+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 19. hét energiája – Éteri Luxor

serapisbeyA héten Szerápisz Bég, az atlantiszi-egyiptomi felemelkedett mester üzent neked.

Üzenete: itt az idő kapcsolódni az igazi önvalóddal, felülemelkedni a sötétségen, és felfedezni a fényt magadban.

Egy új Föld születik, amire úgy léphetsz rá, ha felfedezed a saját fényedet. Ez az új és gyönyörű Valóság arra vár, hogy méltónak találd magad arra, hogy a jobbat és a szebbet válaszd, mint ahogyan most élsz.

Szerápisz bég a felemelkedési folyamat fényőrző mestere. Az ősi időkben először Atlantiszon, majd az egyiptomi Luxorban töltött be papi tisztséget, és a fény-kapun segített át embereket a fizikai testük halálakor. Ma, mesterként a személyes felemelkedési folyamatban segít – az ego “halálához” nyújt segítséget, hogy a Lélek magasabb szintre emelkedjen. Jelenlegi tartózkodási helye az éteri dimenziókban létező Luxor Emelkedés terme.

Szerápisz bég sok életet töltött a Földön, míg felemelkedett mesterré lett, időszámításunk előtt 400 évvel. Atlantiszi élete is volt, és Atlantisz alámerülésekor kimentette a Felemelkedés Lángját a Nagy Templomból, s Luxorba vitte át azt. Most is ott találhatók az Alfa és Omega lángok, melyek segítségével az embereket megtisztítja ahhoz, hogy rezgésszintjük emelkedni tudjon. Kimondottan szívügye a spirituális önfegyelem, amire mindig ösztönzi az embereket.

Szerápisz bég a héten azt üzeni nekünk, hogy az illúzió fátyla szakadozni kezdett, és egyre több ember látja, éli és hirdeti az Igazságot. Nem azt az igazságot, amit láttatni akarnak veled, hanem azt, ami valójában az. Ehhez egyre több ember tobozmirigyét aktiválják a segítő erők, hiszen az Igazság megélése isteni ajándék. Azokban a nagy változást hozó időkben élünk, amikor sokan látják meg a különbséget aközött a Valóság között, melyben eddig éltek, és azon Valóság között, ahová tartani szeretnének, ami az igazi küldetésükhöz tartozik.

Ez a több hónapon át tartó karantén időszak nem volt eseménytelen, hiszen a Fénymunkásokon sokat dolgoztak az Égiek. Ez azt eredményezi, hogy jelentősen változott a rezgésszintünk; feljebb emelkedett. A rezgésszint-emelkedés pedig megláttatja velünk életünk azon részeit, melyek nem tartoznak már hozzánk, és látomásokat, sugallatokat kapunk arról, hol is kellene lennünk.

A vízió és a megvalósítás között lehet szakadék, hiszen látszólag nem könnyű változtatni. Ilyenkor hívhatjuk Szerápisz béget, aki segít nekünk energetikailag áthidalni ezt a szakadékot, akkor, ha valóban erős bennünk a szándék a változtatáshoz. Ha ez csak egy csenevész ötlet marad, akkor ez a szigorú mester nem foglalkozik velünk.

A felemelkedés egyben feltámadás egy új létállapotban, a sötétséget elhagyva, a fény felé. Szerápisz bég képes minket főnixmadárrá változtatni, a nagyon alacsony rezgésű, rossz létállapotunkból egy magas energiájú fénybe mozdít át, ami fizikai változásokat is eredményez az életünkben, úgy mint lakhely, munkahely változás, avagy szerelmi életünk kivirágzása, egészségünk visszanyerése, anyagi források megtalálása vagy bármi más, amire szükségünk van.

Ez a csodás mester azt mondja, hogy a csillagok sem fénylenének ilyen erősen, ha nem lenne sötétség körülöttük. Valószínűleg te is mélységeket, depressziót, sötétséget tapasztaltál vagy tapasztalsz magad körül, de tudd, hogy ez azt jelenti, hogy az új kezdet, a „feltámadásod” már közel van. Akár érzed, akár nem, nagyon sokat fejlődtél az elmúlt időszakban. Sajnos, ebben a dimenzióban nehéz emelkedni anélkül, hogy kihívásokkal találkoznánk. A megélt és legyőzött akadályok nélkül nem lennénk azok az erős, határozott emberek, akik ma vagyunk.

serapis beyAz Égiek biztosítanak arról, hogy egy emelkedési folyamatban vagy, minden szinten, ami egy új, fényesebb és számodra méltóbb élet felé vezet.

Szerápisz bég azt is üzeni neked, hogy ismeritek egymást, talán még az ősi Egyiptomból vagy Atlantiszról, hogy nem véletlen, hogy most pontosan ezt az üzenetet olvasod. Kéri, hogy idézd fel magadban az egyiptomi sivatag forró homokját, vagy Atlantisz fényét, és tudja, hogy benned is megjelenik egy érzés ezt olvasva.

Szerápisz bég tudja, hogy úgy érzed, benne ragadtál az emberi valóság csapdájában, anyagi problémákat tapasztalhatsz, pedig tudod, hogy voltál te ennél sokkal szebb és jobb helyeken, mint a mostani létállapotod. De azt mondja neked, hogy te magad kötöd önmagadat erősen ehhez a valósághoz, pedig a harmadik dimenziós lét igazából már nem is létezik számodra a valóságban, ez csak illúzió, hiszen kiemelkedtél belőle.

Így az élethelyzet, amiben vagy, s te tudod, miről beszél, már nem támogat téged, tovább kell menned. Ehhez először le kell számolnod az illúziókkal, melyek köré jelen valóságodat építetted. Ilyen illúzió az, hogy nem vagy méltó, nincs hatalmad, nincs erőd, képtelen vagy jót teremteni, és el vagy választva az isteni erőktől. Ez harmadik dimenziós gondolkodás. Ezekről le kell mondanod, és Szerápisz bég Omega lángja segít ezeket a hitrendszereket fénnyé változtatni.

Az Új Föld már itt van, nem száz, és ezer év múlva lesz itt, hanem egy pillanat múlva, és erre a Földre csak az tud belépni, aki képes kiemelkedni ezekből a sötét „anyagi” illúziókból. Ha tudatosítod magadban, hogy képes vagy bármire, ha hajlandó vagy emlékezni előző életeidre, amikor olyan sok mindent megvalósítottál és tudtál, ha képes vagy kérni forrón azt az Égiektől, hogy tudj hinni a teremtőképességedben, akkor léphetsz be ebbe az új valóságba.

Angyali csillagmag vagy, mester magad is. Kérd, és fogadd el ezt, és megtörténik az újjászületésed.

Szerápisz bég arra kér, hogy lépj be vele az éteri Luxor templomába, hogy taníthasson, hogy emelhessen. Szándékodnak tisztának és megingathatatlannak kell lenni, és hajlandónak kell lenned a változásra.

Ha igent mondasz neki, akkor gyengéden, de határozottan fog lassan visszaemelni téged az egyensúly állapotába, megajándékoz nyugalommal, csodával, szépséggel, a valódi igazsággal, s erőteljes rezgésszint-emelkedéssel, s ezáltal egy új Valósággal az Új Földön.

Ehhez gyújthatsz neki egy fehér gyertyát, és elmondhatod neki, a gyertya fényébe nézve, az alábbi mondatokat:

Áldott Szerápisz bég, üdvözöllek. Kérlek, engedd, hogy emlékezzen azokra az előző életeimre, amikor tudtam élni az isteni teremtőképességemmel, hogy magam köré boldogságot, bőséget és csodákat teremtsek. Kérlek, éteri lángoddal égesd le rólam azokat a sötét, negatív kötelékeket, melyek rossz körülményeimhez kötnek engem. Vágyom és kívánok tanulni, emelkedni, megbecsülni magam, s belépni az Új Földre. Kívánok változni, jó irányba. Köszönöm, áldás.”

Egy pár percig égjen a gyertya, majd nyugodtan fújd el, és tudd, hogy Szerápisz bég figyelt rád.

Kívánok neked olyan időszakot, amikor emlékezel előző életeidből származó erődre, tudásodra, s láthatod a valódi arcodat: az erőt, a szépséget, a fényt, amit hordozol, s az életed pozitív irányba fordul,

Áldással, Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 19. hét energiája – Éteri Luxor”

Szerző: Kovács Veronika - 8 május 2020 Válasz

Kedves Luna!
Köszönöm szépen ezt az írást is.
Nagyon sokat jelentenek nekem ezek a fényes,
bátorító sorok! Mindig élvezettel olvasom soraidat. :)
Imádom, ahogy az üzeneteid, írásaid összhangban állnak
lelkem rezdüléseivel (vagy fordítva).
Szeretettel és köszönettel: Helga/Veronika

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás