+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 2. hét energiája – Hóbagoly

white owlA héten a Hóbagoly, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: először figyelmesen nézd meg a helyzetet, amiben vagy, utána készíts terveket az éves vágyaidra vonatkozóan, majd lépésről-lépésre kezdd el megvalósítani azokat. Hatalmas égi támogatást kapsz mindehhez.

A bagoly a világ legtöbb vidékén a bölcsesség szimbóluma. Okos, és olyan dolgokat is meglát, amit más lények nem képesek. Úgy tartják róla, hogy még az alakváltás képessége is az övé, emberré is tud változni, hogy aztán újra visszahelyezkedjen madár formájába. A bagoly a varázslók és boszorkányok barátja, hiszen hatalmas titkos tudás birtokosa.

A bagoly nagyon közel áll a Holdhoz és az Éjszakához; innen nyeri a tudást, és azt a képességet, hogy lássa a mások számára láthatatlan világot.

A bagoly, mint sámáni állat, minden kultúrában más és más jelentéssel bír. A kelta sámánok a baglyot használták „szemükként és fülükként”, vagyis a bagoly energiájával utaztak, hogy magasabb tudásra tegyenek szert.

Az ókori görögöknél a bölcs Athéna istennő szimbóluma a bagoly, a gyakorlatias rómaiak szerint a bagoly pénzt és státuszt is hoz.

Az arab világ sötétebb színben tünteti fel a baglyot, hiszen ott a halált jelképezi, de, mint tudjuk, a halál nem csak a fizikai halál, hanem valaminek a vége, és egy másik dolog kezdete is lehet, így a bagoly az átmenet szimbóluma is.

A magyar mitológiában megosztó személyiség a bagoly, hiszen huhogása babonás ijedelmet vált ki az emberek többségéből.

A bagoly minden kultúrában misztikus, jövőbelátó, titokzatos és bölcs teremtmény, akinek erős kapcsolata van a szellemvilággal.

Ha vonzódsz a bagoly energiájához, akkor biztosan nagyon erős intuíciós képességgel rendelkezel. Képes vagy meglátni a rejtett igazságokat, azt, amit mások takargatnak, amiről nem beszélnek.

Bizonyosan nagyon bölcs vagy, és életedben sokszor tapasztalod meg a változást. Szereted a titkokat, s ha mások megosztják veled ezeket, akkor soha nem adod tovább azt, amit rád bíztak. Valószínűleg nem elégszel meg a látható világ tanulmányozásával, hanem érdekel a varázslat, a mágia, a misztikus világ is.

hóbagolyA hóbagoly erőteljes mágikus szimbólum, nem csoda, hogy Hedvig, Harry Potter baglya is gyönyörű, fehér bagoly.

A hóbagoly fehér színe az ártatlanságot és a tisztaságot jelképezi. Bár ő is az éjszaka állata, mégsem a sötétséghez, hanem a fényhez van több köze, mi több, mennyei energiákkal rendelkezik. Tisztaságot, védelmet, megvilágosodást hoz el.

A hóbagoly a kitartás szimbóluma is. Arra kér, hogy vedd elő a nagy álmaidat, melyeket 2020-ra tervezel megvalósítani, és vágj bele. Ő segíteni fog neked ebben.

A hóbagoly új kezdeteket hoz el, és előre tol az utadon, hogy megvalósíthasd azt, amit szeretnél. Hogyan? Az ő eszközeivel, ami a belső bölcsesség, a tisztaság, a fény.

A hóbagoly őrzi a próféciákat, s hidd el, hogy ismeri a sorsodat. A héten arra kér, hogy terjeszd ki a szárnyaidat, s repülj előre gondolatban a céljaid felé, majd lépésről-lépésre, fokozatosan kezdd el azokat megvalósítani a fizikai világban, hiszen álmaid valósak, s képes vagy megvalósítani azokat. Arra is emlékeztet téged, hogy az a hatalmas akaraterő, amivel rendelkezel, át fog segíteni a nehézségeken.

Ha hóbagolyról álmodnál, akkor az üzenet az, hogy nagyon erősen keresed a tudást, vágysz a bölcsesség után, amit meg is fogsz kapni. Ez az álom azt is üzeni, hogy az őrangyalod erősen munkálkodik azon, hogy teljesüljön a vágyad.

Ha a valóságban látnál hóbaglyot, ami Magyarországon elég ritka, inkább az északi tundrákon honos, akkor az sürgető üzenet arra, hogy mozdulj, változtass az életeden – itt az idő! A régi életed, ebben a formában már nem tartható fent.

Ugyanez igaz arra, ha az állatkertben, filmben, könyvben találkoznál vele.

A bagoly mégsem az a komoly “tudós“, ahogyan sokan látják őt, hanem ő jelképezi a szellem szabadságát, lényében megtalálható a humor és a vidámság is. Arra kér téged, hogy a komolyság mellett ne felejtsd el lazán venni a dolgokat. A legjobb eredményt azzal éred el, ha nem görcsölsz rá semmire, hanem nevetsz néha magadon, a történéseken.

Kívánom neked a hétre azt, hogy ez a csodálatos, misztikus lény segítsen megvalósítani az ez évre vonatkozó terveidet, vágyaidat,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 2. hét energiája – Hóbagoly”

Szerző: Zsurkó János László - 8 január 2020 Válasz

Köszönöm az írásodat. A bagoly a védő állatom, igaz nem Hóbagoly. <3

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás