+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 19. hét energiája – Szeresd a tested

plus sizeA héten a tested üzent neked. Üzenete: szeresd jobban önmagad! A tested nem felesleges teher, hanem az isteni erők lakhelye, temploma, ily módon több figyelmet, határtalan szeretetet érdemel.

A Bika havában járunk, a Bika pedig az Anyag szimbóluma is. Testünk pedig az anyagi világhoz tartozik, így az érzéki Bika jegyűek is imádnak enni-inni, szerelmeskedni, vagyis élvezni az anyagi világ nyújtotta örömöket. A héten – mindegy is, milyen jegyben születtél – a legjobb, ha te is ezt teszed. A 19. héten járunk, melyhez a tarot Nap lapja tartozik, így itt az ideje némi felhőtlen szórakozásnak!

Mi lenne, ha megszeretnénk a testünket és örömünket lelnénk benne? Hiszen azt választottuk, hogy ezen a bolygón testesülünk meg, s szerzünk tapasztalatokat. Ha sokáig nem szeretted a testedet, akkor kell egy kis idő, mire újra jóban lesztek egymással.

A mai világban, az európai kultúrában a sovány test a divatos, így dundinak lenni nem menő. Volt ez másképp is, például a tizenhetedik században, ahol a nőideál kimondottan a gömbölyded, rubensi alkat volt. Ott pedig a soványakról tartották úgy, hogy nem elég nőiesek. Afrikában a telt nők a kapósak, hiszen teltségük azt jelzi; van mit a tejbe aprítaniuk.

Egyszóval folyton változik az ideál, a divat. Én, mióta az eszemet tudom, „divaton kívül” léteztem, mert sovány soha nem voltam, de ez csak annyiban zavar, hogy a ruhacégek valamiért az én méretemet nem preferálják, „plus size pária” vagyok a szemükben, szóval szemfülesnek kell lennem, hogy megtaláljam az egyéniségemhez, és a kerekded formámhoz illő ruhákat.

sziluettA héten a tested azt kéri tőled, hogy kezdj vele párbeszédet. Állj meg a tükör előtt, és mondd magadnak: „Szeretni akarlak. Próbáljuk meg, szórakozzunk egy jót!” Majd mosolyogj a tükörképedre, és mondd neki: ”Hajlandó vagyok megtanulni, hogyan szerethetlek.”

A legjobb lenne, ha ezt a héten minden egyes nap megtennéd, és figyelnél az érzésekre, melyet ez kivált belőled.

Hiszen mindez extrém reakciókat válthat ki belőled. Lehet, hogy dühös leszel, vagy sírni támad kedved, hiszen a tested érzéseit veszed át. S ha sokáig elhanyagoltad, akkor lehet benne sok megbántottság… de válaszolni fog. Jelzéseket ad, mikor érzi jól, s mikor rosszul magát. Kérlek, hallgass a visszajelzésére. Megkérdezheted tőle, mit szeretne enni aznap? Hogyan érezné jobban magát?

Kifejezheted a háládat is felé.

Én reggelente így kezdek, mikor borzasan belenézek a tükörbe: „Helló, Szépségem. Hogy s mint ma reggel? Hogyan bulizhatnánk ma is egy jót? Milyen csodálatos dolgok történhetnek velünk?” Minden alkalommal kuncogni támad kedvem ettől, mert érzem, hogy a testem is velem mosolyog.

A tükörrel való munka nagyon hatásos, hiszen a tükör mindent felerősít. Mindenfajta tükörnek van egyfajta varázsereje… még a tükröződő vízfelületnek is!

Képzeld el, mi történik, ha nap, mint nap azt mondod magadnak, milyen csúnya/öreg/kövér vagy? Az, hogy egyre csúnyább, öregebb és kövérebb leszel. Szóval ha szép, sovány és fiatal akarsz lenni, akkor használd a tükör varázserejét, hogy elérd mindezt!

Akár sovány vagy, akár dundi, akár fiatal, akár idősebb, tudd, hogy úgy vagy jó, ahogy vagy. Egy dolgod van: megszeretni magadat, és ékesíteni, díszíteni, s szeretni a testedet, az Égiek földi templomát.

Kívánok neked olyan hetet, mikor tudod élvezni a földi világot, a virágok illatát, a szellőt, a fagyit, és megadod a testednek azt, amit kíván,

Áldással,

Luna

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás