+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 23. hét energiája: légy szabad!

littlefairyA héten a tündérek üzentek neked. Üzenetük: nyisd ki a kalitkád ajtaját, és légy szabad! A tündérek valamilyen új lehetőséget szeretnének megmutatni neked, mely felé csak ki kell nyújtanod a kezed… fogadd hát el!

Ne hidd azt, hogy kalitkában vagy, hogy az élet korlátoz. Egy új megértés hajnala lehet ez, hiszen a kalitka mindig is nyitva állt, az égbolt pedig mindig is ott volt számodra, hogy felfedezd. Ez az új felismerés először talán elbizonytalanít egy kicsit. Ez természetes is, de ne hagyd, hogy ez az érzés beárnyékolja a most rád váró kalandot és szíved szabadságát – tapasztald meg, még ha az némi bizonytalansággal jár is együtt. Élvezd az édességét és szelídségét ennek az időszaknak. Érezd, ahogy meg-megrebbennek szárnyaid legbelül. Tárd ki őket, és légy szabad.

Számíts valamiféle csodára. Segítségért imádkoztál, és ez most közeledik feléd. Minél teljesebb mértékben átadod a helyzetet az Égieknek, annál gyorsabban valósul meg a helyzet megoldása. Nem kell könyörögnöd vagy esedezned az Ég segítségéért, mivel a helyzeted valójában már rendeződött, még ha ennek nem is látod még fizikai szintű bizonyítékát. Gondolj a problémádra, és mondd magadban vagy hangosan a következőket: Belefáradtam abba, hogy ezen a helyzeten gondolkozzak. Többé nem akarok vele foglalkozni. Íme, átadom neked az egészet, hogy Te gondolkozhass rajta és megoldd. Nagyon köszönöm, hogy gondoskodsz mindenről.” Ezután teljesen válj meg a helyzettől. Lásd magad, amint elhelyezed azt az Égiek szerető tenyerében. Érezd magad hálásnak, hogy a helyzeted most megoldódott, és légy nyitott a téged köszöntő kreatív megoldásokkal szemben.

Légy tudatában, hogy ha ezt meg tudod tenni, egy nagyszerű új lehetőség kerül az utadba. Biztonságos dolog számodra megbízni ebben a lehetőségben és belépni ebbe az új birodalomba.

Bár lehetséges, hogy megijedsz vagy nem érzed elég alkalmasnak magad arra, hogy a következő szintre lépj, légy biztos abban, hogy az Ég segítő kezet nyújt feléd, és irányít és védelmez Téged, miközben felfelé szárnyalsz. Ha segítségre van szükséged ahhoz, hogy megbízz az új lehetőség eredményességében, imádkozz spirituális útmutatásért. Hamarosan hinni fogsz az ajándék megbízhatóságában, és tudni fogod, hogy megérdemled az Égiek segítségét.

Használd ez a megerősítést: “Észreveszem és megragadom az életemben most jelen lévő új lehetőségeket.”

Új és izgalmas dolgokkal teli hetet kívánok áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás