+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 21. hét energiája – Gábriel harsonája

gábriel arkangyalA héten az Arkangyalok, közülük pedig legerőteljesebben Gábriel arkangyal üzent neked. Üzenetük: tudjuk, hogy sokat szenvedtél már, de az égi szférákban törvény és rend uralkodik. Hamarosan igazság tétetik életed egy fontos kérdésében. Ne félj, védenek és vigyáznak rád.

Talán veled is megtörtént az mostanában, hogy nehézség, talán kiúttalanság érzése fogott el. Lehet, hogy úgy véled, elfogytak az eszközeid ahhoz, hogy megoldj egy problémás helyzetet – bár lehet, hogy mostanáig valahogy megbirkóztál vele.

Kétségbeesett is lehetsz, tanácstalan, hogy mit tegyél mindezzel. Nem érted, hogy miért kapod a “büntetést”, hiszen te mindent megtettél, és mégsem sikerül a dolog úgy, ahogy szeretnéd, nem oldódik meg, vágyaid, elképzeléseid szerint.

Ne félj, mert Gábriel arkangyal jelenleg készíti elő aranyló harsonáját, hogy új kezdeteket, jó híreket hozzon számodra…

Gábriel a Feltámadás, a Megújulás, a Megtisztulás arkangyala. Úgy hiszik, hogy ha megfújja a harsonáját, akkor a holtak életre kelnek, és új, tiszta időszámítás kezdődik – a régi rossznak egyszeriben vége van. A Gábriel név azt jelenti: Isten az én erőm.

Gábriel örömet hoz a bánat idején, reményt a depresszió idején, szabadságot a rabság idején. Segít, hogy felismerd az életcélodat. Gábriel örömet hoz az életedbe, és arra is emlékeztet, hogy az öröm az ember természetes állapota.

Ez az arkangyal erőt is ad, hogy cselekedj, hogy tudj előre mozdulni. Segítségével elfogadhatod az élet ajándékait, és ő segít elmosni azokat az önkorlátozó hiedelmeket is, hogy nem vagy méltó valamire, avagy nem engedhetsz meg magadnak valamit, ami pedig boldoggá tenne téged.

Ha megfújja a harsonáját, akkor mindig valami jó hírt hoz; Máriának is így jelezte Jézus születését, s neked is így fog valami nagyon csodásat bejelenteni.

Gábriel a Víz elem arkangyala is; így mostanában küldött hatalmas esők is „tisztító özönvizet” szimbolizálnak, hiszen a múltat le kell zárni, és az embernek érzelmileg meg kell tisztulnia; csak így léphet tovább.

Az angyalok és arkangyalok világnézete különbözik a miénktől. Sokkal fényesebb, hatalmasabb térből származnak, mint az emberek, így igazi rálátásuk van a dolgokra. Ami egy embernek napi probléma, ott egy angyal az összefüggéseket látja, s pontosan tudja, hogy adott nehézség miért is kell egy ember tanulási folyamatához.

Éppen ezért, az angyalok néha túl fényesnek, túl ridegnek tűnhetnek, ám ez csak a látszat. Ők mindig a te javadat nézik, de magasabb szempontokból.

A dolgok nem történnek véletlenül; ami mostanában történik veled, egy Égi segítség, bár nem feltétlenül ragyogó ruhába bújtatva, így kimondottan bizonytalanságot is érezhetsz, ahogy kicsúszik a kezedből az irányítás.

gábriel arkangyal trombita (2)Ám ez a lehető legjobb, ami történhet veled. Ez a dolog nagyon sok erődet emésztette fel, és a múlt energiáiról szól. Te már megváltoztál, és változásodhoz méltóbb helyzeteket készítenek elő számodra az angyalok.

Azt is hozzáteszik, hogy jobb, ha te magad engeded ezt el, mert ha tovább vársz, akkor erőteljesebb jelekkel, eszközökkel fognak rábírni téged, hogy változtass, vagy egy napon ők maguk veszik ki a kezedből. 

Bármiről is legyen szó, tudd, hogy nagyon sok lehetőség vár még rád, hiszen az élet áramlása folyton új és új helyzeteket sodor majd az utadba, és végül olyan helyzetbe juthatsz el, ami köszönőviszonyban sem lesz azzal, amit otthagytál.

Sokkal szebb, fényesebb, magasabb rezgésű lesz – hiszen angyalok készítik elő számodra. Angyalok, akik ismernek téged, a kívánságaidat, az erényeidet, a küldetésedet.

Angyalok, akik tudják, mi a jó neked, és milyen irányba kell indulnod. Éppen ezért noszogatnak téged, a füledbe suttogott jó tanácsokkal irányítanak, életed helyzeteit alakítgatják úgy, hogy számodra a lehető legjobb jöhessen ki belőlük hosszú távon, akár rövid távú nehézségeket is okozva. Ám a nehézség csak akkor nehézség, ha annak is tartod. A héten a legjobb, ha könnyedén veszed a dolgokat, tudva azt, hogy ha egy helyzet az Égiek kezében van, ugyan hol lehetne jobb helyen?

A héten akár írhatsz egy listát azokról a dolgokról, melyek nem működnek már úgy számodra, ahogy eddig. Végy egy sárga gyertyát, gyújtsd meg Gábriel arkangyal tiszteletére, és beszélgess vele egy kicsit. Elmondhatod neki a gondjaidat, és kérheted, hogy tekintse át a listádat, és segítsen. Kérhetsz tőle látomást, örömet és optimizmust is. Hordhatsz magadnál sárga citrint is, ami az ő köve, avagy liliomot is tehetsz egy vázába a tiszteletére, hiszen ez az ő virága.

Ezt a bejegyzést szerdán írtam meg, és ma, csütörtök reggel kimentem a kertbe, ahol valahonnan kinőtt egy pár sárga liliom, ami biztosan nem volt ott előtte. Én pedig csak álmélkodom az angyalok jelein… ugye csoda az Élet?

Átadhatod ennek a fényes arkangyalnak a listádat úgy is, hogy elégeted a papírt a gyertya fényében, ezzel szimbolizálva a gondok „fénnyé válását”. Ezután ne töprengj rajtuk túl sokat – hagyd, hogy az angyali szféra átvegye tőled mindezt.

A mostani furcsa és zavaros időszakban kell számunkra a Fény segítsége, hogy kézen fogva minket, vezessenek arra, ami a legjobb lesz számunkra. Hívd hát meg az angyalokat, hogy segíthessenek neked.

Kívánok neked olyan hetet, amikor át tudod adni a gondjaidat a felsőbb erőknek, hogy ezzel megoldódjanak,

Áldással,

Luna

S ha erőteljesebben kapcsolódnál az Angyali Szférával, várlak téged az Angyali Napon, melyről ITT olvashatsz bővebben.

 

Megosztások:

4 Válasz “A 21. hét energiája – Gábriel harsonája”

Szerző: Erzsébet - 23 május 2019 Válasz

Köszönöm, a lehető legjobbkor igaz mindig.Ma reggel volt gondolatomban mi az amit el kell engednem, hogy haladhassak.
Áldás Fényesség és sok szeretet az egész Univerzumnak.

Szerző: Luna - 24 május 2019 Válasz

Áldás Neked is! Szeretettel Luna

Szerző: Gabriella - 23 május 2019 Válasz

Drága Luna, Már hónapok óta olvasom a heti üzeneteidet, rengeteg erőt és útmutatást nyerve minden alkalommal belőle! Mégis azt kell mondanom, hogy a mai üzeneted egyenesen a szivembe talált, egy nagyon nagy teherrel kinlódom most már hosszú ideje és elérkezettnek érzem én is az időt arra, hogy elengedjem. Nehéz, de fogom kérni a nevemhez oly szorosan kötődő Gárbiel Arkangyalt arra, hogy tényleg segitsen ezt alázattal és szeretettel, harag és fájdalom nélkül letenni.
Köszönöm Luna, hogy ekkora ajándékot adsz a világnak minden héten és áldás kisérje a munkádat minden percben!

Szerző: Luna - 24 május 2019 Válasz

Kedves Gabriella, kívánom, hogy az életedben minden a lehető legjobban rendeződjön! Szeretettel Luna

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás