+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 19. hét energiája – Gondviselés

béke2A héten az Égiek üzentek neked. Üzenetük: itt az idő elengedni a múltat. Olyan sok jelet kaptál már, hogy lazíts a ragaszkodásodon, de van, amit még görcsösen szorongatsz – és valószínűleg egy sereg angyal próbálja kihúzni jelenleg is a kezedből. Talán kezded látni, hogy amihez ragaszkodtál, a múltad, és nem a jelened része… Ne félj, mert a Gondviselés törődik veled. Add át ezt a dolgot, helyzetet az Égieknek – és csodák történnek majd.

Nem mehetek vissza a tegnapba, akkor még más ember voltam” – írja bölcsen Lewis Carroll, és valóban, a múlt mintha kezdene áttetszővé válni, eltünedezni. Talán már nem azt látod, avagy érzed a múltból, amit eddig; talán valami megcsúnyult, elfurcsult, ami emlékeidben gyönyörű volt, és visszahoztad volna. Hiszen nem a mostani énednek volt köze hozzá, hanem annak a másik embernek, aki te voltál a múltban. És valószínűleg – bár talán nem volt ennyire érezhető számodra – de alaposan megváltoztál.

Én, hátrafelé haladó, állandóan a múltban lubickoló Rák jegyűként álmélkodom ezen a folyamaton, de üdvözlöm is, hiszen élet nem a múltban, hanem a jelenben és a változásban van, bár nem könnyű megélni.

Mindenesetre záródnak régi ajtók, és nyílnak majd újak. Egy hibádzhat ebben a folyamatban, hogy a régi zárul ugyan, de lehet, hogy az új még nem nyílt ki, ez pedig egy félelmet keltő folyamat. Ha valakivel ez történik, akkor azon kezd el töprengeni, hogy mi van akkor, ha ez bezárul, ám másik nem lesz soha többé? Bizonyosan lesz, előbb vagy utóbb, és egyet tehetünk, amivel meggyorsítjuk a folyamatot: elkötelezzük magunkat a változás és a változtatás mellett.

Jelenleg az Égi Segítőid azon dolgoznak, hogy „áthelyezzenek” téged, szebb, biztonságosabb és méltóbb élethelyzetekbe. De talán kézzel-lábbal ragaszkodsz ahhoz, amit kinőttél, ám hurcolsz magaddal, amit már alig tudsz bepasszírozni új éned szekrényébe, hiszen, ha jól megnézed, viseltes is, meg divatjamúlt is, de olyan sok szép emléked fűződik hozzá, az identitásod része volt, és nincs szíved kidobni – hátha nem lesz is lesz más helyette. Ám az Égiek végzik jelenleg a lomtalanítást, és akár akarod, akár nem, ez a régi dolog energetikailag már a kukába került, csak a helyét érzed még – egyszerűen már nincs is ott, idő kérdése az, hogy fizikailag is eltűnjön.

Hát akkor fogd meg, és dobd ki te. Minél jobban közreműködsz a folyamatban – ami így is, úgy is megtörténik – annál könnyebb lesz a változás-változtatás.

Ne félj attól, hogy nem lesz másik, hiszen a másik, hozzád sokkal jobban illő dolog olyan szépen beilleszkedik a régi helyére, hogy örülni fogsz a változásnak. Mintha kidobnád egy régi, kedvenc, de már agyonhordott ruhádat, és másnap találnál egy sokkal szebbet, színesebbet, az egyéniségedhez illőbbet.

békeA héten olvastam egy Goethe idézetet, ami nagyon megfogott, és ami tökéletesen illik a hét energiájához.

„Valamennyi kezdeményező és alkotó cselekedetet illetően egyetlen alapvető igazság létezik. Abban a pillanatban, amikor valaki határozottan elkötelezi magát, a Gondviselés is működésbe lép.

Minden lehetséges dolog, amely különben soha nem is történt volna meg, megtörténik, csak azért, hogy a segítségünkre legyen.

E döntés által események egész áradata indul el, aminek eredménye számos olyan előre nem látott véletlen, találkozás és anyagi segítség lesz, amiről eddig az ember álmodni sem mert.

Ha képes vagy valamire, vagy úgy gondolod, hogy képes leszel, kezdd el! A merészség önmagában hordozza a zsenialitást, a hatalmat és a mágiát. Állj neki most!”

Nos, mi is ez a Gondviselés? Azt jelenti, hogy Égi erők munkálnak az Univerzumban, hogy nem vagy egyedül, hanem fénylények egész hada gondoskodik arról, hogy csodákat hozzon az életedbe, hogy segítsen megoldani a gondjaidat. Nem vagy egyedül, és soha nem is leszel. Vigyáznak rád, törődnek veled, mindig kérhetsz égi segítséget – bizonyosan megkapod.

Ám a Gondviselés arról is gondoskodik, hogy ha olyat kérnél, ami biztosan nem jó neked, akkor közbelép, pörget rajtad egyet, és elindít téged másik irányba. A most működő energiák ezt a változtatási folyamatot támogatják, és nem könnyű hittel megélni azt, hogy valamit kivesznek a kezedből, amit biztosnak hittél, amiről azt hitted, hogy működőképes, legyen ez bármi az életedben.

Most abban kell hinned, hogy az Égiek tudják, hogy mi a jó neked, még ha nem is érted, hogy miért.

Ha most valamit átalakítanak az életedben, ha „lomtalanítanak” valamit az életedből, ha más irányba indítanak el – az neked hosszú távon nagyon, de nagyon jó lesz, de most még keserűen élheted meg a történéseket.

A hét energiái azt kérik tőled, hogy legyél pozitív, bizakodó, és tudd, hogy minden jóra fordul előbb vagy utóbb. Nem is csak jóra, hanem sokkal jobbra, mint amit el tudsz képzelni.

Kívánok neked olyan hetet, amikor az Isteni Gondviselés figyel rád, és arra terel, amerre a legjobb lesz neked,

Áldással,

Luna

Megosztások:

2 Válasz “A 19. hét energiája – Gondviselés”

Szerző: JULIKA - 9 május 2019 Válasz

Köszönöm! 😃

Szerző: Pinczési Márta - 9 május 2019 Válasz

Hálásan köszönöm,ideje lomtalanitanom az égiek segítségével , köszönöm.

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás