+36 70 408 9351 | info@holdtemplom.hu

A 22. hét energiája – Jaguár

jaguárA héten a Jaguár, mint sámáni állat üzent neked. Üzenete: haladj a változással. Már nem tudsz visszafordulni, az Élet arra hív, hogy nagyobbat, szebbet álmodj és valósíts meg, mint a jelenlegi körülményeid. Talán túl szűkké vált a “doboz” ahová eddig bepasszíroztad magad, legyen az munkahely, párkapcsolat, otthon, vagy bármi más az életedben; és szabad lelked szárnyalni akar. Újat felfedezni, kalandokat átélni, kihasználni a földi létidőt.

Talán fizikai tested rendellenesség tüneteit is mutatja, ezzel szólítva fel téged arra, hogy egy helyzet beérett, el kell engedned, és készülnöd az Újra. Amennyiben hajlandó vagy lépni, a betegség gyorsan meggyógyulhat, hiszen betöltötte a figyelmeztető szerepét…

A 22. héten járunk, ez pedig a Plútó, a gyökeres változásokat hozó bolygó numerológiai kifejeződése. A Jaguár ennek az égitestnek az állata. A Jaguárt is, mint a Plútót is, lehet szeretni, és lehet félni tőle, mert ugyan ki szeret változtatni? Ám a változás az élet egyik alapköve. Ha valami nem változik, egy idő után szétesik, elenyész, kvázi meghal. Ami képes változni, az megújul, fiatalabb, frissebb lesz – vagyis hosszabb ideig él. Ez ránk, emberekre is igaz…

A Jaguár az esőerdő gondnoka, minden létforma őrzője az Amazonas vidékén. Ha félsz, bátorságot és szilárd talajt ad neked, hiszen ő maga a félelem nélküli védelmező. A Jaguárból soha nem lesz préda. Ő maga a ragadozók királynője, akit az indiánok Jaguár Nővérnek is hívnak. Nincs ellensége ezen a világon, a sámánok szerint a túlvilágon sem…

Ha kinézi a zsákmányát, képes hangtalanul és észrevehetetlenül utána lopakodni, és egy perc alatt lecsapni. És tőle nincs menekvés… A Jaguár az Árnyék, amely beleolvad a fény és a sötétség határvonalába, a nappal és az éjszaka találkozásába. A mágia, a varázslat, és a túlvilág sámáni állata.

A munay-ki beavatásokon a Jaguár energiája is jelen szokott lenni, és csodálatos felismeréseket, változásokat hoz.

A Jaguár nyomatékosan kér arra, hogy törj ki a megszokás falai mögül. Itt az idő kitágítani a határokat, elindulni az ismeretlenbe, a saját lelked mélyére is, hogy megismerd önmagad.

Az óvatoskodás ideje lejárt. Az eddig vitt téged. Ahogy egy nő a Nap ereje, ahogy közeledünk a nyári napforduló felé, el kell engedned a gondolkodás szűk kereteit, és intuitívan az ösztöneidre hallgatnod és érzésből cselekedned. Most ez fog előre vinni téged.

A Jaguár azt is kéri tőled, hogy gondolkodj el azon, mit kell elengedned, amit már olyan régóta cipelsz, hogy szinte második bőröddé vált. Milyen félelmektől kell megszabadulnod? Milyen kompromisszumon alapuló játszmát kell befejezned, amit már utálsz játszani? Milyen mérgező emberi kapcsolatokat kell kipucolnod az életedből? És milyen csodákat fog mindez hozzád vonzani?

Mert a Jaguár energiája képes a hernyóból pillangót varázsolni, megújítani, színessé és élettelivé tenni azt, ami szürke és megszokott.

Hívd akkor a Jaguár energiáját, ha nehezen engedsz el dolgokat. Ha problémáid vannak azzal, hogy új életszakaszba lépj. Ha fenyegetést, támadást tapasztalsz. Ha gondjaid vannak a személyes erőd megélésével. Ha tele vagy félelmekkel. Gyújts meg neki egy narancssárga gyertyát, és hívd őt, kérd meg arra, hogy segítsen. Ő egy csodálatos segítő, akire biztonságban támaszkodhatsz a változások idején, mert képes újból összerakni az életedet, de már magasabb szinten, mint amilyen eddig volt.

Egyre figyelj; hogy jönni fog, és olyan gyorsan rendet tesz, változást hoz, hogy nehéz lesz követned… de azt fogod észrevenni, hogy fiatalabb és boldogabb lettél a végére – s a Pillangó megszületett.

Kívánok neked olyan hetet, amikor képes vagy meglátni a lehetőségeidet és kihasználni azokat,

Áldással,

Luna

S ha dolgoznál ezzel a csodás, mágikus energiával, ha segítsége kellene neked ahhoz, hogy változtatni tudj az életeden, hívlak téged a boszi mágia tanfolyamra (klikk IDE) vagy az Avaloni utazásra, melyre teremtődött még egy hely, az utolsó, a mágikus tizenharmadik. Avalon az a hely, ami képes magasabb szinten összerakni az életedet. Az Avaloni utazás programjáért klikk IDE. Várunk szeretettel.

Megosztások:

Minden vélemény számít!

Név


Hozzászólás