teljesen magába fogad. Ez őrangyalod energiája. Hagyd, hogy ez a ragyogó fénygömb kimosson belőled minden félelmet, minden aggodalmat, minden sürgetést. Majd megtisztulva és köszönettel telve lépj ki belőle.

A héten hagyd, hogy az Élet folyója arra vigyen, amerre akar vinni, ne állj ellen a folyamatnak. Sodródj keresztül a folyó minden kanyarulatán, pördülj meg az örvények fölött, vigyen a víz arra, amerre az utad vezet.  Ne félj, ne számítgass, csak légy a jelenben.

Így fogod megkapni a legnagyobb égi támogatást, és olyan helyre fogsz végül érkezni, ami nagyon kellemes meglepetést okoz majd neked.

Kívánom neked, hogy a héten Mária Magdolna szeretetteljes mosolya melengesse a szívedet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 18. hét energiája – Higgy és bízz”

Szerző: Takácsné Perge Enikő - 3 május 2018 Válasz

Köszönöm!!!! Mindig erőt adnak az üzeneteid!!!😘

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás