+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 19. hét energiája – Világnézet 2.0.

béka1Ezen a héten az Égiek üzentek neked. Üzenetük: tudsz többet tenni a boldogságodért. A Világnézet 1.0. programod frissítésre szorul! Frissítsd most!

Ha ezt a telefonomon olvasom, akkor rögtön rákattintok a „program frissítése” gombra. Na de mi a helyzet az életemmel? Ott is hajlandó vagyok megtenni ezt? 

Sokan gondolják azt, hogy rögös utat választottak azzal, hogy ide, a Föld nevű bolygóra születtek, különösen a spirituális emberek. Lehetnek olyan életterületeink, amelyek nem úgy működnek, mint ahogy azt szeretnénk. Szenvedünk, testileg vagy lelkileg, nem tudunk előrejutni itt vagy ott, lehet ezer meg egy problémánk, viszont mindez szerves része annak, hogyan gondolkodunk – saját magunkról és a világról.

Boszorkány-papnő vagyok, de kijelenthetem, hogy az üstbe való békadobálás ideje lejárt (szegény békák, soha nem tennék ilyet velük), amúgy sem a békák okozták azt, hogy egy-egy varázslat sikerült, hanem a gondolatok, érzelmek és erő, amit egy-egy mágikus rítushoz hozzáadtak, így a békának tulajdonított varázslatos hatás is. Így működik a mágia. Ám bármilyen gyertyát gyújtok egy cél érdekében, és akárhány béka vartyoghat az üstben, ha a gondolataimmal nem célzom meg folyamatosan a vágyott dolgot, akkor az a gyertya csak szép fényt fog kibocsátani, és ennyi lesz a funkciója, nem beszélve a felesleges béka-áldozatról.

Amit gondolsz, és főleg, ahogy érzed magad, amilyen blokkokat hurcolsz innen-onnan, nos, azok fogják alakítani a világnézetedet. A világnézeted pedig az életedet.

Minden egyes tanfolyamot, szertartást, rituálét úgy tartok meg, valamint a heti üzeneteket is úgy írom meg, hogy ráhangolódom a körülöttünk lévő energiatérre, valamint a saját életemre, mert van egy központi energia, ami a dolgokat formálja, adott időszakban.

Az idei év pedig a „végre élj, ne csak vegetálj” energiát hozza magával. Amitől előre tudunk haladni, és boldogabbak lehetünk, az, ha a célra függesztjük a tekintetünket, és nem törődünk az akadályokkal, hanem átlépünk rajtuk, míg a régi gondolkodásunkkal inkább az akadályokat kezdtük volna el elhordani az útból, miközben célunk sem volt nagyon.

Pam Grout így ír erről a „tudatos teremtés” folyamatról.

„Kezdtem végre megérteni, hogy ha hatalmamban áll folyamatosan katasztrófába sodorni az életemet, akkor miért ne teremthetnék ennyi erővel élvezhető életet magam számára? A Csodák Tanítása kertelés nélkül kezességet vállalt arra, hogy a teljes békesség és tökéletes boldogság az osztályrészem. Csak annyit kell megtennem, hogy feladom a szerencsétlenségbe és nélkülözésbe vetett hitemet. Én ragaszkodtam ezekhez, mondván, hogy ez olyan nehéz! De a Csodák Tanítása azt válaszolta, hogy nem nehéz. Ez a természetes állapotom.

békaMindez az elengedésről szól, a régi, begyöpösödött gondolatok feladásáról a végtelen szeretetet és féktelen energiát sugárzó erő elérése érdekében, amely nagyobb, merészebb, világosabb, és igen, furcsább is mindennél, amit eddig láttál és tapasztaltál. Ez a Szent Zsizsegés maga az élet. A nagybetűs Élet, amely – mindegy, mekkora falat emelünk magunk köré, és mennyire elszúrjuk a dolgainkat – örökké tárt karokkal vár minket.

Gyerekkorunk óta arra nevelnek, hogy a fájdalom és veszteség szürke szemüvegén át nézzük a világot. Piros pontot kapunk, ha valami problémát találunk. Aki csak a dolgok jó oldalát látja, és a legjobbra számít, arra azt mondják, hogy elrugaszkodott a valóságtól. A túlzott optimizmus és a boldogság feltétlenül gyanús.”

Szerintem nyugodtan lehetünk optimisták, mert akkor van lehetőségünk sokkal több jó dolgot bevonzani az életünkbe.

Az elmének viszont időt kell hagyni az új program letöltésére, mert a régi gondolatok nagyon makacsak és ragaszkodók. Ezért invitállak erre a két hónapos programra, ami hétfő esténként van, hogy legyen időnk átírni a gondolkodásodat, ráhangolódni a csodákra, a vonzás törvényére, megtapasztalni az Élet ajándékait, meglepetéseit, s amire várlak sok szeretettel. Itt olvashatsz a programról (klikk ide) CSODA TANFOLYAM

Kívánok neked olyan hetet, amikor ragyogó boldogságban van részed,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás