+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 21. hét energiája – Higgy

izisz1A héten a Nagy Istennő üzent neked. Üzenete: nézz át a Ködfátyolon, és találd meg a Titkokat.

Ne hagyd, hogy az ego ködfelhője kétségeket ültessen el a fejedben – higgy! Az isteni teremtőerő titka benned is ugyanúgy ott lakozik, mint a Nagy Istennőben, aki csak arra vár, hogy segítsen valóra váltani az álmaidat.

Az elmúlt időszakban hatalmas energetikai változás következett be. Tisztán érezhető volt a “felfelé döccenés”, ami kissé megrázott minket. Mint egy lift, ami felfelé indul el, vagy egy repülő, amin feljebb húzták a kormányt, és érezheted a levegő ellenállásának a nyomását. Illetve soha nem a levegő áll ellen a feljebb emelkedésnek, hanem mi…

Hiszen minden energetikai emelkedéssel az alsóbb szinteknek tisztulnia kell, így én is azon kaptam magam, hogy fel nem dolgozott érzések, meg nem oldott élethelyzetek kezdenek el, nem hogy kopogtatni, hanem dörömbölni az ajtómon.

Oka van annak, hogy egy érzést vagy egy élethelyzetet nem tudsz feloldani; nincsenek meg hozzá még az eszközeid, az erőd ahhoz, hogy szembenézz velük, és csak hagyod őket létezni. Zavar ugyan, de mivel nem tudsz vele mit kezdeni, ezért mélyre ásod, és azt gondolod, megoldódott, vagy legalábbis együtt tudsz élni vele.

Amikor megerősödsz, és megkapod a támogatást a dolog megoldásához, akkor viszont jelet kapsz arra vonatkozóan, hogy a helyzet tarthatatlanná vált. Vagy az érzéseid vadulnak meg, mint egy musztáng csorda a prérin, vagy egy olyan helyzettel kell szembenézned, amit eddig valahogy meg sem láttál, de ezúttal alaposan az arcodba dörgölik.

Az elmúlt hetekben lehet, hogy szembesítettek ezzel vagy azzal, mindenesetre lehet, hogy meghoztad azt a döntést, hogy ezt a dolgot nem vagy hajlandó tovább elviselni, és másra vágysz; valami tisztábbra, szebbre, békésebbre, szeretettel telibbre. Arra is rájöhettél, hogy magától semmi nem fog rendeződni; a tiszta szándékodra, cselekedetedre és fizikai előrelépésedre van szükség mindehhez.

soverntyMert a magasabb rezgésszint tisztább környezetet is kíván – a régi nem fog már megfelelni. Akár munkahelyről, akár párkapcsolatról, akár otthonról, hivatásról, akár egészségről, vagy bármi másról is van szó, bizony, itt az ideje a tisztulásnak, a változtatásnak, a cselekvésnek.

Itt lép be az ego ködfelhője, ami eltakarja tiszta szándékod napfényes akaratát, mert felteszi a kérdést: “Mégis hogyan akarod ezt megcsinálni, mikor nincs hozzá eszközöd? Nincs hozzá pénzed? Hogyan oldod meg? Tudod, mit, inkább ne csinálj semmit, maradj a régi helyzetben, eddig is jó volt. Járt utat járatlanért el ne hagyj, a vesztedbe rohansz!” És a gyönyörű napsütés helyett borús, sötét napokkal kell szembenéznünk, félelmekkel, lustasággal, kétségekkel, és lelkünk pici hangját túlharsogja az ego érces rikácsolása: “úgysem fog sikerülni, vagy majd visszasírod még ezt is!” Néha ez a hang akár barátok, ismerősök, kollégák, családtagok szájából is szólhat, akik “csak a te érdekedben” próbálnak jobb belátásra bírni.

Ha az ember végképp nem tud mit tenni a földi világban, akkor ajánlatos az isteni erőkhöz fordulni. A Nagy Istennő a héten felajánlja neked azt, hogy segít, hogy felfelé emelkedhessen az életed is. Ehhez viszont át kell engednek Neki a helyzetet. Végy egy lila gyertyát, gyújtsd meg minden nap, lefekvés előtt, legalább 3 napon (ha kitartó vagy, lehet 9 is) keresztül, és kérd az istennői erőt, hogy oldja meg ezt a helyzetet. Majd feküdj le aludni, abban a tudatban, hogy a problémát átadtad éjszakára az Égieknek, hogy dolgozhassanak rajta. Mert ami neked egy kőszikla, nekik egy kalácsmorzsa…

Ha valóban át tudod engedni nekik ezt a helyzetet, akkor a pillanat töredéke alatt meglesz rá a megoldás, amely csodaszerűen fog jelentkezni. Ha nem, akkor várni kell a csodádra! De az óra ketyeg, az Élet halad,  így a legjobb pillanat mindenre a MOST.

Kívánok neked egy olyan hetet, mikor fényesebb, tisztább létedhez csodálatos új körülményeket tudsz teremteni, hogy boldogabb lehess,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás