+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 20. hét energiája – Bőség

fortunataA héten Fortunata, a gazdagság angyala üzent neked. Üzenete: tudd, hogy az anyagi bőség elérhető számodra, nem kell szűkölködnöd. Gondolataid megváltoztatásával anyagi helyzeted is javulni fog…

Fortunata női kerub. A kerubok csodálatos angyalok, ragyogó színben pompáznak. Ők azok, akik az életet szép és szórakoztató eseménnyé teszik, áldást osztanak, jószerencsét hoznak, csodákat tesznek. Képesek belépni az életedbe, segíteni neked, de ehhez neked is vállalnod kell azt a hitet, hogy van hatalmad az életed felett. Ők tudják, hogy a pénz az anyagi világban szükséges túlélés segítője.

Ha pénzszűkében vagy, ők tudnak ezen segíteni… de mint minden angyal esetében, kimondottan kérned kell a segítségüket.

A pénz harmóniája felborul az életedben, ha azt gondolod, hogy az anyagi világ csaló, vagy ha figyelmed csak az anyagi sikereken van. Meg kell találnunk a helyes egyensúlyt a két véglet között, vagyis hogy tudjuk használni az anyagi világ adta bőséget és örülnünk neki, másrészt nem kell ettől függővé tenni az életünket.

A bőség mindig elérhető. Nézd csak meg a természetet, milyen buja, milyen tápláló! Egy másik példa: Jézus képes volt megszaporítani a kenyeret és a halat. Hogyan tudta ezt megtenni? A célra irányított gondolataival, és a kért isteni erő segítségével.

A pénz a teremtő energia egyik csereértéke. Energiád mozgósításával pénzt keresel, és azt becseréled valamire, amit másvalaki energiája állított elő. Az a hiedelem, hogy kevés a pénz és harcolnod kell érte, vagy az, hogy te nem érdemled meg, csökkenti energiáidat, és ínséget idéz elő. A legfontosabb a bizalom az Életben és a bizalom az isteni erők segítségében.

Korlátaink és hiedelmeink gátolnak meg abban, hogy hozzájussunk mindazokhoz a dolgokhoz, amelyekre joggal vágyunk. De muszáj határt húznunk az isteni tervünk beteljesítésére alapozott vágy, és a rossz magatartásmintákra épült, telhetetlen kívánság között. Kérd Fortunata angyalt, hogy segítsen különbséget tenni a kettő között.

Ha eddig túlságosan sok figyelmet fordítottál a pénzre, ezután szánj valamivel több időt és energiát spirituális fejlődésre. Ha szigorú vagy magadhoz a pénzügyeket illetően, akkor jutalmazd meg magad időről-időre.

pénzangyalHogyan is érkezik meg hozzánk a pénz? 

A gondolataink és érzéseink keltette energia létrehoz körülöttünk egy energia struktúrát, mely odavonzza az ehhez hasonló energiával rendelkező dolgokat. 

Vagyis, nagyon kell figyelnünk arra, hogy mit gondolunk, és mit mondunk magunkban és magunknak reggeltől estig, különösen felkeléskor és lefekvéskor, mert ehhez hasonló dolgokat fogunk magunkhoz vonzani.

Vajon azon gondolkodsz, mid nincs még, vagy mi nem lehet a tiéd, ahelyett, hogy hálás lennél, s megáldanád, amid van?

Ha nyakon csíped magad egy-egy téves gondolat felbukkanásakor, akkor az nagy sikerhez vezethet, mert ezen gondolat megváltoztatásával változni fog az egész világ körülötted – pozitív irányban.

Határozd el azt, hogy korlátozó energiádat szerető energiával cseréled fel. Nézz magadba, honnan eredhet ez a rossz beidegződés? Szülői minta, gyerekkori érzelmi sérülés? Kérd Fortunatát, segítsen mindezt felismerni és begyógyítani.

Hiszen ha befogadod a gazdagságot, a pénz spirituális energiáját, meg fog nőni az életerőd is, mert a gyökércsakrád, Földanyához kapcsolódó energiaközpontod kiegyensúlyozottabbá válik. 

A héten gyújthatsz egy zöld gyertyát Fortunata angyalnak, és kérheted tőle anyagi helyzeted jobbra fordulását. Ez a csodás kerub örömmel segíteni fog neked, ha szándékod őszinte.

Kívánok neked bőséggel teli hetet,

Áldással,

Luna

S ha növelnéd erődet, fejlesztenéd mágikus képességeidet, az angyalokkal való kommunikálás céljából is, várlak téged szeretettel a boszi mágia tanfolyamra, melyről ide klikkelve tudhatsz meg többet.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás