+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 2. hét energiája – Külső és belső változás

színesAz év elején, ám az egész évet illetően a Tündérek üzenetek neked. Üzenetük: légy egyéni, hadd lássák a külsődön is, hogy belül milyen fantasztikus vagy!  Engedd ragyogni a valódi énedet, mert csodálatra méltó ember vagy!

Ez az üzenet azért került hozzád, mert aggódsz azzal kapcsolatban, hogy az emberek el tudnak-e fogadni téged úgy, ahogy vagy. A tündérek a kivételességedet kívánják ünnepelni, mivel számukra elbűvölő és tökéletes ember vagy. A tündérek szeretik a kreativitásodat, és arra buzdítanak, hogy egyszerűen légy önmagad. Ne tipord el a valódi énedet azért, hogy elnyerd mások jóváhagyását. A színlelés egyébként sem működik, és nem tudsz mindenkinek a kedvében járni. Inkább élvezd a hitelességet, és bízz benne, hogy hasonló gondolkodású emberek fognak vonzódni hozzád.

Ezt a lapot húztam már egyszer magamnak, pár éve, amikor az egyik Istennő fesztiválon részt vett egy csodálatos, és igen erős egyéniséggel rendelkező ausztrál spirituális énekesnő, Anique Radiant Heart. Nekem jutott a feladat, hogy segítsek neki tájékozódni a városban. Egyik utunk egy ismert hastáncos boltba vezetett, mert Anique-nek nagyon megtetszett az egyik flitteres cipőm, amit ebben a boltban vettem.

El is jutottunk a boltba, ám Anique figyelmét a cipő helyett egy csodás, arany, földig érő, pliszírozott Ízisz szárny keltette fel, amit szintén tánc közben használnak a hastáncosok, és ragaszkodott hozzá, hogy felpróbálja. Rá is segítettük a szárnyakat, és ő elégedetten a tükör elé állt, drámai pózba rendezte a karjait,  felszegte a fejét, majd kieresztett egy olyan üvegrepesztő áriát, hogy nem csak a hastáncos érmés övek kezdtek szédítő csörgésbe, hanem az eladók és a vásárlók is úgy ugrottak fel, mint akit bolha csípett meg. Anique viszont mindezt észre sem vette; elégedetten megvásárolta a szárnyakat a fellépéseire. Ebben sajnos már nehezebben tudtam neki segíteni, mert elkapott a nevetőgörcs, és be kellett bújnom néhány ruha mögé, míg lecsillapodtam. Az egész eset alaposan elgondolkodtatott a saját merevségemről és csak csodálni tudtam ezt a 60 éves, bővérű ausztrál hölgyet azért, mert szabad és laza tud lenni – nem érdekli, hogy hány éves, hogy mások mit gondolnak róla, csak élvezi az életet és önmagát adja, kívül-belül, mélységes önbizalommal.

Fashion Brunette Model Portrait. HairstyleA következő évben találkoztam egy másik fantasztikus hölggyel, Svetla Mihailovával, akinek részt vettem a Színek és Imázs kurzusán. Az egy napos intenzív tanfolyam a saját bőrömön éreztette meg velem, hogy milyen az, ha a belső tulajdonságaidat a ruházatodban mutatod meg, és hasonló felszabadultságot éreztem, mint Anique-kal. Ráadásként az életemre azonnali hatással volt a dolog; mert 3 hónappal a kurzus elvégzése után végre találtam magamnak egy olyan párt, aki azt szereti bennem, aki vagyok, nem azt, akit addig mutatni próbáltam.

Változás egy emberben kétféle módon indulhat el; belülről kifelé, vagy kívülről befelé. Az önismereti tanfolyamok, kezelések, terápiák belülről kifelé induló változást indítanak el – a lelked gyógyulása a külsődre is pozitív hatással van. Aki rendszeresen törődik a lelkével, sokkal később öregszik meg, mint aki csak a világi dolgokkal van elfoglalva. Ám azt is megtapasztaltam, hogy egy kívülről befelé induló változás a lelkedet, az életedet és természetesen a kinézetedet is intenzíven és pozitívan befolyásolja.

Abban a szerencsében van részünk, hogy Svetla Budapestre érkezik a február 28-i hétvégén, így neked is lehetőséged van elvégezni a kurzust, amiről itt olvashatsz bővebben.

Kívánok neked olyan hetet, amikor megmutathatod az igazi, csodálatos egyéniségedet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás