+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 2. hét energiája – lélekzet

A szabadság00A héten a saját lelked üzent neked. Üzenete: szabadítsd fel magad, élvezd a szabadságot! Hallgasd meg lelked szavát!

Mi az a szabadság? A legtöbben nem ismerik, vagy nem értékelik ennek a szónak a határtalanságát és életet adó erejét. Sok ember a szabadságot félelmetesnek tartja, és mindent megtesz azért, hogy leláncolja magát, mert ezt az állapotot tartja biztonságosnak.

Amikor rákerestem a szóra a google-ben, akkor az első húsz találat a munkahelyi szabadság kalkulátort dobta fel, ami azt jelenti, hogy az emberek erre keresnek rá a legtöbbször, a szabadságot azzal az időszakkal társítják, amikor, egy kis időre, kiszabadulnak a munka nyűge és az elvárások alól.

A szabadság viszont jóval több ennél. A szabadság életforma. A szabadság nem egyenlő a szabadossággal, amikor úgy véled, jogod van bármit megtenni. A szabadság számomra azt jelenti, hogy lélegezni tudok, hogy egybe tudok olvadni az Univerzum erejével, mert megengedem magamnak azt, hogy választásaim lehessenek. Sokan azt gondolják, hogy nincs sok választásuk az életben, mereven ragaszkodnak egy úthoz, egy szemléletmódhoz, egy élethelyzethez, a vélt biztonság nevében, és a saját csökönyösségük lassan felőrli őket.

Az Access csodálatos gyógyító és felszabadító terápia szerint minden 10 másodpercben dönthetsz másképp, tehát egy percben hatszor gondolhatod meg magad, ez kell a saját szabadságod elnyeréséhez. De hányan vannak olyanok, akik, mint a makacs bakkecske, fába szorult szarvval sem próbálnak meg másfele menni, más módot keresni arra, hogyan szabadulhatnának ki. Inkább belemerevednek a helyzetbe, és lassan az egészségük is üzenni kezd, merev ízületek, csontproblémák, vesekövek, epekövek, légúti problémák, akár horkolás is, tüdővel kapcsolatos gondok, vagy az erek rugalmasságának elvesztése formájában, s az üzenet az, hogy „kérlek, változtass!” S ha még sem tesszük meg, egyre durvább jelek fognak jönni. De sokan inkább belehalnak abba, hogy nem hajlandók változni és változtatni.

freebirdEgyik, végtelenül nagyra becsült spirituális szerzőm Richard Bach, aki imád repülni, és sok könyvét a repülésről, a repülőgépekről, a szabadságról írta. Egyik idézete a következő: „Nagyra értékelem a saját szabadságomat, tehát a tiedet is tiszteletben tartom.” Ez a mondat nekem szárnyakat tud adni, és elképzelek egy olyan világot, ahol minden létező szabad, ezáltal boldog.

Gyanítom, hogy a mai világban ez az idea nem megvalósítható, hanem régi, atlantiszi emlék. Mindenesetre én igyekszem tenni a saját szabadságomért, több-kevesebb sikerrel, viszont ezzel jó pár ember rosszallását, mi több, haragját és irigységét is kivívtam már, de én igyekszem csak azokkal foglalkozni, akiket én tudok felszabadítani, és az tölt el határtalan boldogsággal, ha valaki szabadabb és boldogabb az után, hogy eljött hozzám és beszélgettünk, mágikus szertartást csináltunk, jósoltunk, vagy más egyéb tanfolyamon találkoztunk.

A levegő elem időszakát, a Madár Istennő idejét éljük januárban, ami a szabadságról is szól. A heti tanácsom az, hogy írj fel tíz dolgot, ami szabadabbá tehetné az életedet, és aztán tegyél azért, hogy párat ki is próbálj, meg is valósíts ezek közül, még ha egy kis dolog is az, már ez is hatalmas változást eredményezhet ebben az időszakban.

Hamarosan jön a Majom éve, ami sokkal több szabadságot hoz, mint a hamarosan véget érő Kecske időszak, de fontos, hogy tudj ezzel élni, és hogy tudj élni! Mert a szabadság a levegő. És az ember egy dolog nélkül nem tud pár percnél tovább létezni: ez pedig a lélegzet, ősi magyar szóval a lélekzet, a lelked útja, a lelked szava.

Kívánok olyan hetet, mikor tudsz szabadon lélegezni,

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 2. hét energiája – lélekzet”

Szerző: Virágh Beatrix - 12 január 2016 Válasz

Az a baj, hogy nem mindig tudok jól dönteni. Nehezen tudom rávenni magam, talán a kudarcoktól is félek.
Szeretnék érdeklődni, hogy milyen a tarok tanfolyam és lesz-e még máskor is.
köszönettel

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás