+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 22. hét energiája – Gyógyító méreg

zodiac_sign_of_scorpio_by_sergem73-d37p3fqA 22-es számú, s a Plútó bolygó által uralt héten Selket, ókori egyiptomi skorpió istennő üzent neked.

Üzenete: új kezdet vár rád, ha mersz bátor lenni. A héten teljesülhet egy vágyad, de a beteljesülése hozhat magával kihívásokat.

Ám pont ezektől a kihívásoktól kelsz majd új életre, lép ki életed a megszokott mederből, talán a nehézkes stagnálásból. 

Selket a termékenység, a természet, az állatok, a mérgezés gyógyítója és a mágia istennője is egyben. Ezen tulajdonságaiért tisztelték az ókori Egyiptomban. Selket üzenete az, hogy mágikus változások várnak rád, melyek bevezetnek téged egy új világba. 

Szerelem, szexualitás, mágikus fordulatok, változás és kirobbanó új kezdetek – legyen ez életed bármely területe –  várhatók az életedben akkor, ha képes vagy skorpiószerűen “megölni” a régi lényedet és engedni az újjászületésnek.

Sokan akarnak változást az életben, hogy ne legyenek olyan lehúzóak a szürke mindennapok, de változtatni ehhez kevesen szeretnének. Hiszen ha elér a legpozitívabb változás is, akkor el kell takarítanunk a régi élet romjait, és mindent más minőségben újrakezdenünk. Még a lottó ötös megnyerése is sokk-élmény, bizony alapjaiban rendítené meg a megszokott életet, és ez mérhetetlen félelem érzéssel bír. Ezért csak ábrándoznak erről sokan, és mélyen belül mindez csak megnyugtató ábránd marad.

Sok éve már, hogy egy novemberi teliholdnál szertartást tartottam Serket istennő energiájában a régi Istennő Templomban. A szertartás része volt az is, hogy körbeadtam egy üveg alatt lévő, mumifikált skorpiót, hogy az emberek kapcsolódni tudjanak magának az állatnak az energiájával. Érdemes lett volna lefényképezni a résztvevők arcát, ahogy gyorsan, szinte tovább dobták a skorpiót, mert iszonyt váltott ki belőlük. És bizony, ez nem a skorpiónak szólt, hanem annak, ahogyan az élet sorsdöntő változásaihoz állnak.

Selket neve azt jelenti: „Ő, aki összeszűkíti a torkot”, bizony, a félelem képes erre. Ám ennek a csodás istennőnek az energiája képes meggyógyítani a skorpió és kígyó marását is. Mivel az ókori Egyiptomban nagyon sok volt ezekből az állatokból, még a fáraók védelmezőjének is tartották Selketet.  Sokan haltak meg skorpió vagy kígyó marásától, így Selket a holtak védelmezője is, és a rituális balzsamozási ceremónia istennője is – a kanópusz edények őrzője.  Egyiptomot máig a Skorpió országának tekintik.

skorpiErőteljesen változik a Föld rezgésszintje, s változnak az energiák is. Ami tegnap megfelelő volt, az lehet, hogy ma már nem szolgál minket. Kapuk nyílnak a megszokott Valóságon, ahonnan átléphetünk más rezgésszintű helyzetekbe, körülményekbe. Ez csodálatos, s egyben félelmetes is, mert azt jelenti, hogy egy szempillantás alatt máshol találhatjuk magunkat, mint eddig. Akár egy olyan helyzet is megszűnhet, amit eddig megadóan tűrtünk, de egy nap felkelünk az ágyból, s kijelentjük: soha többé nem kérek ebből.

A héten Selket arra kér téged, hogy mérd fel, hogy melyek azok a dolgok, melyek már nem szolgálnak téged, és engedd el azokat.

Hozd meg azt a döntést, hogy változtatsz. Nézz szembe a fájdalmas élményeiddel, sebeiddel, és határozd el, hogy megszabadulsz tőlük. Hiszen ha továbbra is tűröd ezeket, akkor az már úgy hívják: önpusztítás. Selket pedig nem halált, hanem életet akar neked hozni, boldogabbat és egészségesebbet, mint ami az eddigi volt.

Ha a héten Skorpióról álmodsz, akkor különösen jelentős ez a kérés, akkor Selket azt jelenti ki: talán az életed múlik azon, hogy elengedd a múltadat. 

Selket a héten a lehetséges veszélyekre is figyelmeztet. Lehet, hogy meg kell védened magadat, a párkapcsolatodat, a munkádat, a személyes teredet, és ha valaki veszélyezteti ezt, akkor támadnod kell. Gondolj a picike skorpióra, milyen harciasan mutogatja a fullánkját az embernek, ha veszélyt érez! És nem fél használni sem azt. A héten gondolkodj előre, hiszen a Skorpiók is nagy stratégák és dolgozd ki a tervedet előre, ha tudod, hogy pengeélen táncoló helyzetbe fogsz kerülni. Ne félj, de légy óvatos, és nagyon figyelj.

Vannak olyan emberek, akiket a Skorpió totem ural, s kiknek Selket a személyes pártfogójuk. Honnan ismerheted fel, hogy te is ide tartozol? Egyrészt a horoszkópodból: ha Skorpió jegyű ember vagy, vagy akiknek sok bolygója áll a Skorpióban, vagy éppen erős Plútó hatások láthatóak a képletedben, akkor bizonyosan. Másrészt, ha rendelkezel a következő tulajdonságokkal. Nagyon erős személyiséged van és tudsz ösztönözni másokat. Szenvedélyes és jó szerető vagy. Nagyon erősek a szexuális igényeid, de két szenvedélyes viszony között képes vagy megélni a legmélyebb magányt. Maró megjegyzésekkel tudod mélyen megbántani a másikat, de olyan személyes varázsod van, ami képes ezt feledtetni. Szereteted és szerelmed nem mindig érzékelhető a felszínen, de talán te tudsz a legmélyebben szeretni. Vonzódsz a mágiához, az éjszakához.

Selket a héten megmutatja neked a titkokat – a saját bensőd titkait is. Kívánok neked olyan hetet, amikor ez  csodálatos istennő vigyáz és védelmez téged.

Áldással,

Luna

Megosztások:

1 válasz van a ehhez a bejegyzéshez: “A 22. hét energiája – Gyógyító méreg”

Szerző: Csuka Annamaria - 5 június 2021 Válasz

Koszonom a remenyt,hogy megoldodhat a mostani helyzetem,sot mar tudom is,hogy az eladni kívánt lakasom miatt
elszenvedett fajdalmakat hordozom,talan azokat elengedve el is megy a lakas!!
Miutan marciusban megkerestem egy “ismerosomet”,aki ingatlanos,segitett a pakolasban,egyebben,de ronda ,elonytelen kepeket csinalt es legfokepp a kieroszakolt szerzodesbol nem adott se azonnal,se kesobb,csak masfel honapi konyorgesre egy fotózott masolatot,es nem latta meg a tulajdoni lapon az elidegenitesi tilalmat a lanyom hitele miatt— nem vagyok biztos benne hogy ezt irtuk meg es sajnos ala!! Pillanatnyilag ugrasra keszen allok ,nem maradok tovabb ebben a langyos allovizben !Sajnos fel kellett neki mondanom es nem tudom,mikor lesz vege a helyzetnek!Legalabb en eladhatom—kis segitseggel!
A lenyeg,van olyan modszer,ami ” szabalyos”, vagyis nem csinál negativ karmat , nincs hatulutoje ,senkinek nem artok vele hanem elosegiti az eladasat a lakasomnak???Az email cimem tudataban,nagyon szepen kerek valaszt,mert sajnos nem emlekszem az almaimra,talan a lakaseladasbol marad masra is,de biztosan erzem,a skorpio istennovel van dolgom es halas is vagyok neki!!Tudnal ebben segiteni??? En inkabb oroszlan–skorpio vagyok,miutan talan mások szerint szuz,de ahhoz semmi kozom,maradok ennel a fura. es nehez osszetetelnel!Egyebkent a szülinapom is 22-en van!!Mivel tudnam megsegiteni es kicsit felgyorsitani a folyamatot??Elore is koszonom a leveledet!!

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás