+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 2. hét energiája – Áldás

AmarusajaA héten Amarusaja angyal üzent neked. Üzenete: isteni áldás van jelen helyzeteden, még ha talán jelenleg nem is így éled meg ezt.

Az áldás megjelenhet pozitív eseményként, személyként, történésként is, ám álruhában is jelentkezhet, ezzel ösztönözve téged arra, hogy változtass. Az Égiek mindig látják, mi jó nekünk, és ha rossz irányba haladunk, akkor ők képesek közbeavatkozni, és kívülről korrigálni egy-egy helyzetet… probléma csak akkor van ebből, ha mi nem vesszük észre, hogy mindez a mi érdekünkben történik, és büntetésként éljük meg a dolgot…

Amarusaja áldáshozó angyal, és a héten Ő vigyáz rád. Isteni csatornát nyit, hogy az égi áldások ezen keresztül juthassanak el hozzád.  Ha szeretnéd fokozni az áldásokat, ismételd el többször ritmikusan a nevét: „Amarusaja, Amarusaja, Amarusaja”.

Az áldás sokféle formában jelentkezhet: mint barát, családtag, kedvező helyzet. De megjelenhet álruhában is, mint nemkívánatos körülmény, amelyről később kiderül: hathatós tanítód volt, rávezetett, hogyan szabadulj meg valamiféle köteléktől. Így például egy betegség hozzásegíthet, hogy letedd életed egy nemkívánatos aspektusát, hogy jobbá alakítsd a dolgokat magad körül. Egy rossz kapcsolat talán hozzásegít, hogy felfedezd erőd addig érintetlen tartalékait. Amarusaja segítségével új választásokra és új adományokra nyílhat rá a szemed, amint Ő megtanít számba venni a téged ért áldásokat.

Mindennapjaid során számos alkalmat lelhetsz egy egyszerű áldást és szeretetet hozó szertartás megrendezésére. Minél többet ünnepelsz együtt az angyalokkal, annál szorosabbá és világosabbá válik kapcsolatotok. Az áldás lehet egészen egyszerű: egy szívből jött ima, egy gyertya meggyújtása, de lehet formális szertartás is számos baráttal és nagy ünnepléssel.

Minden olyan hely, ahol hosszabb időt szoktál eltölteni, magán viseli a nyomát annak, ahogy érzel, gondolkozol és viselkedsz. Teremts magadnak kényelmes, tiszta és szép környezetet, amely a tisztelet, a béke, a hála és a biztonság érzését kelti.

Amarusaja1Az angyalok alig várják, hogy életed részei lehessenek, válaszolnak hívásodra, akárhányszor megnyitod előttük a szívedet. Örömmel őrködnek családod, gyermekeid, háziállataid felett, szeretik a játékos, boldog otthonokat. Jobbá teheted otthonod energiáját azzal, ha kirakod a lakás négy sarkába a négy őselem jelképét: a levegő képében tömjént; a földében sót, kristályt vagy cserepes növényt; a tüzet egy gyertya szimbolizálja; a vizet egy teli kancsó vagy pohár. Válassz ki olyan szimbólumokat, amelyek a te angyalod jelenlétét idézik, például egy kristályt vagy egy képet, és helyezd azt a neki szentelt oltárra.

Otthoni angyalod jó barát, örül annak, ha megemlékezel róla és szereted. Gondolj rá, ahányszor hazaérkezel, elmész oltára előtt vagy vendégeket fogadsz. Takarítás közben használd a kozmikus “porszívót” is! Tisztogasd meg éppoly alaposan a porszemektől értelmedet, érzéseidet, testedet, mint az otthonodat.

Mialatt port törülsz és szeretettel simítasz végig bútoraidon, cseréld fel negatív gondolataidat teremtő erőre. Mosás közben mosd ki a testedből is a fájdalmat, mialatt szégyened és megbánásod szennyesét tisztítod. Mialatt mosogatsz, gyengéden töröld le lelkedről a neheztelést és haragot, arra kérve a Fényt és Felsőbb Énedet, hogy ő töltsön be. Légy hálás az Égieknek, hogy megteszik ezt érted.

Most, újév első heteiben, írd le az évre vonatkozó szándékaidat, és kérd Amarusaját, szentelje meg ezeket. Gyújts gyertyát, szólítsd Őrangyalodat, az Égieket, mindazon Fénylényt, akik téged vezérelnek és szeretnek ebben az életedben. Szenteld az eljövendő évet a Fényre való ráhangolódásodnak és saját terveidnek, de ne felejts el ünnepelni sem!

Kívánok neked olyan hetet, és olyan évet, melyben záporoznak rád az áldások,

Szeretettel,

Luna

Megosztások:

6 Válasz “A 2. hét energiája – Áldás”

Szerző: Csongvay Csilla - 10 január 2018 Válasz

Köszönöm!

Szerző: Csongvay Csilla - 10 január 2018 Válasz

Viszont!

Szerző: Gyöngyíi - 10 január 2018 Válasz

Köszönöm a segitő leveleket.

Szerző: Morzsalino - 11 január 2018 Válasz

Kedves Luna !
Nagyon szépen köszönöm…nagyon vártam már…gyönyörűek ezek az irások..nagyon szeretem.
Mosolygós szép napot
Morzsa

Szerző: Nagy Miklósnė - 11 január 2018 Válasz

Hålås vagyok neked Luna köszönöm szėpen, hogy törődsz velünk.Åldås munkådra egėszsėgedre😇❤l

Szerző: Erika Ábrahám - 12 január 2018 Válasz

Hálásan Köszönöm, Luna a szívből jövő jó kívánságokat viszont kívánom neked én is, Áldás!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás