+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 19. hét energiája – Jupiter és szerelem

jupiterA héten a Jupiter bolygó üzent neked. Üzenete: fellélegezhetsz, könnyebbek lesznek a mindennapok. Január óta a Jupiter, a szerencse, a törvény és a bőség bolygója hátrafelé haladt, megnehezítve ezzel sokak életét, ám a héten újra előre indul. Érdemes kihasználni a szerencsédet!

A bolygó az ókori római Iuppiterről kapta a nevét, aki a római panteon legfőbb istensége, az istenek atyja. Ő a fény és az ég istene, az állam és a törvények védelmezője. Nem csak az állam, hanem az Univerzum törvényeit is őrzi, és orákulumokon keresztül adja át utasításait, előrejelzéseit, tanácsait. Úgy is hívják őt, mint Caelestis (égi), Lucetius (fényből való), Totans (mennydörgő), Fulgurator (villámtól való) ; így üzenhet villámmal, mennydörgéssel, napsütéssel és a sas, mint az ég képviselője a szimbóluma és a hírvivője egyben.

Ha úgy érzed, mostohán bánt veled a sors, vagy valamiben igazságtalanság ért, bármely csütörtökön (de csak addig, amíg még világos van kint) kérheted Jupitert, mint a Kozmikus Törvények Őrzőjét, hogy segítsen igazságot tenni.

Hogyan tudsz kapcsolódni Jupiter istenséggel? Gyújts egy gyertyát, ami lehet sötétkék, égkék vagy bíbor; füstölhetsz cédrus illatú füstölőt is. Ha egy ametisztet fogsz a kezedbe, akkor erősebb lesz a kapcsolódás. Hozd magad nyugodt hangulatba, tegyél fel relaxáló zenét, lélegezz mélyeket, idézd fel Jupiter képét, vagy tedd magad elé, és mondd el Neki a problémádat, hangosan és részletesen.

Majd köszönd meg Neki, hogy meghallgatott, és várd az üzenetét. Üzenhet mennydörgéssel, villámlással, hirtelen felfénylő napsütéssel, de az istenségek sokszor álmunkban üzennek, mert akkor vagyunk fogékonyak és ellazultak. Várhatod azt is, hogy valamilyen történés formájában üzen. Jupiter hatalmas istenség, viszont csak abban az esetben fog segíteni neked, ha valóban jár neked a kozmikus “kártérítés”.

junoJupiter istenség felesége Juno, a szerelem, a termékenység és házasság istennője.

Juno istennőhöz imádkoztak a házasodni vágyók, a júniusi esküvő ezért is szerencsés, hiszen a hónap neve Juno nevéből származik. Juno istennő kísérője a gyönyörű páva, ám a ludak is szent állatainak számítanak. Juno segítségét is kérheted, hogy megtaláld életed párját, avagy a szerelemben, párkapcsolatban is jobb időszak köszöntsön rád.

A Szerelem istennő időszakában járunk, így a szerelemben is érdemes extra erőfeszítéseket tenni a szerencsédért.

A Hold Templom boszicsapat segít neked abban, hogy könnyebben vonzd be a szerelmet az életedbe, vagy tedd helyre a szerelmi életedet, ezért egy hármas csomagot állítottunk össze neked. Tartalma egy Szerelem Nap, melyről itt olvashatsz részletesen, s melyre külön is eljöhetsz:

Szerelem Nap május 28-án

Több szerelem istennővel is is felvesszük majd a Szerelem Napon a kapcsolatot, hogy segítségüket, közbeavatkozásukat avagy tanácsukat kérjük a szerelmi boldogságunkért, egy szerelem bevonzó/helyreállító mágikus rítus, valamint egy szerelmi blokkoldás a mágikus Sprituális VálaszTerápia segítségével. Itt olvashatsz erről bővebben:

Mágikus Szerelem Csomag

Kívánok neked olyan hetet, amikor záporozik rád Jupiter és Juno áldása,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás