+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 21. hét energiája – Mária Magdolna

magdaléna

“Jézus Betániában volt Simon házában, amikor egy nő lépett be alabástrom korsóval a kezében, mely meg volt töltve a legfinomabb illatszerrel, mellyel megkente Jézus fejét.  A tanítványok megkérdezték: „Miért e pazarlás? Eladhattad volna a balzsamot a piacon, és a pénzt a szegényeknek adhattad volna.” Jézus ezt válaszolta. “Miért bántjátok ezt az asszonyt? Mikor a balzsamot a testemre kente, a temetésemre készített elő engem.  Mondom néktek, emlékezni fognak arra, amit tett, és fennmarad a neve.”  Az Ő neve pedig Mária Magdolna.

A héten Mária Magdolna üzent neked. Üzenete: emelkedj a problémás helyzet fölé, és válaszd a szeretetet. 

Mária Magdolna egyike a kedvenc istennőimnek. Energiája nagyon messzire visz; dimenziókapukat nyit meg az ősi tudás felé. Megsimogatja és megszelídíti a szívedet, a szeretet, az erő és az alázat energiájával. És pont az alázat az, ami – bár gyengeségnek tűnik – mégis a legerősebbé tesz.

Mária Magdolna a Biblia szerint olyan prostituált volt, akiből számos démont űzött ki Jézus. Mária Magdolna a New Age szerint Ízisz papnő volt. Mária Magdolna az ősi írások szerint könnyeivel megmosta, olajjal megkente és a hajával törölte meg Jézus lábát.  A Da Vinci kód szerint Mária Magdolna Jézus felesége volt. De Mária Magdolna titka pontosan az, hogy Ő egy olyan istennő, akiről csak szélsőséges véleményeket tudsz mondani addig, míg meg nem tapasztalod az energiáját. Mert csodálatos lénye csak a földi érzékelésed felett álló hatodik érzékeddel fogadható be. 

Éppen ezért tudja csak kevés művész megfogni az energiáját – a hallomások, a leírtak s az előítéletek félreviszik őket. Ez a kép viszont igazán Róla szól. A lángról, amit visz, a messzeségekről, ahová eljuthatsz vele, a szívedet felmelegítő mosolyról és a bölcs, megértő, lelkedbe látó tekintetről. Mert a mi világunkban sok minden csudaság van, csak éppen az ítélkezés nélküli megértés hiányzik az embereknek.

És mikor nem ítélkezik valaki? Ha erő és alázat van benne. Az ítélkezés a gyengék sportja, vagy azoké az erősöké, akik szeretnének uralkodni rajtad – s az ítéleteik által meggyengíteni téged.

marydoveBevallom, hogy én sem vagyok tökéletes és én is ítélkezem azok felett, akik negatív módon, a vallás szentségét felhasználva félemlítenek meg másokat azért, hogy a saját hatalmukat megszilárdítsák. Ezért, ha valaki nagyon nyomogatni akarja a gombjaimat, elég, ha megemlíti Mel Gibson Passió című filmjét, ami olyannyira elferdíti a Fény történetét, hogy az isteni energiák helyett ördögi, bűntudatkeltő rezgésekkel telíti meg a nézőt. 

Mária Magdolna viszont ezt sem ítéli el. Belátja, hogy mindenki a saját szintjén próbálja megoldani a dolgokat, és arra biztat téged is, hogy a mostani helyzetedben válaszd a szeretetet. Választhatod az ítélkezést, a szigort, a büntetést is, de a szeretet energiájával messzebbre jutsz.

“De ő ezt, és ezt, és ezt tette, bűnhődjön!” – kiálthatsz most fel, és biztosan igazad is van. De ha behívod életedbe az erőt, a szeretetet, és az alázatot, talán más utat és más reakciót választasz, ami jelen körülmények között, hosszú távon messzebbre fog vinni téged.

Ezt kívánom neked a hétre,

Áldással,

Luna

Ajánlom neked Mária Magdolna estemet, ahol megismerkedhetsz ennek a csodás istennőnek az energiájával. Itt olvashatsz róla bővebben.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás