+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 22. hét energiája: élvezetes, édes, piros

epernyusziA héten a Szerelem istennő gyümölcse, az eper üzent neked. Üzenete: Élvezetes, édes, piros… önfeledten élvezd az életet, a testedet!

Egy kép többet mond ezer szónál, így te is láthatod, hogy még az állatok is imádják az epret.

Az évnek abban a szakában járunk, amikor a természet kicsinosítja magát, és ünnepli az élet újjászületését. A legkülönfélébb állatok is töltekezni akarnak ezzel az életenergiával, s boldogan maszatolják össze magukat, vagy egyenesen “állat feletti” erőfeszítést tesznek azért, hogy az élvezetes, édes és piros energia a szervezetükbe kerüljön.

A Szerelem istennő színe a feltűnő piros, energiája édes – pont, mint az eper. Vannak olyan időszakok, amikor ajánlott mélyen befelé fordulni és eltöprengeni az Élet nagy kérdésein, de ez a hét nem erről szól, hanem a földi örömökről. A test boldogságáról. Sokszor elfeledkezünk arról, hogy azért kaptunk olyan életet, amikor testben élünk, hogy élvezzük azt. 

eperhörcsög

Minden növénynek van segítő szelleme, s ennek a szellemnek a tulajdonságai határozzák azt meg, hogy adott növény milyen hatással van arra, aki azt elfogyasztja. Az eper szelleme számomra nőnemű, és végtelenül kedves és vicces.

eperprérikutyaMaga az eper a spiritualitásban a tisztaság, az érzékiség és termékenység szimbóluma.

Jelenthet még gazdagságot, de alázatot és mértékletességet is. Ez az édes gyümölcs Szűz Mária szimbóluma is. Sok Szűz Mária ábrázoláson a művész eprecskékkel szegélyezte a képet.

Ha szerelemre vagy boldogságra vágysz, magadhoz vonzhatod ezt az eper energiájának segítségével. Hiszen piros és szív alakú gyümölcs. Az epernek része a zöld szín is, mely az örökkévalóságot jelképezi. Ha örökké tartó szerelmet vagy boldogságot szeretnél elérni, hát „fordulj” az eperhez.

Az eper édes íze pedig visszavisz gyerekkorunkba, és gyógyítja belső gyermekünk boldogtalanságát.epercsiga

Ha jó szerencsére vágysz, szintén az eper segíthet.

A tanácsom a hétre az, hogy egyél jó sok epret, és miközben eszed, idézd fel magadban a boldogság érzését s érezd meg a kedves energiáját ennek a piros gyümölcsnek.

Kérj az eper jó és tiszta szellemétől áldást a szerelemre, a boldogságra és a szerencsére az életedben, s Ő biztosan segít azt elérni.

Kívánok neked olyan hetet, amikor élvezed földi megtestesülésedet,

Áldással,

Luna

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás