+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 21. hét energiája: mozdulj gyorsan

cheetahA héten a sámáni állatok közül a Gepárd üzent Neked. Üzenete: mozdulj gyorsan! Tisztázd szándékaidat, koncentrálj és cselekedj gyorsan a célod elérése érdekében.

Már régen elmúlt 2012. december 21-e, és lehet, hogy Te még mindig habozol, hogy beállj-e a sorba vagy mozdulj a szíved vágya felé? Fogy az időd, egyre jobban beleragadsz a szürkeségbe életed egyik területén, és még mindig húzod az időt. Pedig – némi átrendeződés után – sokkal boldogabb lehetnél ezen a területen, mint most vagy… melyik ez a terület?

A nagymacskák csodálatos lények, és közülük a gepárd mozog a leggyorsabban – képes a 90 km/órás sebességet is elérni, amivel a Föld leggyorsabb állata címet is megkapta. Rugalmas a gerince (figyelj, Neked is sokkal rugalmasabban kell a dolgokhoz állnod), a testéhez képest túl nagy a szíve (figyelj, üzenete az, hogy a szíved vágya legyen a legfontosabb) tágak az orrlyukai és fokozott a tüdőkapacitása (figyelj mindig a légzésedre, hogy elengedd a régi mintákat), és karcsú, izmos a teste (figyelj, lelkileg is csak egészséges testben tudsz fejlődni). A karmai soha nem húzódnak vissza (figyelj, állíts fel magadnak egészséges határokat, és ha valaki belepiszkál az energiameződbe, hát mutasd meg a karmaidat).

cheetaNe áltasd tovább Magad azzal, hogy nincs időd, túl sok egyéb feladatod van, vagy nem vagy képes végrehajtani azt, ami előtted áll. Ezek és az ehhez hasonló hiedelmek csupán a halogató taktika részei, amelyek miatt nem hajtod végre az életfeladatodat. Nagyon könnyű hátrahúzódni, és azt állítani, hogy nem tudsz megküzdeni a földi életben adódó mindennapi drámákkal ahelyett, hogy vennéd a spirituális üzeneteket és nekivágnál.

Először is készíts világos listát a szándékaidról. Tartsd magad mellett, és naponta többször erősítsd meg saját magadban a hitet, hogy amit szeretnél, az már meg is valósult. Utána készíts egy tervet, amelyben leírod az egymás után következő lépéseket a végcél eléréséhez vezető úton. Ne szégyellj nagyot álmodni, nagyobbat, mint amekkorát korábban megengedtél volna magadnak. Ha már beindult a gépezet, akkor ideje a tettek mezejére lépni, de nem kell kapkodni: lassan, szisztematikusan tedd a dolgod, hogy elérd a célod.

Amikor már úgy érzed, hogy eljutottál egy pontig, lélegezz fel, és szánj egy kis időt a visszatekintésre. Veregesd magad vállon, ahányszor azt érzed, hogy elértél egy fontos állomáshoz. Vágj bele! 

Sebes és tüzes hetet kívánok áldással,

Berkana

 

 

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás